Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ-Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ!!!ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ!!!ΔΙΕΚΟΨΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ!!!
ΤΕΤΑΜΕΝΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
ΡΟΜΠΑ ΕΚΑΝΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α'ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ!!!
ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 70 ΕΠΡΕΠΕ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ!!!ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ-ΣΥΝΕΧΙΣΕ-ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!
ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙΓΕΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

Ο Προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,κ.Αλεξης Τσιπρας ειπε:
ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!
Και φυσικα καταχειροκροτηθηκε!....
ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ Ο προεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ.Πανος Καμμενος που επισης εκανε ρομπα τον ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΜΕΪΜΑΡΑΚΕ λεγοντας οτι δεν ειναι δυνατον να παραβιαζουμε τους κανονισμους και να περιμενουμε να ερθουν οι βουλευτες των κομματων που καιγονται για μιαμιση και δυο ωρες!!!Το αρθο 72,παραγραφος 3 προβλεπει δεκα λεπτα διακοπη και οχι μια και μιαμιση και δυο ωρες!!!

Τον λογο εχει τωρα ο βουλευτης της Χρυσης Αυγης κ.Παππας ο οποιος ειπε οτι τα ντοκουμεντα απο το  σημερινο φιασκο θα χρησιμοποιηθουν στο ειδικο δικαστηριο!!!
Κοινως η Χρυση Αυγη θα παει στο δικαστηριο το προεδρειο της Βουλης!!!

Θεωρουμε περιττο να πουμε τι ειπε ο Βενιζελος(Πασοκ).

Τωρα τον λογο εχει ο κοινοβουλευτικος εκπροσωπος ΚΚΕ Θανασης Παφιλης ο οποιος καλεσε τον λαο να απειθαρχησει στα μετρα και εν συντομια να ριξει στον καϊαδα τον καπιταλισμο ο οποιος ουσιαστικα κυβερναει.

Τωρα τον λογο πηρε ο Βοριδης για τον οποιο ειναι επισης περιττο να πουμε τι ειπε.

Η βουλευτης του Συριζα κ.Διωτη ειπε οτι δεν ανεβαινει στο εδρανο αρνουμενη να συμμετασχει σε μια πραξικοπηματικη διαδικασια!

Αποχωρησε αυτη τη στιγμη ο Συριζα απο την αιθουσα και αν βλεπουμε καλα και οι Ανεξαρτητοι Ελληνες.
Ονομαστικη ψηφοφορια αυτη τη στιγμη για το αν ειναι αντισυνταγματικα τα μετρα(φυσικα δεν εχει καμια σημασια αφου εχουν προσελθει οι περισσοτεροι μνημονιακοι βουλευτες οι οποιοι θα ψηφισουν Οχι αλλοιωνοντας παρανομα το εκλογικο αποτελεσμα αφου πριν την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΠΙ ΔΙΩΡΟΥ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ,ητο εμφανες οτι οι αντιμνημονιακοι βουλευτες ηταν πολλοι περισσοτεροι απο τους μνημονιακους...)
ΣΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!

Σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:
Ειναι ισως η μοναδικη φορα που θα συμφωνησουμε με την Χρυση αυγη!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ!!!!!
Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι γενικοτερα ειμαστε υπερ της Χρυσης Αυγης και των θεσεων της.Καθε αλλο.Συμφωνουμε μονο σε αυτο που ειπε ο κ.Παππας και μονο σε αυτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου