Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ:"ΕΣΒΥΣΕ"Η 25ΧΡΟΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΣΤΙΣ 25/11!

Σε απέραντο πένθος βυθίστηκε από χθες το πρωί η Κυπαρισσία, όταν έφυγε από τη ζωή η 23χρονη φοιτήτρια Κωνσταντίνα Σταυροπούλου.
Θρήνος στην Κυπαρισσία για την 23χρονη Κωνσταντίνα
Η άτυχη, επί πτυχίω, φοιτήτρια Βιολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είχε τραυματιστεί σοβαρά στο φονικό τροχαίο που συνέβη το βράδυ της 25ης Νοεμβρίου στα Τέμπη, όταν Ι.Χ επιβατικό όχημα συγκρούστηκε με φορτηγό αυτοκίνητο και λεωφορείο του ΚΤΕΛ που κατευθυνόταν προς Θεσσαλονίκη και στο οποίο επέβαινε η νεαρή κοπέλα. Από τη σύγκρουση, η άτυχη 23χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Δυστυχώς, μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, χθες το πρωί ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα. Τόσο νέα, τόσο άδικα.
Τραγική ειρωνεία; Λίγες μόλις μέρες πριν από το τραγικό τροχαίο, στις 5 Νοεμβρίου, η Κωνσταντίνα είχε γιορτάσει τα 23α γενέθλιά της.

Πηγή www.tharrosnews.gr
Σχολιο Αντιστασιακου δελτιου:
Καλο ταξιδι κοριτσι μου και ο Θεος ας σε αναπαυσει...
Στους γονεις,τους οικειους και τους φιλους της,το Αντιστασιακο δελτιο εκφραζει τα ειλικρινη και βαθυτατα συλληπητηρια του...
Στον ασυνειδητο οδηγο που προκαλεσε σοαβαροτατο τροχαιο με συνεπεια τραυματισμο ανθρωπων και δυστηχως την απωλεια της Κωνσταντινας,ευχομαστε τα χειροτερα:Σου ευχομαστε"φιλε"να σε τυραννανε σε ολη την υπολοιπη θλιβερη ζωη σου,οι τυψεις!!
Σου ευχομαστε να σαπισεις σε ενα σκοτεινο,υγρο και ανηλιο κελι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου