Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!ΝΕΚΡΗ 13ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΓΚΑΛΙ!!

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Δευτέρας μία 13χρονη στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας αναθυμιάσεων από μαγκάλι. Πρόκειται για ένα 13χρονο κορίτσι από τη Σερβία, το οποίο διέμενε με την 54χρονη μητέρα της σε διαμέρισμα στην περιοχή Ξηροκρήνη.
Η ατυχη 13χρονη....
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν η μητέρα άναψε ένα μαγκάλι, προκειμένου να ζεσταθούν, καθώς όπως αναφέρει το Thesstoday, στο σπίτι δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα.
Γύρω στις 10 το βράδυ η μητέρα λιποθύμησε και όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της, είδε λιπόθυμη την κόρη της, η οποία όμως δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειες ανάνηψης. Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, που εκ πρώτης όψεως διαπίστωσε ότι ο θάνατος της 13χρονης οφείλεται σε δηλητηρίαση από αέρια. Η 54χρονη μητέρα μέσα στην τραγωδία που βίωσε, συνελήφθη.

Ποινικη διωξη και προθεσμια αποχωρησης απο την χωρα για την μητερα της 13χρονης η οποια ειναι υπηκοος Σερβιας,απο τον εισαγγελεα

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια ασκήθηκε στην τραγική μητέρα, που η κόρη της άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας αναθυμιάσεων από μαγκάλι. Η 54χρονη γυναίκα πρέπει σε 30 ημέρες να φύγει από την Ελλάδα.
Η μητέρα, που είχε ανάψει το αυτοσχέδιο μαγκάλι στο σπίτι της προκειμένου να ζεσταθεί η 13χρονη Σάρα, ξύπνησε και είδε την κόρη της αναίσθητη, αλλά ήταν ήδη αργά. Στη γυναίκα από τη Σερβία ασκήθηκε ποινική δίωξη, αλλά η εισαγγελέας έκανε χρήση άρθρου του ποινικού κώδικα που επιτρέπει στο δικαστήριο να μην υποβάλλει κάποια ποινή λόγω της ψυχικής οδύνης που έχει υποστεί ο κατηγορούμενος, εφόσον είναι οικείος του θύματος.
Λίγη ώρα αφότου αφέθηκε ελεύθερη όμως, οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Αλλοδαπών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε πρόβλημα με την παραμονή της στην Ελλάδα. Τελικά αποφασίστηκε να της δοθεί προθεσμία 30 ημερών προκειμένου να αποχωρήσει από τη χώρα.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου