Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

24/9 ΚΑΙ 26/9 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

24/9/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:00 ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛ.ΒΟΥΛΗ,ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!!!!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΑΟΖ!!!!ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ!!!

Ακολουθει ανακοινωση του Ε.ΠΑ.Μ(Ενιαιο Παλλαϊκο Μετωπο):


ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ. ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΟΖ

________________________________________________________________________________________________________________
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΔΕΥΤΕΡΑ 24-9-2012, 4 μ.μ. – ΠΑΛΑΙΑ ΒΟΥΛΗ, ΑΓΑΛΜΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 _________________________________________________________________________________________________________________

ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Οι χειρότερες μνήμες των δεινών της αποικιοκρατίας ζωντανεύουν σήμερα στην χώρα μας. Ανάμεσα στα σχέδια της τρόϊκας, του ΔΝΤ και των ντόπιων δωσίλογων εντάσσεται και η διαχείριση ολόκληρων περιοχών της χώρας με μορφή Ανώνυμης Εταιρείας.
Για τον σκοπό αυτόν «ειδικοί οικονομικοί σύμβουλοι» περιδιαβαίνουν την χώρα υπό την εποπτεία του Γερμανού «ύπατου» Χορστ Ράϊχενμπαχ και με τις ευλογίες του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, του Σόϊμπλε και του Όλι Ρεν για να οδηγήσουν τις τοπικές κοινωνίες στην αποδοχή των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ), να επιτύχουν δηλαδή την «κινεζοποίηση» ολόκληρων περιοχών της χώρας. Γι’ αυτό τον λόγο έρχεται στις 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα το αποκαλούμενο «Χρηματοοικονομικό Φόρουμ της Θράκης» σε Συμπόσιο που γίνεται στην Τράπεζα της Ελλάδος (είσοδος από Εδουάρδου Λω και Σταδίου) να παρουσιάσει ως «μοντέλο ανάπτυξης» της ΕΟΖ-Θράκης, ενώ πρόκειται για ένα επενδυτικό σχέδιο χωρίς κανένα όφελος για τον λαό και την χώρα μας.
Οι ΕΟΖ είναι οι «μαύρες τρύπες» της παγκόσμιας οικονομίας, επιβάλλουν προνομιακές φορολογικές/δασμολογικές ρυθμίσεις και ισοδυναμούν με δουλοκρατικό εργασιακό καθεστώς.
Στις περιοχές του κόσμου όπου υπάρχουν ήδη λειτουργούν με όρους πλήρους αδιαφάνειας και ανομίας, οδηγώντας στην εγκληματικότητα και το λαθρεμπόριο κάθε είδους, στην υπονόμευση κάθε εθνικού δικαίου.
Ειδικά με την ΕΟΖ της Θράκης, ολόκληρη η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μεταβάλλεται σε γερμανοτουρκικό προτεκτοράτο, αφού εμπλέκεται άμεσα η Τουρκία και εγκαθίσταται καθεστώς υπερ-εκμεταλλευτικής ασυλίας για Γερμανούς και Τούρκους «επενδυτές».
Όλα αυτά θα οδηγήσουν στην εξόντωση του λιανικού εμπορίου και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε τοπική κλίμακα και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.
ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΥΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΟΡΟΥΣ!
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΙΚΙΑ – ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤ, ΤΗΣ
ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ
ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.)

26/9/2012-ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!!!ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ!!!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ:
Την κήρυξη 24ωρης Γενικής Απεργίας την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 και συγκέντρωση στις 11 το πρωί, στο Πεδίο του 'Αρεως, εξήγγειλαν σήμερα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. «Απορρίπτουμε κατηγορηματικά την κυβερνητική παρέμβαση για νομοθετική ρύθμιση των κατώτατων μισθών και ημερομισθίων στον ιδιωτικό τομέα, την κατάργηση των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων, τις προθέσεις κατ΄ εντολήν των δανειστών για μείωση των αποζημιώσεων, αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης,» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ και προσθέτει ότι «όσο οι δανειστές εμμένουν στην εφαρμογή αδιέξοδων πολιτικών τόσο θα εντείνεται ο αγώνας των συνδικάτων».

Η ΓΣΕΕ αναφέρεται επίσης στην απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής με την οποία ακυρώθηκαν οι απολύσεις που έγιναν στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής με την επίκληση του άρθρου 5 της 6ης Πράξης του Υπουργικού Συμβουλίου του 2012, για την κατάργηση των όρων της Συλλογικής Σύμβασης και του Κανονισμού Προσωπικού και σημειώνει ότι αναμένει την ίδια θαρραλέα και δίκαιη αντιμετώπιση και από το Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου συζητείται στις 2 Νοεμβρίου 2012 η αίτηση της Συνομοσπονδίας για την ακύρωση συνολικά της 6ης Πράξης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Το Αντιστασιακο δελτιο θα δωσει βροντερο παρων και θα σας μεταφερει στο μετρο που αυτο ειναι ασφαλες,τις εξελιξεις απο τις 2 μεγαλες πορειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου