Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ"ΘΗΡΙΟ"!


Τραπεζικός λογαριασμός στην Alpha Bank. Μαραθώνιος αγάπης την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Αρίωνος στην Παλιά Πόλη.

Ο μικρός Άγγελος Γκιώνης είναι μόλις 4 χρονών και τους τελευταίους 7 μήνες παλεύει μ’ αυτό το τέρας που λέγεται καρκίνος!

Για να μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα του, πρέπει να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό, στην Αγγλία, για να του δοθεί η ευκαιρία να γίνει καλά.

Για να κρατήσουμε αυτή την ελπίδα ζωντανή, χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τη στήριξη όλων σας σε αυτόν τον μεγάλο και δύσκολο δρόμο που θα διανύσουμε.

Για το σκοπό αυτό, έχει δημιουργηθεί λογαριασμός στην ALPHA BANK 799002787003650.

Η οποιαδήποτε βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο καθένας σας, είναι πολύ σημαντική για τον Άγγελο.

Περισσότερες πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον στα τηλέφωνα: 6984303090 και 6972503948.

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣ

Η ζωή ενός παιδιού είναι ίσως ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που υπάρχουν… Ο μικρούλης Άγγελος Γκιώνης δίνει τους τελευταίους μήνες την πιο σημαντική μάχη της ζωής του και μας χρειάζεται όλους δίπλα του. Ο Άγγελος μας, θα χρειαστεί να μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπεία και φυσικά ζητάει τη συμπαράσταση όλων μας για να μπορέσει να γίνει καλά και να είναι πάντα χαρούμενος και χαμογελαστός.

Ο Άγγελος Γκιώνης κρατάει γερά, δίνει μεγάλο αγώνα και θα χρειαστεί τη βοήθεια όλων. Έτσι την προσεχή Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου πρόκειται να γίνει ένας μουσικός μαραθώνιος στην πλατεία Αρίωνος στην Παλιά Πόλη για την οικονομική στήριξη του μικρού μας φίλου. Ο μικρός μας Άγγελος πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και θα χρειαστεί χρήματα για να μεταφερθεί στο Λονδίνο... Απλά Save an Angel, σώστε έναν Άγγελο, τον δικό μας… Άγγελο!


Σχολιο Αντιστασιακου δελτιου:
Δηλωνουμε πως θα στηριξουμε με οποιονδηποτε τροπο μπορουμε την προσπαθεια για να βοηθηθει ο μικρος Αγγελος.Ευχομαστε ολα να πανε καλα και να γυρισει νικητης απο την Αγγλια.
Περαστικα σου μικρε ηρωα,ταχεια αναρρωση και ατσαλενιος! 

Εκ του Αντιστασιακου δελτιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου