Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΝΕΑ ΠΥΡΙΝΑ ΜΕΤΩΠΑ ΣΤΗΝ ΣΕ ΚΥΜΗ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΕΥΒΟΙΑΣ!!!ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ-ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Δυσκολη προβλεπετε η νυχτα για τους κατοικους της Κυμης Ευβοιας αλλα και του Μαντουδιου,αφου πριν μιση περιπου ωρα ξεσπασε μια ακομα μεγαλη φωτια στην Ευβοια.Θυμιζουμε οτι απο νωρις το μεσημερι υπηρχε φωτια στο Αλιβερι,ενω νωρις το απογευμα ξεσπασε κι αλλη πυρκαγια στην Καρυστο. ΚΥΜΗ ΕΥΒΟΙΑΣ: Δεν πέρασε μία εβδομάδα από την καταστροφική πυρκαγιά στο Αυλωνάρι που έκαψε σπίτια και περιουσίες, ξεκίνησε και άλλη πυρκαγιά στην Μουρτερή!
Πριν από λίγο, σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία της Κύμης μιας και μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην Μουρτερή. Ενισχύσεις πηγαίνουν από Αλιβέρι και Χαλκίδα ενώ οι δυνατοί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών. Προς το παρών δεν απειλούνται τα σπίτια. ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΕΥΒΟΙΑΣ:
Φωτιά σε δασική έκταση στο Μαντούδι, ξέσπασε πριν από λίγο. Οι ισχυροί άνεμοι σε συνδυασμό με την δασική έκταση που καίει κάνει δύσκολο το έργο της κατάσβεσης.Στην μάχη εκτός από τους πυροσβέστες ρίχτηκαν και τα εναέρια μέσα με σκοπό να την περιορίσουν αλλά δυστυχώς, δεν το κατάφεραν μιας και τώρα που έπεσε η νύχτα, συνεχίζει να καίει. ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: κάπως καλύτερα είναι τα πράγματα με την φωτιά στο Μαρμάρι που δυστυχώς στο πέρασμα της έκαψε δύο σπίτια ενώ τραυματίστηκε και πολίτης στην προσπάθεια του να σβήσει την φωτιά και να σώσει το σπίτι του. ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου