Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ:ΕΓΩ,Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΥΩΣΕΙ!!!!

Ειναι απο τα νεα που μας εξοργηζουν οσο δεν παιρνει!!!Ανθρωπομορφο τερας εδωσε εντολη στον μεταναστη υπαλληλο του,να συρει τον σκυλο του μεχρι να λυωσει επειδη ανοιξε τρυπες στο χωραφι αγροτη!!!!ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΥΝΙΚΟΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!!

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ:

AΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ www.zoosos.gr


Η Χριστίνα Γιαννακοπούλου επικοινώνησε με το www.zoosos.gr για να καταγγείλει την βάναυση κακοποίηση ενός σκύλου τον οποίο κάποιος έσερνε χθες πίσω από το αυτοκίνητο του ενώ τον είχε αλυσοδεμένο.
Το Ι.Χ. έτρεχε με 70 χιλιόμετρα την ώρα στην κεντρική οδό που ενώνει τον Μαραθώνα με την περιοχή του Σχινιά.
Όπως η κα Γιαννακοπούλου εξηγεί «χάρη στην έγκαιρη επέμβαση μιας οδηγού και άλλων φιλόζωων σώθηκε αυτό το σκυλί. Το τιμώρησαν έτσι επειδή άνοιξε τρύπες σε κτήμα ενός αγρότη».
Το ζώο μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο και οι φωτογραφίες καρέ – καρέ δείχνουν τι υπέστη!
ΟΜΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΔΩ.ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

Η Αστυνομία μετά από τρία τηλεφωνήματα δεν εμφανίστηκε ποτέ!
Χθες το μεσημέρι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η Ελβίρα Παπαχρήστου εντόπισε ένα αυτοκίνητο που έσερνε έναν σκύλο, ο οποίος ήταν αλυσοδεμένος στον κοτσαδόρο.
Αφού προσπέρασε το προπορευόμενο Ι.Χ. το οποίο έτρεχε σέρνοντας στην άσφαλτο το εξαντλημένο ζώο – όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr – του έκοψε τον δρόμο αναγκάζοντας τον οδηγό να σταματήσει επί της Λεωφόρου Σουλίου (με κατεύθυνση τον Σχινιά).
Οργισμένη με αυτό που έβλεπε επιτέθηκε στον μεγαλόσωμο άνδρα χαστουκίζοντας τον και αρπάζοντας τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Κοντά της σταμάτησαν και άλλοι διερχόμενοι οδηγοί.
Όμως πριν βρει την ευκαιρία και την κοπανίσει ο δράστης, όταν τον στρίμωξαν και του ζητούσαν εξηγήσεις για την φριχτή του πράξη, είπε ότι δεν φταίει εκείνος (!) και πως το αφεντικό του τον διέταξε (!) να λιώσει τον σκύλο!
Δράστης ο ξένος
Μάλιστα έσπευσε να τον πάρει τηλέφωνο για να τον ενημερώσει πριν φύγει τρέχοντας στα χωράφια.
Η κα Παπαχρήστου με τους δύο συνεπιβάτες της, επικοινώνησαν με το 100 στις 16:30 και εξήγησαν ότι έχουν τραυματισμένο ζώο, το οποίο επείγει να μεταφερθεί στον κτηνίατρο και πως ο δράστης της κακοποίησης είναι εκεί παρών και πρέπει να συλληφθεί.
Τελικά στις 17:15 η Χριστίνα Γιαννακοπούλου - και ενώ ο δράστης είχε ήδη διαφύγει - που ήταν μάρτυρας των όσων συνέβησαν ήταν η τρίτη κατά σειρά που κάλεσε στην Αστυνομία εξηγώντας ότι δεν μπορούν να περιμένουν άλλο γιατί το σκυλί - του οποίου είχαν δέσει πρόχειρα τα τραύματα - αιμορραγεί.
Η Αστυνομία όμως επέμενε ότι δεν πρέπει να το πάνε στην κτηνίατρο πριν φτάσουν οι ίδιοι εκεί για επιτόπιο έλεγχο.
Ηθικός αυτουργός ο Έλληνας
Τελικά η Αστυνομία μπορεί να μην εμφανίστηκε ποτέ όμως κατέφθασε πολύ σύντομα και μάλιστα συνοδευόμενος ο Έλληνας ιδιοκτήτης του ζώου, ο οποίος είπε ξεκάθαρα στην κα Παπαχρήστου, ότι εκείνος έδωσε εντολή στον υπάλληλο του «να σύρει το ζώο μέχρι να λιώσει» επειδή του είχε χαλάσει ένα χωράφι!
Όταν εξαγριωμένη η κα Παπαχρήστου του είπε ότι θα τον καταγγείλει, εκείνος της απάντησε «δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω στον σκύλο μου».
Μετά από δύο ώρες και αφού η Αστυνομία δεν εμφανίστηκε η κα Παπαχρήστου μετέφερε πρώτα το ζώο σε δύο κτηνιάτρους, καθώς φοβόταν για την κατάσταση της υγείας του τελικά πήγε και εκείνη λίγο μετά τις 20:00 στο Α.Τ. Μαραθώνα για να καταθέσει και να καταγγείλει τον δράστη.
Νωρίτερα τόσο ο γιος της κας Παπαχρήστου όσο και η φίλη του έκαναν καταγγελία εις βάρος του αλλοδαπού δράστη στο Α.Τ. Μαραθώνα, το οποίο παρεμπιπτόντως πολύ κοντά στο σημείο που ακινητοποιήθηκε το όχημα.
Στους αστυνομικούς η κα Παπαχρήστου κατέθεσε και όσα παραδέχτηκε ενώπιον της ο ιδιοκτήτης του σκύλου. Ότι δηλαδή εκείνος έδωσε εντολή στον υπάλληλο του να δέσει τον ζώο και να το σύρει μέχρι να λιώσει για να το τιμωρήσει.
Στο Α.Τ. Μαραθώνα πήγε και ο ιδιοκτήτης του σκύλου αφού εκεί μεταφέρθηκε από την Αστυνομία - όπως έγινε γνωστό - και το Ι.Χ. που οδηγούσε ο δράστης.
Ο αστυνομικός διοικητής του τμήματος είπε χθες το βράδυ στην κα Παπαχρήστου, ότι ο ιδιοκτήτης του ζώου μπορεί να διωχθεί μόνο αν του κάνει μήνυση και αν φυσικά είναι αποφασισμένη να περάσει και εκείνη τη νύχτα στο κρατητήριο, αφού και αυτός έχει δικαίωμα να την μηνύσει στη συνέχεια.
Τελικά συνελήφθησαν!
Η κα Γιαννακοπούλου επικοινώνησε σήμερα στις 20:25 με το www.zoosos.gr για να μας ενημερώσει πως όταν δικηγόρος των αυτοπτών μαρτύρων κάλεσε στο Α.Τ. Μαραθώνα για να μάθει τα νεότερα για την υπόθεση τον πληροφόρησαν ότι και ο δράστης και ο ηθικός αυτουργός τελικά συνελήφθησαν και οδηγούνται αύριο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για να απολογηθούν στις 11:30 στο κτίριο 16.
ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ,Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΠΕΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΜΕΣΑ(ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ Α.Τ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ),ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ!!!

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ,ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΡΗΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ!!!

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΤΕ......

ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΣΑΚΙΖΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!

Το αντιστασιακο δελτιο θα παρακολουθησει το θεμα και την εξελιξη του και θα σας ενημερωνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου