Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

EKTAKTO:ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!

Θυμαστε που λεγαμε πριν λιγη ωρα οτι πολυ αμφιβαλλουμε για αυτην την εντολη που ελεγε να μην γινουν επεισοδια??
Ε,για ακομα μια φορα ειχαμε δικιο!!!

Επεισοδια ειχαμε πριν απο λιγο με τραυματισμους ενω οι ενστολοι δολοφονοι των ΥΑΤ-ΥΜΕΤ εχουν κανει εκτεταμενη χρηση χημικων!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΔΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ Η ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ???
ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!!

Συμφωνα με πληροφοριες καιγονται καποια δεντρα πλησιον της βουλης.Επισης μια κοπελα σοβαρα τραυματισμενη απο γκλομπ ενστολου δολοφονου των ΥΑΤ,μεταφερετε με ασθενοφορο στο νοσοκομειο,αφου της παρασχεθηκαν οι πρωτες βοηθειες,απο την Ομαδα πρωτων βοηθειων της πλ.Συνταγματος.

Ενταση υπαρχει αυτη τη στιγμη στην Μητροπολεως αλλα και στην Πανεπιστημιου,απο οπου ανεβαινουν μπλοκ προσκειμενα στον Συριζα.Απο την Πανεπιστημιου ακουγονται εκρηξεις απο χειροβομβιδες κροτου-λαμψης.
ΑΠΟ skai.gr(Οι λεγομενοι κουκουλοφοροι ξερουμε καλα οτι ειναι ασφαλιτες!Δεν θα ειναι πρωτη φορα που κοσμος θα πιασει ατομο με πετρες η μολωτοφ και θα αποδειχθει πουτανας γιος ασφαλιτης!!!):
Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην περιοχή γύρω από την πλατεία Συντάγματός, καθώς κουκουλοφόροι που διείσδυσαν στη πορεία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ πετούν βόμβες μολότοφ και πέτρες σε άντρες των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίοι απάντησαν με τη χρήση χημικών.

Μέρος των κουκουλοφόρων φέρεται να έχει υποχωρήσει προς τη Φιλελλήνων.

UPDATE:
EΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΩΤΟΦ,ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ.ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΟΥ ΟΠΟΥ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΝ ΜΟΛΟΤΩΦ,ΕΝΩ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ.



Ζωντανη εικονα απο εδω:
http://www.skai.gr/
και απο εδω:
http://www.livestream.com/stopcarteltvgr
Συνεχη ενημερωση για οτι νεοτερο.

ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου