Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!Η ΣΥΡΙΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ-72 ΝΕΚΡΟΙ!!!


Συνεχίζονται σε ολόκληρη τη Συρία οι βομβαρδισμοί και οι αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ ανταρτών και κυβερνητικών δυνάμεων. 

Από τις μάχες, το τελευταίο 24ωρο, σκοτώθηκαν 72 άνθρωποι σε όλη τη χώρα.

Στη Δαμασκό ο στρατός βομβάρδισε κοινότητες στην ανατολική Γούτα, όπου έχουν βρει καταφύγιο πολλοί αντάρτες, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητηρίο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


Από τους συνεχείς βομβαρδισμούς τραυματίστηκαν πολλά άτομα στις συνοικίες Σαχούρ, Μπαμπ αλ-Χαντίντ, Σαλαχεντίν και Καρμ αλ-Τζαμπάρ, στο Χαλέπι. Οι μάχες συνεχίζονται στις συνοικίες Αρκούμπ και Αζιζιέ της πόλης αυτής. Σύμφωνα πάντα με το Παρατηρητήριο, που βασίζεται σε μαρτυρίες ντόπιων ακτιβιστών, πυρπολήθηκαν τα μαγαζιά στο περίφημο σουκ στο κέντρο της πόλης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ(ΠΧ:ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ).ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.




Κραυγη απογνωσης απο φιλανθρωπικες οργανωσεις:ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!!!!





Το Αντιστασιακο δελτιο καταλαβαινοντας τη σοβαροτητα της καταστασης που δυστηχως τα αθωα θυματα της ειναι παλι παιδια,συμμετεχει στην προσπαθεια διασωσης των παιδιων υπογραφοντας την petition και απευθηνει κι αυτο δημοσια εκκληση σε εσας για υπογραφη.
Με την υπογραφη σας,ανεβαινουμε ενα σκαλοπατι στην διασωση των αθωων παιδιων της Συριας,


Sign petition and/or donate: 
http://action.savethechildren.org.uk/ea-campaign/clientcampaign.do?ea.client....

http://www.savethechildren.org.uk/news-and-comment/news/2012-09/exposed-crime...

Twitter: @savechildrenuk

Για περισσοτερα επισκεφθητε τον παραπανω ιστοτοπο και μην ξεχασετε να υπογραψετε στην petition.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου