Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

H MΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ!

Για τη Μαρια-Νεφελη εχουμε ξαναγραψει στο παρελθον.Ειναι ενα νεο κοριτσι που δινει καθημερινη μαχη για τη ζωη της,καθως πασχει απο σπανια ασθενεια(δειτε παρακατω).


Τωρα βρηκε τον αγγελο της στο προσωπο του πασιγνωστου ηθοποιου Στρατου Τζωρτζογλου, ο οποιος εσκυψε πανω απο το προβλημα υγειας της:


Τη γνώρισε μέσα από το διαδίκτυο και από την πρώτη στιγμή τα λόγια της άγγιξαν την καρδιά του, αφού είναι πατέρας και μπορεί να καταλάβει με το παραπάνω τα θέλω και την επιθυμία ενός παιδιού. Ο Στράτος Τζώρτζογλου στέκεται στο πλάι της Μαρίας-Νεφέλης Δημητρίου ως ο καλός της άγγελος προσπαθώντας να τη βοηθήσει να κερδίσει το δικαίωμα για τη ζωή.
Η 28χρονη κοπέλα από την Κύπρο, η οποία πάσχει από τη σπάνια ασθένεια neuro behcet's disease cancer, ελπίζει ότι κάποια μέρα θα μπορέσει κι εκείνη να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, χωρίς να εξαρτάται από τη μορφίνη που καταπραΰνει τους αφόρητους πόνους της.
Η Μαρια-Νεφελη
Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε σε εκπομπή του ΡΙΚ προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, ώστε να βοηθήσει τη νεαρή κοπέλα, η οποία εδώ και δεκαπέντε χρόνια είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι έχοντας για παρέα της το διαδίκτυο. Μάλιστα πρόσφατα πήρε το πτυχίο της στην Κοινωνική Ψυχολογία κι ας είχε παρακολουθήσει την όλη σπουδή από το σπίτι, μέσω internet.

«Τα λόγια της Μαρίας-Νεφέλης ήταν γεμάτα ποίηση και τρυφερότητα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως ενώ χρειάζεται συμπόνια και αγάπη, η ίδια έχει πολλή αγάπη να δώσει στους άλλους» είπε ο Ελληνας ηθοποιός, ο οποίος συμπλήρωσε πως όταν η κοπέλα τον πλησίασε διαδικτυακά, εκείνος ευαισθητοποιήθηκε αμέσως, σαν να ήταν δικός του άνθρωπος.

«Πήρα ανθρώπους σε Αμερική και Ελλάδα, και ζήτησα από τη μητέρα της, την κυρία Κούλα, να με ενημερώσει για τη Μαρία-Νεφέλη» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως τόνισε, δεν θέλει να σκέφτεται ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι στη φίλη του, γι' αυτό θα κάνει τα πάντα για να πάει στην Αμερική, «έστω κι αν χρειαστεί να την πάρει κάποιος επ' ώμου». Ο ηθοποιός ενημέρωσε φίλους και γνωστούς του για την ιστορία της Μαρίας-Νεφέλης, ώστε να σταθούν όλοι μαζί στο πλευρό της και να τη βοηθήσουν στη μάχη που δίνει ενάντια στην ασθένεια.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ
Πηγη αρθρου: http://www.espressonews.gr/

Σχολιο Αντιστασιακου δελτιου:Ευχαριστω την εφημεριδα εσπρεσσο που δημοσιευσε το θεμα της Μαριας-Νεφελης οπως και οσα αλλα σαιτ εχουν δημοσιευσει το θεμα της.Ελπιζω τωρα να πειστουν καποιοι κακοηθεις απιστοι Θωμαδες που υποστηριζουν οτι η Μαρια Νεφελη λεει ψεματα και πως δεν εχει τιποτα!!!
Ο Στρατος Τζωρτζογλου την ειδε με τα ματια του.Ουτε τρελλος ειναι,ουτε ηλιθιος που αποφασισε να την στηριξει!!!
Για να το κανει παει να πει πως η Μαρια Νεφελη λεει την ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!
Ο Στρατος Τζωρτζογλου ειναι επωνυμος.Ειναι γνωστος ηθοποιος.Δε θα ελεγε ψεματα λοιπον,ουτε θα εκανε κατι που θα χαλουσε την εικονα του!

ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
17/12/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου