Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!!!


ΑΚΟΥΣΤΕ την συγκλονιστή καταγγελία του εκπροσώπου των κατοίκων κ. Τόλη Παπαγεωργίου, ο οποίος μίλησε νωρίτερα στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη και από την οποία προκύπτει ότι εργαζόμενοι του Μπόμπολα σάπισαν στο ξύλο και έστειλαν στο Νοσοκομείο κατοίκους του Δήμου Σταγείρων – Ακάνθου Χαλκιδικής, εκ των οποίων ένας 48χρονος οικογενειάρχης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, με την ΕΛ.ΑΣ. σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου.
ΕΔΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:


Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:
Η Αστυνομια κανει το κοροϊδο βεβαια....
Ειπαμε η αστυνομια υπαρχει για να φυλαει μονο τα αφεντικα.Για το λαο ειναι ανυπαρκτη,εκτος και αν ειναι να τον δειρει!!!!

ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΚΤΗΝΟΣ-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ!!!

Ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να συλληφθεί 42χρονος σεσημασμένος παιδεραστής εξαπέλυσαν οι Αρχές... στη Σάμο, μετά από καταγγελία οικογένειας ότι ο άνδρας προσπάθησε να ασελγήσει πάνω σε 12χρονο κοριτσάκι.

Ο δράστης, που είναι απότακτος στρατιωτικός, έχει απασχολήσει άλλες δυο φορές τις αρχές με τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του κοριτσιού, ο 42χρονος προσπάθησε να ασελγήσει θωπεύοντας και κάνοντας άσεμνες χειρονομίες, προσπαθώντας να το πείσει να συναινέσει στις προθέσεις του. Για καλή της τύχη, η μικρούλα βρήκε το κουράγιο να το βάλει στα πόδια και να καταφύγει στους γονείς του.

Ο δράστης αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς, αλλά φρόντισε να κρυφτεί ώσπου να παρέλθει το αυτόφωρο. Στη συνέχεια, προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα, όπου τον ενημέρωσαν πως είχαν σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του και τον άφησαν ελεύθερο.

Ο ίδιος άνθρωπος, όταν υπηρετούσε ως οπλίτης πενταετούς υποχρέωσης είχε αποταχθεί από τον Στρατό επειδή είχε προσπάθησε και τότε να βιάσει την 12χρονη κόρη γνωστού δικηγόρου του νησιού, ενώ πριν από λίγο καιρό, είχε απασχολήσει πάλι την Αστυνομία, όταν εντοπίστηκε έξω από το σχολείο του χωριού να παρενοχλεί ανήλικες μαθήτριες επιδεικνύοντάς τους τα γεννητικά του όργανα.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ!!!


Αιματηρή συμπλοκή στην πλατεία της Νέας Σμύρνης έξω από καφετέριες επί της 2ας Μαίου.Στο σημείο δύο άντρες πεσμένοι στο έδαφος αιμόφυρτοι ,οι οποίοι μεταφέρονται σε νοσοκομείο,καθώς δέχθηκαν χτυπήματα από μαχαίρια και λοστούς.

ΠΗΓΗ: http://apotinarxi.blogspot.com

Για οτι νεοτερο υπαρξει θα επανελθουμε με εκτακτη αναρτηση.

ΕΚΤΑΚΤΟ:"ΕΦΥΓΕ"ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ,ΠΛΗΡΗΣ ΗΜΕΡΩΝ,Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΤΑΡΔΗΣ


Έφυγε από τη ζωή χθες βράδυ, ο ηθοποιός Νίκος Βασταρδής.

Ο Νίκος Βασταρδής γεννήθηκε στον Πειραιά το 1924 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης, του Κάρολου Κουν. Παρέμεινε κοντά στον δάσκαλό του και πρωτοεμφανίστηκε το 1942 στην Αγριόπαπια του Ίψεν.

Έως το 1944, εμφανίστηκε στα θεατρικά έργα: «Για ένα κομμάτι γης» του Κόντγουελ, όπου ερμήνευσε το ρόλο του Ντιούντ, «Στέλλα Βιολάντη» του Γρ. Ξενόπουλου, «Χαρούμενα νιάτα» του Πιζέ.

Μετά το «Θέατρο Τέχνης» συνεργάστηκε με το «Θέατρο του Λαού» και τους «Ενωμένους Καλλιτέχνες» (1945-1946), παίζοντας στον «Ιούλιο Καίσαρα» του Σαίξπηρ, στον «Μακρινό δρόμο» του Αρμπούζωφ και στο έργο του Μπ. Σω «Πάνω στα βράχια».

Το 1947 συμμετείχε στον θίασο του Γιώργου Παππά και το 1948 στον θίασο Βασίλη Λογοθετίδη.

Στη συνέχεια, στράφηκε προς το μουσικό θέατρο, όπου εργάστηκε για αρκετά χρόνια.

Το 1953, μάλιστα, συγκρότησε δικό του θίασο οπερέτας, ενώ το 1955 ανέβασε διάφορες επιθεωρήσεις. Το 1956 επέστρεψε στην πρόζα και ερμήνευσε τον Βοναπάρτη στο έργο του Τσβάιχ «Του φτωχού τ’ αρνί» με τον θίασο Τζ. Καρούσου – Μαίρης Λεκκού.

Από το 1958 έως το 1962 συνεργάστηκε με το «Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο» του Μ. Κατράκη και έπαιξε στα έργα «Βασίλισσα Αμαλία» του Γ. Ρούσσου (Όθων), «Το τέλος του ταξιδιού» του Ρ. Σέρριφφ (Ίμπερ), «Εμπορος της Βενετίας»του Σαίξπηρ (Βασσάνης), «Η δίκη των πιθήκων» των Λώρενς – Λη, «Ατμόπλοιο Τζόαν Ντάνβερς» του Φρανκ Στέητον (πλοίαρχος Ρος), «Οδύσσεια» του Μαν. Σκουλούδη, «Μαριμπέλ» του Μίγελ Μιούρα, «Βαθιές είναι οι ρίζες» των Ντ’ Υσσώ – Γκάου.

Από το 1962 έως το 1964 συμμετείχε στον θίασο Έλσας Βεργή και πρωταγωνίστησε στα έργα «Το μπαλκόνι» του Ζενέ, «Η βεντάλια της λαίδης Γουίντερμηρ» του Ό. Ουάιλντ, «Ο φυγάς» του Τεν. Γουίλιαμς.

Το 1965, ως συνθιασάρχης με τον Κατράκη και τη Βεργή, περιόδευσε στην Ευρώπη, παρουσιάζοντας αρχαίες τραγωδίες. Την περίοδο 1965-1966 έγινε συνθιασάρχης με τον Κ. Ρηγόπουλο και την Κάκια Αναλυτή. Έπαιξε στο θέατρο «Πορεία» στο έργο του Κ. Μπαλ «Αν ο κόσμος μας έβλεπε μαζί». Ακουλούθησαν τα «Ευλαβικό γύναιο» του Σαρτρ στο Θέατρο «Φλωρίντα» με την Τιτίκα Νικηφοράκη, «Ο Τίγρης» του Σήσγκαλ στο Θέατρο «Βεργή», «Επιστροφή στις Μυκήνες» του Ευαγγ. Αβέρωφ και «Λεωφορείον ο πόθος» του Τεν. Ουίλλιαμς (Κοβάλσκι), στο Θέατρο «Κάβα» θίασος Τζ. Καρέζη, «Θεοδώρα» του Γ. Ρούσσου και «Κυρία δε με μέλει» του Σαρντού (Ναπολέων), «Βασιλιάς Ληρ» του Σαίξπηρ με το «Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο» του Μ. Κατράκη (Έντγκαρ) 1971, «Μαυρόλυκοι» του Θαν. Πετσάλη με το «Εθνικό Θέατρο» στο Ηρώδειο 1971-1972, θίασος Τζ. Καρέζη, «Ασπασία» του Ιακ. Καμπανέλλη (Ανακριτής).

Το 1973 περιόδευσε με προσωπικό θίασο στις επαρχιακές πόλεις και αμέσως μετά έπαιξε, σε συνεργασία με τη Νόρα Βαλσάμη, το έργο του Σωβαζόν «Ξενοδοχείο η ευτυχία» στο θέατρο «Όρβο». Τον επόμενο χρόνο (1974), ως συνθιασάρχης με την Ελ. Ερήμου, ανέβασε στο Θέατρο «Γκλόρια» το έργο του Άλκη Παπά «Σου χαρίζω τη γυναίκα μου». Ακολούθησαν τα Πάμπλο Νερούντα «Δόξα και Θάνατος του Ιωακείμ Μουριέτα» στο Θέατρο «Διάνα» – 1978, θίασος Παπαγιαννόπουλου – Βασταρδή – Ερήμου, «Σκάνδαλο στην Τράπεζα» του Βερνέιγ – θίασος Ζωής Λάσκαρη, Γ. Ρούσσου «Φρύνη» (Ευθείας). Το 1981 έκανε περιοδεία με δικό του θίασο.

Το 1982 ίδρυσε το Θέατρο «Θεμέλιο», στην οδό Λέσβου, όπου σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε σε πολλά έργα, όπως «Η κυρία με τα κρεμμυδάκια», «Τα διαστημικά χρυσάνθεμα» του Ζίντελ, «Κλειστές πόρτες» του Σαρτρ, Μάκβεθ του Σαίξπηρ, που παίχτηκε και στο «Θέατρο Λυκαβηττού», «Ως εδώ σύντροφοι» του Βασ. Ανδρεόπουλου, «Ταξίδι μακριάς μέρας μέσα στη νύχτα» του Ο ‘Νηλ, «Ο ιμπρεσάριος της Σμύρνης» του Γκολντόνι, «Προικοθήρας επί Θήρας» του Γ. Χατζιδάκη, Ιφιγένεια εν Αυλίδι του Ευριπίδη.

Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε σε μερικές ταινίες («Χωρίς συνείδηση», «Ιπποκράτης και Δημοκρατία», «Παύλος Μελάς» κ.ά.), ενώ στην τηλεόραση έπαιξε σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές («Εν τούτω νίκα», «Ανακριτικό γραφείο», «Πορφύρα και αίμα» ή «Ρωμανός Διογένης» κ.ά.) και σε τηλεοπτικές διασκευές θεατρικών έργων.

Υπήρξε για πολλά χρόνια καθηγητής υποκριτικής στη Σχολή Γ. Θεοδοσιάδη και το 1992 ίδρυσε δική του Δραματική Σχολή που λειτουργεί στα πλαίσια του Θεάτρου «Θεμέλιο». Είναι μέλος του Σ.Ε.Η. (με ημερομηνία εγγραφής 1-3-1943), της Εταιρείας Σκηνοθετών και της Εταιρείας Θεατρικών Συγγραφέων. Έχει μεταφράσει και διασκευάσει διάφορα θεατρικά έργα.

Κόρη του είναι η ηθοποιός και σεναριογράφος Άννα Ανδριανού.

Ο ηθοποιος νοσηλευοταν εδω και αρκετους μηνες στο Σισμανογλειο Νοσοκομειο μετα απο ατυχημα που ειχε.Ηταν 87 χρονων...
Το αντιστασιακο δελτιο τιμωντας τη μνημη του ηθοποιου κανει ενα αφιερωμα σε αυτον.

ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΤΑΡΔΗΣ,ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ:

ΕΝΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ-ΣΜΑΡΟΥΛΑ ΓΙΟΥΛΗ/ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΤΑΡΔΗΣ(ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ:ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΣΜΑΡΟΥΛΑΣ ΓΙΟΥΛΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΒΑΣΤΑΡΔΗ....):

ΡΩΜΑΝΟΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ-ΠΟΡΦΥΡΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ(ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΤΑΡΔΗΣ):


Η κηδεία του Νίκου Βασταρδή θα γίνει την Τρίτη 20 Μαρτίου στις 15.00 από το Νεκροταφείο Χαλανδρίου.

Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:Καλο ταξιδι κ.Βασταρδη....Ελαφρυ το χωμα που θα σας σκεπασει.... Στους συγγενεις και τους οικιους του,εκφραζουμε τα ειλικρινη και θερμα μας συλληπητηρια....

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΝΟΠΛΟΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Ένοπλος εισέβαλε στη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής, στην οδό Γούναρη, το πρωί της Δευτέρας και πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα. Από τα πυρά δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Ο δραστης,ενας 70χρονος ανδρας συμφωνα με πληροφοριες φωναζε στον κοσμο να εγκαταλειψουν τον κτιριο,ενω καποιοι μαρτυρες ανεφεραν οτι ο δραστης επιχειρησε να κρατησει ομηρους.

Επί τόπου έσπευσε η αστυνομία, που εκκένωσε το κτίριο και εν συνεχεία επιχείρησε να προσεγγίσει το δράστη. Λίγη ώρα αργότερα, ο δράστης παραδόθηκε και συνελήφθη. Τα κίνητρα του, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
ΠΗΓΗ: http://www.tvxs.gr

Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:
Τελος καλο,ολα καλα λοιπον απο αυτη την περιεργη-μεχρι τουλαχιστον να ξεκαθαρισουν τα κινητρα του δραστη-εισβολη στην ΔΟΥ Αγ.Παρασκευης...

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΝΟΠΛΟΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!!!


Ένοπλος εισέβαλε στη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής πριν από λίγη ώρα και πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα.

Από τα πυρά δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί και ο 70χρονος δράστης διέφυγε και αναζητείται από την αστυνομία.

Προς το παρόν, τα κίνητρά του είναι άγνωστα.

ΠΗΓΗ: http://www.prionokordela.gr

Για οτι νεοτερο θα υπαρχει συνεχη ενημερωση.

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!ΔΙΕΚΟΠΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ!!!


Μικρο παιδακι,τρομοκρατημενο που απο οσο μου επιτρεπει η φωτο να δω,μαλλον φυγαδευετε απο ανθρωπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκος για να το προστατεψουν.
ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ:
ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ???ΑΝ ΠΑΘΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ???
ΚΑΦΡΟΙ,Ε ΚΑΦΡΟΙ!!!!!ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΟΝΤΑ!!!!

Πρωτοφανη επεισοδια εγιναν στο ΟΑΚΑ αλλα και εξω απο αυτο απο ανεγκεφαλους χουλιγκαν που αυτοαποκαλουνται φιλαθλοι του Παναθηναϊκου!!

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ:
Α-ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:

-Στον αγωνιστικό χώρο, όταν οι τερματοφύλακες του Ολυμπιακού βγήκαν για ζέσταμα, δέχθηκαν φωτοβολίδες. Άξιο αναφοράς είναι ότι μηχανοκίνητη πορεία των φίλων του Παναθηναϊκού πέρασε έξω από το σπίτι του Γιάννη Βαρδινογιάννη και φώναξε συνθήματα εναντίον του.

-Στις δύο οθόνες του σταδίου αναγράφεται ένα μήνυμα προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. «Προστατεύστε την έδρα μας, την ιστορία μας, την ομάδα μας».

-Μια διμοιρία των ΜΑΤ μπήκε μπροστά από το μπουθ που φιλοξενεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενώ ΜΑΤ υπάρχουν και στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

-Πετρόπουλος: «Ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε εμείς»
Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Αντώνης Πετρόπουλος, που τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείξει ψυχή και πάθος. «Αν είμαστε δυνατοί και έχουμε την τύχη με το μέρος μας, πιστεύω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Σημαντικό ρόλο παίζει σε τέτοια παιχνίδια η ψυχή και το πάθος. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Ακόμα και τα παιδιά που είναι καινούρια στην ομάδα, προσπαθούμε να τους δώσουμε να καταλάβουν πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε εμείς», είπε ο φορ του Παναθηναϊκού.

Ένταση στο ΟΑΚΑ

Συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και την αστυνομία καταγράφηκαν στο ΟΑΚΑ. Έξω από τη θύρα των οργανωμένων οι δυνάμεις της αστυνομίας μάχονταν με τους φίλους των «πράσινων». Οι δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στη Θύρα 1, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση με καπνογόνα, φωτοβολίδες και χημικά.

Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί πήραν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ ασπίδες και κράνη και τα πέταξε στον αγωνιστικό χώρο.

Νωρίτερα σε διάφορα σημεία προελέγχου η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές και συλλήψεις, ενώ από τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί.

Β-ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΚΕ:

Δύο - τρεις φωτοβολίδες στο γήπεδο, λίγο πριν τη σέντρα.Στη σέντρα ειναι οι παίκτες του Ολυμπιακού.
1' Στους 58 βαθμούς ο Ολυμπιακός, στους 54 ο Παναθηναϊκός πριν τον αγώνα.

2' Ευκαρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μιραλάς έφυγε από αριστερά γύρισε τη μπάλα, αλλα ο Μακούν με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα άουτ.

5' Πιέζει ο Ολυμπιακός στα πρώτα λεπτά και δείχνει πως θέλει να αναλάβει τα ηνία του αγώνα.

8' Εκτός από την ευκαιρία στο 2' το παιχνίδι έχει περιοριστεί στο κέντρο με δυνατές μονομαχίες και φάουλ.

10' Στο έδαφος ο Ζέκα, μετά από μονομαχία στον αέρα με τον Χολέμπας.

11' Οφσάιντ ο Μιραλάς, μετά από βαθιά μπαλιά.

14' Η μπαλιά του Βιτόλο πίσω από την άμυνα του Ολυμπιακού, για τον Χριστοδουλόπουλο ήταν πολύ δυνατή. Πλάγιο άουτ η μπάλα.

15' Μετά το πρέσινγκ του Παναθηναϊκού στα 3/4 του γηπέδου ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη μπάλα.

17' Από μακριά προσπάθησε να σκοράρει ο Χριστοδουλόπουλος με απευθείας φάουλ. Πάνω από τα δοκάρια η μπάλα.

18' Ανέβασε την απόδοσή του ο Παναθηναϊκός στα τελευταία λεπτά.

19' Κόρνερ για τον Ολυμπιακό, μετά από ατομική προσπάθεια του Μιραλάς. Πρώτο κόρνερ του αγώνα.

20' Και δεύτερο κόρνερ.

22' Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να μπει με αξιώσεις στην περιοχή του Παναθηναϊκού, αλλά στην τελική μπαλιά δεν τα καταφέρνει.

25' Κίτρινη κάρτα στον Κατσουράνη για διαμαρτυρία.

27' Νέο κόρνερ για τον Ολυμπιακό. Το τρίτο στο ματς.

27' Συστάσεις από τον Κάκο στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

27' Τέταρτο κόρνερ για τον Ολυμπιακό, μετά απο σουτ του Μανιάτη και κόντρα στον Καντέ.

28' Εκτελεί ο Χολέμπας. Πέμπτο κόρνερ για τον Ολυμπιακό.

28' Ένταση στο ματς μετά από τάκλιν του Μέλμπεργκ πάνω στον Σιμάο, ενώ ο Κάκος είχε διακόψει τον αγώνα.





33' Mε το κεφάλι έδιωξε ο Καρνέζης μπροστά από τον Αμπντούν.

36' Πάνω στον Καντέ το σουτ του Μιραλάς.

38' Δυνατό σουτ του Αμπντούν πάνω από τα δοκάρια.

44' Ο Κουίνσι πέρασε τους παίκτες του Ολυμπιακού και σούταρε έξω απο την περιοχή, όμως το σουτ του κόντραρε και ο Μέγερι μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

45' Ένα λεπτό ο έξτρα χρόνος.

Τέλος του πρώτου μέρους: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-0

Σοβαρά επεισόδια στο ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του ντέρμπι. Οπαδοί του Παναθηναϊκού πέταξαν καθίσματα στα ΜΑΤ, που απάντησαν με τα γκλοπ. Τα επεισόδια διεξάγονται κοντά στο «πέταλο». Φωτοβολίδες πυροσβεστήρες και κάθε λογής αντικείμενα εκτοξεύτηκαν προς τα ΜΑΤ. Η αστυνομία απάντησε με τα γκλοπ, χωρίς να γίνει χρήση χημικών.

Με το τέλος του ημιχρόνου, μία φωτοβολίδα έπεσε πολύ κοντά στους παίκτες του Ολυμπιακού την ώρα που έμπαιναν στα αποδυτήρια. Μάλιστα λίγο έλλειψε να χτυπήσει τον Ιβάν Μαρκάνο. Ο Ισπανός έκανε ένα βήμα πίσω για να την αποφύγει.



46' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Βύντρα στη θέση του τραυματία Μαρίνου.

50' Πιο δυνατά ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο.

51' ΓΚΟΛ 0-1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ. Ο Αμπντούν από τα αριστερά συνέκλινε προς την περιοχή και άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό 0-1.

55' «Φίλαθλοι μην συνεχίζετε. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας», είναι το μήνυμα απο τα μεγάφωνα, αφού μετά το γκολ υπήρξε νέα ένταση στις εξέδρες.

56' Κίτρινη κάρτα στον Καζίμ.

56' Άουτ έφυγε η εκτέλεση φάουλ.

57' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Στη θέση του Βιτόλο ο Γιώργος Καραγκούνης.

58' Από το φάουλ του Χολέμπας, ο Μοντέστο έπιασε την κεφαλιά και ο Καρνέζης μπλόκαρε.

59' Φάουλ με τον Καραγκούνη και κόρνερ για τον Παναθηναϊκό, το οποίο πέρασε χωρίς κίνδυνο για τον Ολυμπιακό.

62' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Καζίμ πέρασε ο Τζιμπούρ.

68' Καλή φάση για τον Παναθηναϊκό, σέντρα Χριστοδουλόπουλου, θα διώξει ο Μοντέστο σε κόρνερ πριν ο Ζέκα πάρει κεφαλιά.

70' Κάρτα στον Μοντέστο για φάουλ στον Κουίνσι.

72' Μακρινό σουτ του Κατσουράνη. Η μπάλα πέρασε άουτ.

73' Ετοιμάζεται ο Τοτσέ να μπει στον αγώνα.

74' Ο Κουίνσι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μέλμπεργκ απομάκρυνε με το κεφάλι.

75' Σέντρα του Χριστοδουλόπουλου από τα δεξιά. Ο Ζέκα έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα άουτ.

75' Τρίτη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Τοτσέ στη θέση του Ζέκα.

75' Δεύτερη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μαρκάνο στη θέση του Μοντέστο. Ο Μαρκάνο στο κέντρο της άμυνας και δεξιά πέρασε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

78' Κάρτα στον Μανιάτη για φάουλ στον Σιμάο.

79' Τραυματίστηκε ο Χολέμπας και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

82' Τρίτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Φουστέρ στη θέση του Μιραλάς.

Σε αυτο το σημειο διεκοπη ο αγωνας οριστικα....












Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος, Βιτόλο (57' Καραγκούνης), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Ζέκα (75' Τοτσέ), Μαρίνος (46' Βύντρα), Σιμάο, Μαρίνος, Σιμάο, Κατσουράνης.

Στον πάγκο: Καπίνο, Νίνης, Μπιάρσμιρ, Κλέιτον.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μανιάτης, Μοντέστο (75' Μαρκάνο), Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ, Μακούν, Αμπντούν, Καζίμ (62' Τζιμπούρ), Μιραλάς (82' Φουστέρ).

Στον πάγκο:Κάρολ, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Φέισα.

Οι δηλώσεις:

Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Ήθελα να είμαι εδώ και να μιλήσω για ένα μεγάλο ντέρμπι, για έναν μεγάλο αγώνα, δεν μπορώ να σχολιάσω όμως κάτι που δεν υπήρξε. Δεν έγινε. Σαν επαγγελματίας λυπάμαι πολύ, σαν άνθρωπος που αγαπάει τον Παναθηναϊκό, δεν τα κατανοώ αυτά. Δεν μπορώ να κατανοήσω πολλά που συμβαίνουν. Επίσης δεν μπορώ να σχολιάσω για παίκτες που δεν ήρθαν να παίξουν και να είναι παρατηρητές. Δεν θα ήθελα να πω πράγματα για τα οποία στο μέλλον να μετανιώσω. Ξέρω ότι το μέλλον θα είναι χειρότερο από ότι μέχρι τώρα και τελειώνω με μια δόση ειρωνείας φυσικά για την διάρκεια όλων αυτών των μηνών δεν άξιζε να φοβάται κανέναν τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους δημοσιογράφους γιατί δεν θα μιλήσω για τον αγωνιστικό τομέα. Θα έλεγα ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε ο Ολυμπιακός έπαιξαν και για άλλη μια φορά συνέχισαν να υπάρχουν θέματα διαιτητικά. Αλλά πραγματικά δεν θέλω να μιλάω για πράγματα που θα μετανιώσω. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός με τόσο κόσμο που ήρθε θα ήθελαν να είναι μια γιορτή. Λυπάμαι, καλό σας βράδυ».

Ερνέστο Βαλβέρδε: «Βλέπω πως περνάει ο καιρός και γίνονται τα ίδια. Γι’ αυτό δεν έχω λόγια. Οπότε σήμερα δεν είναι μέρα να είμαστε χαρούμενοι. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, ακόμα και τώρα που κέρδισε η ομάδα μου. Όμως εγώ είμαι προπονητής του Ολυμπιακού και θέλω να αναλύσω το παιχνίδι. Ήταν χλιαρό, είχαμε μια καλή στιγμή στο δεύτερο λεπτό και μετά οι δύο ομάδες βγήκαν πολύ κρύες. Φαινόταν ότι όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να παίξουν οι παίκτες γιατί τους απασχολούσε ο θόρυβος, όλοι ήταν κρύοι και ήταν ένα απαίσιο παιχνίδι. Πολλές φορές αναρωτιέμαι γιατί πιστεύω πως το ποδόσφαιρο αρέσει στον κόσμο, ο οποίος πάει για να δει θέαμα και τίποτα άλλο. Η αλήθεια είναι πως αυτά έχουν σχέση και με την κακή κατάσταση των Ελλήνων και αυτό επηρεάζει και στο γήπεδο. Δεν μου αρέσει καθόλου το ότι χρησιμοποιούν τον κόσμο που περνάει δύσκολες στιγμές για να δικαιολογήσουν τα όσα γίνονται στο γήπεδο. Έχω δει να γίνονται επεισόδια σε πολλά γήπεδα και σήμερα ήταν κάποια από τα σοβαρότερα. Θα το συζητήσουμε άλλη στιγμή. Όπως έχω ξαναπει, εγώ είμαι ένας ξένος που έχει έρθει να δουλέψει εδώ. Εσείς θα πρέπει να ασχολείστε και να κάνετε το ποδόσφαιρο ωραιότερο. Δεν είναι η δουλειά μου να παραδώσω μαθήματα. Ήρθα να απαντήσω ερωτήσεις για το ποδόσφαιρο, παρόλο που σήμερα δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο».

Κώστας Κατσουράνης: «Δεν είχαμε ζήσει διακοπή, το ζήσαμε και αυτό. Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό. Σίγουρα είναι από τις χειρότερες στιγμές, δεν θέλω καν να ασχοληθώ με το παιχνίδι. Αυτό που ζούμε δεν είναι ποδόσφαιρο. Δεν έχω να κάνω πολλά σχόλια. Εμείς σαν ομάδα συνεχίζουμε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτός είναι ο στόχος μας. Κάποιοι δεν θέλουν λύση… κάποιοι θέλουν αυτό το χάος. Εμείς απορούμε για αυτό που γίνεται. Είναι κατάντια και δεν βλέπω να δίνεται λύση για να γίνουν τα πράγματα καλά, να υπάρχει αξιοπιστία και να έρχεται στο γήπεδο κόσμος που ξέρει να κερδίζει και να χάνει. Είχαμε χρόνο. Μην ξεχνάτε ότι στο ίδιο σημείο έχασε από την Μέταλιστ ο Ολυμπιακός. Ζήσαμε πάλι έναν πόλεμο… Αυτά επηρεάζουν το μυαλό του κάθε ποδοσφαιριστή. Μόνο εδώ γίνονται αυτά. Είναι κρίμα γιατί απαξιώνονται τα πάντα».

Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Αυτό που θέλαμε όλοι ήταν να βλέπουμε ποδόσφαιρο να παίζουμε έντεκα με έντεκα. Αυτό ήταν αρνητικό για το ποδόσφαιρο. Τέτοιους φιλάθλους δεν χρειάζεται καμία ομάδα. Είναι κάτι αρνητικό. Πρέπει να πάψει κάποια στιγμή. Για το παιχνίδι ήταν σημαντικό και για τις δύο, θέλαμε από την αρχή να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Ήταν μέτριο ποιοτικά το ματς και εμείς ελέγξαμε από την αρχή τον ρυθμό. Κάτω από τέτοιες συνθήκες δεν μπορείς να παίξεις μπάλα. Ακόμα και ο Παναθηναϊκός καταδικάζει τα επεισόδια. Θα θέλαμε να πάψουν και να ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή αν εφαρμοστούν οι νόμοι θα υπάρξει λύση και αυτοί που κάνουν επεισόδια δεν θα έρχονται στο γήπεδο. Σίγουρα το σημερινό αποτέλεσμα κάναμε ένα βήμα και πρέπει να συνεχίσουμε, να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να βελτιωθούμε για να έχουμε ένα καλό τέλος. Αυτό μένει στο ποδόσφαιρο».

Όλοφ Μέλμπεργκ: «Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει. Θέλαμε να πετύχουμε όσα περισσότερα μπορούσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μένω εκεί. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για να δούμε τι θα καταφέρουμε στο τέλος».

Γιόσου Σαριέγκι: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ χαμηλά. Εδώ στην Ελλάδα έχω έρθει για να παίξω ποδόσφαιρο αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν, έχω αναστατωθεί. Πρέπει να βρεθεί λύση. Υπεύθυνοι είναι όλοι και πρέπει να κάτσουν κάτω και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να συζητήσουν και να βρουν μια λύση άμεσα. Είναι το πρώτο ματς στην καριέρα μου που έχει διακοπεί. Έχω δει πολλές καταστάσεις αλλά ποτέ καμία τέτοια. Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Προσπαθήσαμε ως ομάδα να ολοκληρώσουμε ότι κάνουμε από την αρχή της περιόδου αλλά τελικά αυτοί που δημιούργησαν τα επεισόδια δεν μας άφησαν. Αυτά τα προβλήματα δεν γεννήθηκαν σήμερα, υπάρχουν από το παρελθόν και για αυτό πρέπει να δοθεί λύση».

Βασίλης Κωνσταντίνου: «Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που είχαμε για επεισόδια. Ο Παναθηναϊκός σέρνει κατάλοιπα που δεν έβγαιναν τόσο καιρό γιατί ήταν μπροστά στη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κυνηγήσει τη 2η θέση και να παίξει Ευρώπη και Champions League. Με αυτά τα πράγματα όμως δυστυχώς δεν παίζει πουθενά».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις δεκάδες χιλιάδες υγιών φιλάθλων που προσήλθαν μαζικά στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα μας. Ταυτόχρονα είμαστε υποχρεωμένοι να τους ζητήσουμε συγγνώμη που έγιναν μάρτυρες μιας από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές στην ιστορία του Συλλόγου.

Σαν οργανισμός καταβάλαμε κάθε προσπάθεια στο πλαίσιο του ανθρωπίνως εφικτού, τόσο προληπτικά όσο και κατασταλτικά ώστε να διαφυλάξουμε τις ομαλές συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα. Δυστυχώς υπήρξαν γεγονότα που κατέστη αδύνατο να ελεγχθούν και φτάνουμε να λέμε πως ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Είναι ντροπή για την ιστορία του Παναθηναϊκού και κρίμα για την προσπάθεια αυτής της ομάδας να σημαδεύονται από αυτά τα γεγονότα."





Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:
Πικρια....Ντροπη....Αποτροπιασμος....Αηδια....Θλιψη.....
Πικρια και θλιψη για την καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου....
Ντροπη για τα αισχη.....
Αποτροπιασμος και αηδια απο τα πρωτοφανη επεισοδια μερικων χουλιγκανς!!!
Απο εκει και περα δεν υπαρχουν λογια....
Ειμαστε εν αναμονη της αποφασης του αθλητικου δικαστη για την ποινη της ΠΑΕ Παναθηναικος σχετικα με τα επεισοδια....
Τους αξιζει(οχι στην ομαδα αλλα στους καφρους που τα εκαναν γυαλια-καρφια..)απο χοντρη απωλεια βαθμων ως αποκλεισμο για το τωρινο αλλα και το επομενο ενδεχομενως πρωταθλημα......

ΥΣΤ:Τυχον υβριστικα σχολια(ανεξαρτητως ομαδας)θα σβυνονται χωρις προειδοποιηση.Προειδοποιηση αποτελουν αυτες οι δυο σειρες!

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΣΟΚ!!!81ΧΡΟΝΗ ΜΑΝΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!!!

Μια ανθρώπινη τραγωδία εν μέσω της τραγωδίας μιας ολόκληρης χώρας: Μια Ελληνίδα μάνα, 81 ετών, μη αντέχοντας να βλέπει την οικογένειά της να υποφέρει από την οικονομική εξαθλίωση που έχουν οδηγήσει οι κυβερνήσεις του Μνημονίου τον ελληνικό πληθυσμό, αποφάσισε να δώσει ένα τραγικό, συμβολικό τέλος στη ζωή της αυτοπυρπολούμενη στην αυλή του σπιτιού της!


Η γυναίκα ζούσε με την οικογένειά της στη.....
Ζάκυνθο, στην περιοχή Βαρές. Η οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η γυναίκα θεώρησε ότι ήταν βάρος στην οικογένειά της, αφού δεν μπορούσε να προσφέρει στην οικονομία του σπιτιού.


Μη αντέχοντας την ταπείνωση που της έχει επιβληθεί σε αυτή, αλλά και σε όλη τη χώρα, βγήκε στην αυλή του σπιτιού της, κάθισε σε μια καρέκλα και, αφού περιέλουσε το σώμα της με εύφλεκτο υγρό, αυτοπυρπολήθηκε...


Όταν επέστρεψε στο σπίτι ο γιος της, βρήκε τη μητέρα του απανθρακωμένη και βέβαια έπαθε σοκ.


Η δύστυχη Ελληνίδα μάνα, άφησε ένα σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους της πράξης της: Δεν ήθελε πλέον να είναι βάρος στην οικογένειά της, στα παιδιά της. Ένα στόμα λιγότερο για το λιγοστό φαγητό που έμπαινε στο σπίτι.


Ο πόνος, άπονος. Η Ελλάδα του 2012. Η Ελλάδα του Μνημονίου. Η Ελλάδα της νέας κατοχής. Η Ελλάδα που έχει σταματήσει να ανασαίνει. Η Ελλάδα που αυτοπυρπολείται γιατί δεν δέχεται να πεινάει… Ως πότε;


ΠΗΓΗ: http://www.defencenet.gr

Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:Αλλη μια ανθρωπινη ζωη στη μακαβρια λιστα του θανατου....
Οι προδοτες και δοσιλογοι πολιτικοι,που οδηγουν τον λαο στην απολυτη εξαθλιωση,ειναι ηθικοι αυτουργοι στην δολοφονια καθε ανθρωπου που αυτοκτονει για οικονομικους η βιοποριστικους λογους!!!!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ"ΚΑΡΥΔΙΑ"Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ!!!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ-ΜΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ.


Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, επεισόδια σημειώθηκαν στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ στον Κορυδαλλό.

Περισσότερες πληροφορίες ακόμα δεν έχουμε, όπως ποιοι συνεπλάκησαν, αλλά είναι γνωστό ότι στο προάστιο του Πειραιά, η Αριστερή πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ, που έχει «σπάσει» από τις δημοτικές εκλογές, δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τους εναπομείναντες κομματικοδίαιτους μνημονιακούς της περιοχής.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η αστυνομία προεβεί στην προσαγωγή ενός μέλους της Επιτροπής Κατοίκων της περιοχής, η οποία θέλησε να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση που έχει οδηγήσει την χώρα, το ΠΑΣΟΚ.

Λίγη ώρα μετά, ο προσαχθέντας αφέθηκε ελεύθερος.
ΠΗΓΗ: http://www.tsantiri.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΑΝ ΣΤΑ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ!!ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ!


Ενταση προκλήθηκε στο πνευματικό κέντρο Βριλησσίων όπου πραγματοποιείται η εκλογική διαδικάσία για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με αναγνώστη του tsantiri.gr, ομάδα ατόμων που προσκυντε στο ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε με μπαστούνια σε μία άλλη ομάδα. Μάλιστα, ορισμένοι εκσφενδόνισαν και γιαούρτια .

Σύμφωνα με τον ίδιο, μια γυναίκα έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και αιμορραγεί.

Νεοτερες πληροφοριες:

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έξω από το κτίριο είχαν συγκεντρωθεί αγανακτισμένοι πολίτες που αποδοκίμαζαν όσους εισέρχονταν για να ψηφίσουν. Κάποια στιγμή τα αίματα «άναψαν», όταν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ αντέδρασαν.

Μάλιστα, μια διαμαρτυρόμενη γυναίκα τραυματίστηκε στο κεφάλι ύστερα από χτύπημα υποστηρικτή του ΠΑΣΟΚ.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

Πηγη: http://www.tsantiri.gr

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΣΟΚ!Η ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ!!!!!

Σε κατασχέσεις δημόσιας, αλλά και ιδιωτικής περιουσίας θα μπορούν να προχωρούν τα Δικαστήρια του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει σε αποπληρωμή του δανείου που προκύπτει από τη νέα δανειακή σύμβαση ανάμεσα στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), την Ελληνική Δημοκρατία, την Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ύψους 109,1 δισ. ευρώ.

Η σύμβαση για το νέο δάνειο των 109,1 δισ ευρώ υπογράφηκε εχθές με Πράξη Νομοθετιικού Περιεχομένου, ενώ το σχετικό νομοσχέδιο εισάγεται σήμερα προς συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής με την διαδικασία του κατεπείγοντος.

Τα παραπάνω προκύπτουν από τις διατάξεις της σύμβασης η οποία δεσμεύει για δεκαετίες – ακριβέστερα για 17,5 χρόνια- τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδας έναντι των δανειστών, προβλέποντας κατασχέσεις χωρίς εξαιρέσεις για λόγους εθνικής κυριαρχίας.

Η δανειακή σύμβαση, σε παράρτημά της αναφέρει ρητά ότι:

«ούτε το Δικαιούχο Κράτος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσία κατάσχεσης – πριν ή μετά την έκδοση δικαστικής απόφασης – ή εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία με τη σύμβαση».

Αλλά και επιπρόσθετα: «η Ελλάδα έχει υπαχθεί νόμιμα, αποτελεσματικά και αμετάκλητα στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου και κάθε απόφαση του δικαστηρίου αυτού θα είναι αμετάκλητη και εκτελεστή στην Ελληνική Δημοκρατία».

Η μέση διάρκεια του δανείου θα είναι 17,5 χρόνια. Αν η Ελλάδα δεν δίνει εμπρόθεσμα τις δόσεις θα καταβάλλει επιπλέον τόκο. Αν δεν ανταποκριθεί στους όρους του δανείου και του Μνημονίου τότε οι δόσεις μπορεί να σταματήσουν και το ποσό που έχει αποδοθεί να είναι άμεσα απαιτητό.

Να σημειωθεί πως ούτε η ιδιωτική περιουσία μπορεί να διαφύγει της κατάσχεσης αφού με μια απλή διοικητική πράξη απαλλοτρίωσης μπορεί να περάσει στο δημόσιο.

Τι σημαίνουν πρακτικά όλα αυτά; Το εξής «απλό». Εάν η Ελλάδα δεν καταβάλλει τις δόσεις του δανείου εμπρόθεσμα θα καταβάλλει τόκο. Εάν οι τόκοι συσσωρευτούν και οδηγήσουν την Ελλάδα σε αδυναμία πληρωμής τους τότε οι δόσεις του δανείου σταματούν και το ποσό από τα 109,1 δισ. € που ήδη έχει εκταμιευθεί γίνεται άμεσα απαιτητό.

Εάν ούτε και τότε η χώρα μπορεί να αποδώσει το ποσό αυτό, τα δικαστήρια του Λουξεμβούργου έχουν πλήρη δικαιοδοσία κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων της Ελληνικής Δημοκρατίας, χωρίς την δυνατότητα επίκλησης Εθνικής Κυριαρχίας από τον εναγόμενο. Και να σημειωθεί πως η Ελλάδα δε θα έχει στην περίπτωση αυτή το δικαίωμα να αντλήσει το ποσό που απαιτείται να επιστρέψει από άλλο εξωτερικό δανεισμό από τη Ρωσία ή την Κίνα για παράδειγμα, καθώς αυτό απαγορεύεται από το πρώτο μνημόνιο οι όροι του οποίου περικλείονται στο δεύτερο!

Οποιασδήποτε Εθνικής Περιουσίας! Από εκτάσεις του Δημοσίου, το χρυσό της Τραπέζης Ελλάδας, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τις πολεμικές βιομηχανίες, τις ενεργειακές εγκαταστάσεις (πλατφόρμες άντλησης πετρελαίου ή φυσικού αερίου) μέχρι και τα μέσα των ΕΔ! Το δικαστήριο του Λουξεμβούργου θα μπορεί να προβεί σε κατάσχεση αεροσκαφών, πολεμικών πλοίων ή αρμάτων μάχης απογυμνώνοντας ουσιαστικά την Εθνική Άμυνα.

Και το ερωτήματα βέβαια που τίθεται εδώ είναι: Πρώτον, πως η χώρα θα μπορέσει να επιστρέψει πίσω ποσά που της ζητούν όταν αυτοί που της τα δανείζουν ταυτόχρονα την καταδικάζουν σε μακροχρόνια ύφεση με τα μέτρα λιτότητας; Πως ευελπιστούν ότι θα τους επιστραφεί το ποσό τη στιγμή που η χώρα θα βρίσκεται σε ύφεση, ύφεση που οι ίδιοι της επιβάλλουν, χωρίς να δημιουργήσει πλεόνασμα που θα της επιτρέψει να αποπληρώνει τους τόκους εμπρόθεσμα;

Και δεύτερον, αυτοί που υπέγραψαν και πρόκειται να την ψηφίσουν στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος τη νέα αυτή δανειακή σύμβαση έχουν γνώση των πράξεών τους; Και αν έχουν πως προχώρησαν στην υπογραφή της αλλά και γιατί κρατούν τον ελληνικό λαό ουσιαστικά απληροφόρητο;

ΠΗΓΗ: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ GOLDEN BOYS!!!

Α)ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ:

Παράτησε τα τσεκούρια τα τζιν και τα δερμάτινα μπουφάν, έβαλε την κουστουμιά του και απέκτησε υπουργικό θώκο... έγινε και ο Μάκης Βορίδης κάποιος, και όπως πάντα τους κάποιους στην Ελλαδα τους πληρώνουμε εμείς...

τώρα μάλιστα που πήρε και μεταγραφή στη ΝΔ έγινε μεγάλος νοματαίος και νοματαίος με δικαίωμα υπογραφής.. έτσι άλλη μια υπουργάρα του Λουκά βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του και μοιράζει υπερωρίες στους υποτακτικούς του...

Β)ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ:

Λεφτά υπάρχουν θα το λέμε και θα το ξαναλέμε... υπάρχουν πάρα πολλα λεφτα!!! Οι καρεκλοκένταυροι της κυβέρνησης υπογράφουν ότι δαπάνη βρεθεί μπροστά τους.. Ο "αλεξιπτωτιστής" υπουργός Παντελής Καψής εγκρίνει διαφήμιση ύψους....

939.600 ευρω για να ενημερωθούμε για την ισότητα των φύλων...


Γ)ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ:

Εμάς μας καλούν να σφίξουμε καθημερινά και άλλο το ζωνάρι και οι υπουργάρες του Παπαδήμ-ι-ου ξοδεύουν καθημερινά τα χρήματα του ελληνικού λαού όπου τους κάνει κέφι... Τρανό παράδειγμα ο... λόγιος υπουργός παιδείας Γιώργος Μπαμπινιώτης...

Ανέλαβε λοιπόν και αυτός υπουργικό θώκο και άρχισε τις παλαβές απαιτήσεις με ξένα χρήματα φυσικά...έτσι το πρώτο πράγμα που έκανε με το που πάτησε το πόδι του στο υπουργείο είναι να ζητήσει έναν πίνακα ανκοινώσεων.. και να μας πείτε που το κακό έναν πίνακα ζήτησε ο άνθρωπος.. όταν όμως ο πίνακας κοστίζει 2214 ευρω-ναι καλά διαβάζετε.. τότε είναι για πολλές κλωτσίες ο άνθρωπος...






ΠΗΓΗ: http://www.makeleio.gr

Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:Ειπαμε....ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!Αλλα μονο για βολεμενους κυφηνες και golden boys!!!!
ΥΣΤ:Ξεψαρωσε κι ο Μπαμπι-νιωτης και αρχισε να ξοδευει!!!

ΚΑΜΙΝΗΣ:ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!



Η Αθήνα του σήμερα έχει ένα βίαιο «πρόσωπο» αφιλόξενο για τους κατοίκους που ζουν υπό το φόβο των ληστών.

Έρευνα που παρουσιάστηκε την Τετάρτη σε μία ειδική μερίδα στο αμφιθέατρο του Ρ/Σ 9,84 και διοργανώθηκε από το τμήμα Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών και τον Συνήγορο του Πολίτη έφερε στο φως στοιχεία που αποδεικνύουν πως η Αθήνα είναι μία ανοχύρωτη πόλη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δήμαρχο της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης στην κατάσταση αυτή ευθύνονται και οι ίδιοι οι πολίτες του κέντρου.

Πρώτη από το 2005 η Αθήνα στην εγκληματικότητα

Μία δυσάρεστη πρωτιά ανάμεσα στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες κατέχει από το 2005 η Αθήνα! Η πόλη, ειδικότερα στο κέντρο της έχει γίνει «στέκι» των κακοποιών, οι οποίοι δε διστάζουν και να σκοτώσουν το θύμα τους προκειμένου να κάνουν τις δουλειές τους.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι ληστείες έχουν διπλασιαστεί μέσα σε μια δεκαετία (2000-2009), ενώ έχουν αυξηθεί κατά 50% οι κλοπές και οι διαρρήξεις στην Αττική. Μάλιστα, όπως δείχνουν τα στοιχεία, σε πολλά περιστατικά οι δράστες χρησιμοποιούν βία.

Όπως υποστήριξε η διευθύντρια του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Χ. Ζαραφωνίτου, «είναι διάχυτη η εντύπωση ότι η Πολιτεία αδιαφορεί και δεν υπάρχουν οργανωμένες πολιτικές».

Τη διάχυτη ανασφάλεια έχουν, εν μέρει, μειώσει οι πεζές περιπολίες αστυνομικών και η επαναφορά του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς. Στις περιοχές, όπου η εμπλοκή των αστυνομικών είναι ενεργή στην καθημερινότητα των πολιτών, τα θύματα έχουν μειωθεί κατά ένα τρίτο.

Ένας στους τέσσερις θεωρεί το κέντρο σχετικά ασφαλές

Η διευθύντρια Ερευνών του ΕΚΚΕ, Ιωάννα Τσίγγανου, που μελέτησε την επιχειρηματικότητα στο Κέντρο της Αθήνας, ανέφερε ότι μόνο το ένα τέταρτο των επιχειρηματιών θεωρεί το Κέντρο σχετικά ασφαλές. Οι Έλληνες, με μικρομεσαίες και οικογενειακές επιχειρήσεις, ασφυκτιούν και αισθάνονται απροστάτευτοι από το κράτος.

«Ιδανικό θερμοκήπιο για ξενοφοβικές και ακροδεξιές ομάδες»

Ο βοηθός Συνήγορος του Πολίτη και καθηγητής Εγκληματολογίας, Βασίλης Καρύδης επισήμανε ότι και πριν από 11 χρόνια, ανάλογα ήταν τα ευρήματα για την ανασφάλεια και την εγκληματοφοβία στο Κέντρο. Όμως, η ανασφάλεια και η εγκληματοφοβία έχουν, πλέον, επιδράσει δυναμικά στη ζωή μας, σε συνάρτηση με τα άλλα συσσωρευμένα κοινωνικά προβλήματα. Η ανασφάλεια και η εγκληματοφοβία υπάρχουν, ανεξάρτητα από τη λογική των στατιστικών, είπε. Συγχρόνως όμως, εξασθενούν οι άτυποι κοινωνικοί δεσμοί. Το αποτέλεσμα είναι «η ανασφάλεια να αυτονομείται και να δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος», τονίζοντας ότι η κατάσταση αποτελεί «ιδανικό θερμοκήπιο για ξενοφοβικές και ακροδεξιές ομάδες».

«Φταίνε και οι πολίτες για την εγκληματικότητα»

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, επισήμανε ότι «η εγκληματικότητα στην πόλη έχει προσλάβει τέτοιες διαστάσεις που χρειάζεται ολιστική αντιμετώπιση». Ζήτησε να μη φύγουν άλλες δημόσιες υπηρεσίες από το Κέντρο. Να αντιληφθούν οι πολίτες ότι είναι συνυπεύθυνοι όχι μόνο στο παρεμπόριο, αλλά και στην επαιτεία και στην πορνεία. Όπως υπογράμμισε, η πορνεία έχει αυξηθεί κατά 1500% στην πόλη. Ο ίδιος έχει καταθέσει νομοσχέδιο για την πορνεία, διότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μόνο ένας οίκος ανοχής με άδεια, αλλά η κατάργηση της υπέρμετρης αυστηρότητας προσέκρουσε σε ισχυρά αντανακλαστικά. Δεν πρέπει να επιτρέπεται να γίνονται τα πανεπιστήμια ορμητήρια πολιτικής βίας και παρεμπορίου, είπε. Για τις διαδηλώσεις, επισήμανε ότι πρόκειται, σε λίγες ημέρες, να δοθεί νομοσχέδιο όπου «απλά εξειδικεύονται οι συνταγματικές διατάξεις. Υπάρχει το δικαίωμα που διασφαλίζεται με το άρθρο 11, αλλά είναι δικαίωμα με όρια. Διότι υπάρχει και το δικαίωμα του άλλου να κυκλοφορεί, να εργάζεται. Υπάρχει δικαίωμα στο επιχειρείν».

Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:
Α!Δηλαδη δεν φτανει που μας ληστευουν,σκοτωνουν,βιαζουν,τωρα φταιμε κι απο πανω???? Τι λες ρε γελοιε???Ηλιθιο ανθρωπακι!!!.....

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ,ΑΥΤΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ GOLDEN-BOYS ΤΟΥΣ!!!!

- Αυξήσεις έως 26% σε συνεργάτες και συμβούλους υπουργών
- Golden boy με απολυτήριο γυμνασίου θα παίρνει τα ίδια λεφτά (1.135€) με κάποιον που έχει 22 χρόνια προϋπηρεσία
- 2.271€ ο μισθός διευθυντή πολιτικού γραφείου και δε χρειάζεται ΚΑΝ πτυχίο
- 2,1 εκατ. ευρώ η επιβάρυνση του προϋλογισμού
Τα δικά τους δικά τους, τα δικά μας δικά τους και οι αυξήσεις στους... κολλητούς τους. Για κάποιους λεφτά υπάρχουν και φαίνεται πως πάντα θα υπάρχουν...
Την ώρα που πετσοκόβονται βίαια μισθοί και συντάξεις, την ώρα που μέσα σε μια νύχτα μειώθηκε το επίδομα ανεργίας, η κυβέρνηση δίνει κρυφά μπόνους σε συνεργάτες και συμβούλους υπουργών!
Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να εξαφανίζονται στο όνομα της σωτηρίας της χώρας, τα golden boys των υπουργείων παίρνουν αυξήσεις έως και 26%!
Πως έγινε αυτό; Με αφορμή την προσαρμογή των αποδοχών τους βάσει του νέου μισθολογίου, εκδόθηκε υπουργική απόφαση, την οποία υπέγραψαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης και ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ντίνος Ροβλιας, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα.
Τι θα κοστίσουν οι αυξήσεις (από 8,3% έως 25,6%) στους συμβούλους και τους συνεργάτες των υπουργών; 2,1 εκατομμύρια ευρώ! Τόσο θα επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός.
Οι αυξήσεις κυμαίνονται από 104 έως 580 ευρώ και θα καταλήξουν στις τσέπες διευθυντών πολιτικών γραφείων, ειδικών συμβούλων και ειδικών συνεργατών που απασχολούνται σε γραφεία μελών της κυβέρνησης, υφυπουργών και γενικών γραμματέων!
Συνεργάτης στελέχους της κυβέρνησης με απολυτήριο γυμνασίου θα παίρνει μισθό 1.135€ με τη νέα απόφαση. Δηλαδή, μισθό που για να τον πάρει ο όποιος δημόσιος υπάλληλος πρέπει να έχει 22 χρόνια προϋπηρεσίας!
Ακόμη πιο εξοργιστικές είναι οι ρυθμίσεις για τους διευθυντές πολιτικών γραφείων. Η απόφαση προβλέπει πως θα παίρνουν μισθό υπαλλήλου που κατέχει τον α’ βαθμό και πτυχίο πανεπιστημίου.
Για να φτάσει ένας... κοινός θνητός έως τον α’ βαθμό, θα χρειαστεί 20 χρόνια δουλειάς, ενώ το golden boy που μέσα σε μια νύχτα θα γίνει διευθυντής πολιτικού γραφείου, ούτε προϋπηρεσία θα χρειαστεί ούτε να έχει ΚΑΝ πτυχίο!
Ωστόσο επισημαίνεται πως οι συνεργάτες των υπουργών θα υποστούν και αυτοί περικοπές επιδομάτων, που καταργούνται με το νέο μισθολόγιο για όλο το προσωπικό του Δημοσίου, με αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις οι καθαρές αποδοχές τους να εμφανίσουν μείωση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στο φως εξοργιστικές αυξήσεις σε ορισμένους "εκλεκτούς". Είχε προηγηθεί η υπόθεση με τις αυξήσεις στους δικηγόρους του δημοσίου. Για εκείνους για τους λοιπούς "εκλεκτούς" λεφτά υπάρχουν και μάλλον πάντα θα υπάρχουν...
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ:

«Η συνολική ετήσια δαπάνη για τις εν λόγω αποδοχές έχει μειωθεί περί του 60% και συγκεκριμένα ανέρχεται σε 1,8 εκατ. ευρώ από 4,6 εκατ. ευρώ, που ήταν προ της εφαρμογής του νέου μισθολογίου», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου, σημειώνοντας πως «το ποσό των 2,1 εκατ. ευρώ, που αναφέρεται στα δημοσιεύματα, συμπεριλαμβάνει και τις αποδοχές που καταβλήθηκαν το τελευταίο δίμηνο του 2011, προ της εφαρμογής του Ενιαίου Μισθολογίου».

Με βάση κοινή υπουργική απόφαση που υπεγράφη για τους μισθούς των μετακλητών υπαλλήλων «προκύπτει ότι ο βασικός μισθός των εν λόγω υπαλλήλων εμφανίζεται μεν αυξημένος, όπως αυξημένος είναι και για τους λοιπούς δημόσιους υπαλλήλους, μετά την εφαρμογή του Ενιαίου Μισθολογίου.

Ωστόσο, οι συνολικές αποδοχές τους είναι μειωμένες, δεδομένου ότι πέραν του βασικού μισθού, του κινήτρου απόδοσης και του επιδόματος θέσης ευθύνης, λάμβαναν και τα ανάλογα επιδόματα που καταβάλλονταν στους υπαλλήλους του κάθε φορέα, τα οποία και δεν λαμβάνουν πλέον».

Και η ανακοίνωση καταλήγει υποστηρίζοντας ότι και τα... golden boys εντάχθηκαν στο ενιαίο μισθολόγιο «χωρίς καμία εξαίρεση, όπως όλοι οι υπάλληλοι του δημοσίου τομέα. Όταν η συνολική δαπάνη μειώνεται 60% είναι παράδοξο να εμφανίζεται, στα εν λόγω δημοσιεύματα, ότι δόθηκαν αυξήσεις της τάξεως του 26%».

ΠΗΓΗ: http://www.newsit.gr

ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ!!!


Γιαούρτια και αυγά πέταξαν το βράδυ της Τετάρτης στο δήμαρχο Ζακύνθου, Στέλιο Μποζίκη κάτοικοι της περιοχής κατά τη διάρκεια έκτακτου δημοτικού συμβουλίου στο πνευματικό κέντρο του νησιού.

Οι οργισμένοι κάτοικοι τον κατηγορούν για παρατυπίες στις μετρήσεις των τετραγωνικών μέτρων με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται με υπέρογκα τέλη.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν μετά την απόφαση του δημάρχου να χρησιμοποιήσει περίπου 700 αεροφωτογραφίες, από όλο το νησί, προκειμένου να υπολογιστεί το χαράτσι των ακινήτων.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν τον δήμαρχο πως προσμέτρησε μαζί με τα σπίτια και τα... κοτέτσια, με αποτέλεσμα να καλούνται να καταβάλλουν ένα υπέρογκο ποσό, μόλις γίνουν οι διορθώσεις που προωθεί η Δημοτική Αρχή.

Ο δήμαρχος από την πλευρά του υποστήριξε με δηλώσεις του, ότι μετρήθηκαν μόνο οι κύριοι και βοηθητικοί χώροι και όχι κοτέτσια, όπως έχει ευρέως ακουστεί, ούτε οι υπαίθριοι χώροι και κάλεσε όσους έχουν άλλη γνώμη να προσέλθουν στις υπηρεσίες του δήμου στο Βανάτο και να διορθώσουν το λάθος.

3ΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ COCA-COLA 3E AΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ,ΕΝΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ!!!


Σε τριήμερη απεργία (Παρασκευή 16/3 - Κυριακή 18/3) προχωρούν οι εργαζόμενοι της πολυεθνικής εταιρείας «COCA - COLA 3E», αντιδρώντας..
στην πρόθεση της εταιρείας να κλείσει τα δύο εργοστάσια του ομίλου σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Οι δύο Ομοσπονδίες, Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών και Εμφιαλωμένων Ποτών, που αποφάσισαν την απεργία, δηλώνουν ότι «είναι ζήτημα αρχής να σταματήσει αυτή η διαδικασία κλεισίματος των δύο εργοστασίων».

Ταυτόχρονα, με σχετική κοινή απόφασή τους, σημειώνουν ότι θα εντείνουν τον αγώνα για υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας.

ΠΗΓΗ: http:// prezatv.blogspot.com

Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:Καλο κουραγιο παιδια!!Μη μασατε και με την νικη!!!!

ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΡΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ!!!ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ!!!!


Το «Δεν πληρώνω» μπορεί να κατακρίνεται από τους βουλευτές και τους Υπουργούς, ωστόσο οι ίδιοι το έχουν κάνει πράξη εδώ και μήνες…

Η Cosmote έκανε φραγή κλήσεων στα κινητά τριών Υπουργείων (Πολιτισμού, Εργασίας και Παιδείας), αφού οι οφειλές ετών ξεπέρασαν τις 250.000 ευρώ.

Όπως λέγεται, τα εν λόγω Υπουργεία είχαν ειδοποιηθεί εγγράφως εδώ και μήνες, αλλά η στάση πληρωμών που έχει κηρύξει το δημόσιο εδώ και πολύ καιρό δεν έβγαλε λεφτά από τα ταμεία.

Μόνο το Υπουργείο Παιδείας φέρεται να έχει οφειλές ύψους 50.000 ευρώ, γι’ αυτό και τα πρώτα τηλέφωνα που κόπηκαν ήταν σε αυτό το Υπουργείο!

Φυσικά κόπηκαν και οι τετραψήφιοι αριθμοί που χρησιμοποιούνται στα εταιρικά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το Υπουργείο Πολιτισμού διαθέτει οφειλές πολύ πάνω από τις 50.000 ευρώ που χρωστά το Παιδείας και το υπόλοιπο μικρότερο ποσό μοιράζεται το Εργασίας.

Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!!ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ,ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΡΓΟ(ΒΛΕΠΕ:ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ,ΔΡΟΜΟΣ-ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ!!,ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ,ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ-ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ-ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ!!!),ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΑΣ(ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ 4ΨΗΦΙΑ!!)ΤΙ ΕΙΣΤΕ???ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ!!!!!ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΙΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ!!!!

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου και της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Ποινή ισόβιας κάθειρξη κι επιπλέον κάθειρξη 32 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 25χρονο τσιγγάνο για το θάνατο του μικρού παιδιού του.

Οι φρικτές πράξεις έγιναν μπροστά στα μάτια της 3χρονης κόρης του, μέσα στην παράγκα όπου έμενε μαζί με τη γυναίκα του και τα συνολικά τέσσερα παιδιά τους, στον οικισμό τσιγγάνων της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.

Φρικτά βασανιστήρια πριν το μωρό φύγει από τη ζωή
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αφορμή για το ανατριχιαστικό έγκλημα, που έγινε πέρσι το Μάρτιο, ήταν μία δόση ηρωίνης, την οποία έριξε στο έδαφος το κοριτσάκι.

Τότε ο πατέρα, αφού βίασε το μωρό (!), άρχισε να το χτυπάει με ξύλο στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Στη συνέχεια, χτύπησε και την 3χρονη κόρη του, που παρακολουθούσε έντρομη το φρικιαστικό έγκλημα. Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή του σταθμού των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Λέει ότι δε θυμάται...
«Δεν θυμάμαι τίποτα. Αν το έκανα ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα μου» είπε, ψύχραιμος, κατά την απολογία του στο δικαστήριο, επικαλούμενος ότι είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών. Το δικαστήριο ομόφωνα τον καταδίκασε για τις παραπάνω πράξεις και του επέβαλε βαρύτατη ποινή, από την οποία, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, η συνολική εκτιτέα είναι τα 25 χρόνια.

Ισχυρή ήταν η παρουσία των αστυνομικών κατά την ακροαματική διαδικασία, καθώς υπήρχαν φόβοι για επεισόδια από συγγενείς της οικογενείας του - όπως κατά την προσαγωγή του πριν από έναν χρόνο στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης- αλλά τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν. Μάλιστα, στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκαν ούτε συγγενείς ούτε η γυναίκα του.

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΡΑ....


Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του Κώστα Καρρά ότι δίνει μάχη για τη ζωή του εδώ και μήνες. «Είχα καρκίνο στον προστάτη και προχώρησε τώρα και έκανε μετάσταση στα κόκαλα. Κάνω χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Είναι κάτι αρκετά σοβαρό».

Ο 73χρονος πρωταγωνιστής του θεάτρου και της τηλεόρασης το τελευταίο διάστημα δίνει τον προσωπικό του Γολγοθά για να κρατηθεί στη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είμαι σε τέτοιο χάλι αυτή τη στιγμή, που δεν μπορώ ούτε να μιλάω. Δεν έχω απόλυτα τις δυνάμεις μου, αλλά μπορώ να μετακινούμαι...», λέει στο περιοδικό Ciao ο ηθοποιός καταβεβλημένος από την επάρατη νόσο. «Οι γιατροί μου λένε ότι εντάξει, δεν είναι τίποτα. θα περάσει. Βεβαίως και μου έχουν πει ότι θα αντιμετωπιστεί με τις θεραπείες. Έχει κάνει μετάσταση στα κόκαλα, στον προστάτη δεν το προλάβανε γιατί ήταν πρωτογενές. Δεν χάνω τη διάθεσή μου, είναι ανεβασμένη η ψυχολογία μου. Θα βγω νικητής» τονίζει ο Κώστας Καρράς!

Ο ηθοποιός δίνει τη δική του μάχη με «συμπολεμιστές» τη σύζυγό του, Αγγελική Μπαρούτσου και το γιο του Βασίλη.
ΗΡΘΕΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙΑ-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΡΑΣ:

ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΡΑΣ:

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΟΜΗΡΟΣ ΚΡΑΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ(ΠΑΣΟΚ)ΒΑΡΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΙΚΑΡΙΑΣ!!!


”Όμηρος” στο αεροδρόμιο της Ικαρίας βρίσκεται αυτή την ώρα ο βουλευτής του νομού Πυθαγόρας Βαρδίκος, από γονείς της βόρειας Ικαρίας που διαμαρτύρονται έντονα για το άλυτο, εδώ και αρκετό καιρό, πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία.

Οι γονείς πληροφορήθηκαν ότι ο βουλευτής θα αναχωρούσε με το αεροπλάνο για την Αθήνα και έσπευσαν στον αερολιμένα, όπου και παραμένουν εκεί, εμποδίζοντας την επιβίβασή του, προκειμένου να τους δώσει λύση εδώ και τώρα.

Από την πλευρά του ο βουλευτής δηλώνει ότι δεν είναι εφικτό να λυθεί το θέμα στον χώρο του αεροδρομίου και ζητά να τον αφήσουν να φύγει προκειμένου να το συζητήσει με τον αντιπεριφερειάρχη.

Το θέμα δεν έχει λυθεί ακόμη καθώς αφορά παλαιότερες οφειλές για τις οποίες δεν έχουν υπογραφεί οι σχετικές συμβάσεις. Οι πολίτες δηλώνουν ότι δεν ανέχονται να ακούσουν και άλλες υποσχέσεις και δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω.

Σημειώνεται, ότι ο κ. Βαρδίκος θα μιλήσει απόψε στην Πανσαμιακή Ολομέλεια, στο Βαθύ.

Πηγή: ΑΠΕ

Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:
Καλα να παθεις ρε Πασοκοσκυλο!!

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!!ΝΕΚΡΟΙ 28 ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΟΙ 22 ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ...

Εικοσιοκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους 22 παιδιά, σε δυστύχημα με λεωφορείο στην Ελβετία.

Σύμφωνα με τις Αρχές στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 52 άτομα από το Βέλγιο, που επέστρεφαν από εκδρομή στην περιοχή Βαλ ντ' Ανιβιέρ.

Το βελγικό τουριστικό λεωφορείο καρφώθηκε μετωπικά στα τοιχώματα τούνελ κοντά σε χώρο στάθμευσης έκτακτης ανάγκης στο ελβετικό καντόνι.

Μέχρι στιγμής οι Αρχές έχουν επιβεβαιώσει, πως οι νεκροί είναι 28, εκ των οποίων οι 22 είναι μαθητές, ηλικίας 12 ετών.

Μεταξύ των νεκρών είναι και οι δύο οδηγοί και οι συνοδοί των παιδιών.

Ακόμη 24 από τους μαθητές έχουν τραυματιστεί.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα σε νοσοκομεία της Λωζάνης, της Βέρνης και άλλων τεσσάρων πόλεων.

Συνολικά, στο λεωφορείο επέβαιναν 52 άτομα από δύο σχολικές τάξεις, που επέστρεφαν στο Βέλγιο από εκδρομή σε χειμερινό θέρετρο των ελβετικών Άλπεων.

Δείτε τα βίντεο:





Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:
Ειναι μια τραγωδια.....Συμφωνα με πληροφοριες εξεταζετε το ενδεχομενο ο οδηγος του πουλμαν να αποκοιμηθηκε ενω οδηγουσε.....
Δεν υπαρχουν σχολια για να γινουν....Δεν υπαρχουν λογια να ειπωθουν.....
Καλο ταξιδι 22 μικροι αγγελοι....Ο Θεος να σας αναπαυσει....

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΑΣ,ΔΟΜΝΑ ΣΑΜΙΟΥ....


Τελευταιο αντιο στην μεγαλη ΚΥΡΙΑ και δασκαλα της παραδοσιακης μας μουσικης,Δομνα Σαμιου αυτην την ωρα στο νεκροταφειο της Ν.Σμυρνης.
Αρκετος κοσμος αυτην την ωρα στο νεκροταφειο της Ν.Σμυρνης,αναμεσα του ο Διονυσης Σαββοπουλος με την γυναικα του,ο Μανολης Μητσιας,η Ελευθερια Αρβανιτακη,ο Χρονης Αηδονιδης,ο ηθοποιος Νικος Βερλεκης κ.α



Ο Διονυσης Σαββοπουλος με την συζυγο του Ασπα:

Η Ελευθερια Αρβανιτακη:

Ο μεγαλος Δασκαλος και ερμηνευτης της παραδοσιακης μουσικης,Χρονης Αηδονιδης:


ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,ΔΟΜΝΑ ΣΑΜΙΟΥ:

Στεφανια απεστηλαν μεταξυ αλλων ο προεδρος της Δημοκρατιας και ο πρωην προεδρος του ΠΑΣΟΚ,Γιωργος Παπανδρεου:




Το σχολιο του αντιστασιακου δελτιου:Καλο ταξιδι και ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει κυρα-Δομνα μας...Το κενο που αφηνεις ειναι αναπληρωτο,διοτι εισαι αναντικαταστατη...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!
ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.ΖΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ....
ΧΡΟΝΗΣ ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ-ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ....
ΑΘΑΝΑΤΗ!!!!

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΥΜΙΟ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ..




Δύσκολες ώρες για τον Θύμιο Καρακατσάνη. Μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για αρκετό καιρό, οι δικοί του άνθρωποι αγωνιούν για τον σπουδαίο ηθοποιό και προσπαθούν να τον διαφυλάξουν από κάθε παράγοντα που θα επιβαρύνει την υγεία του.

Μια ομπρέλα προστασίας γύρω από το αγαπημένο τους πρόσωπο έχουν απλώσει οι κόρες και η σύζυγος του Θύμιου Καρακατσάνη. Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το σάκχαρο ο αριστοφανικός μας ηθοποιός έθεσε του θεράποντες ιατρούς σε κατάσταση συναγερμού. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, το ιατρικό προσωπικό έδωσε μάχη προκειμένου να το ρυθμίσει. Οταν οι γιατροί κατάφεραν να φέρουν το σάκχαρο του Θύμιου στα επίπεδα που ήθελαν, τότε αποφάσισαν να του δώσουν εξιτήριο. Ωστόσο ανέφεραν στους δικούς του ανθρώπους ότι η κατάσταση της υγείας του θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με πολύ μεγάλη προσοχή, αλλά και να μην υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα τον στενοχωρήσουν.

Ετσι κι έγινε. Τόσο οι κόρες του όσο και η σύζυγός του απέκρυψαν ένα δυσάρεστο γεγονός για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του. Απενεργοποίησαν για αρκετές ημέρες την τηλεόραση που βρίσκεται στο δωμάτιό του, ώστε να μην πληροφορηθεί τον ξαφνικό θάνατο ενός αγαπημένου του προσώπου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Ο Θύμιος δεν γνώριζε ότι ο Βασίλης Τσιβιλίκας ταξίδεψε στους ουρανούς...

Όπως δημοσιεύει η Εspresso, τα προβλήματα υγείας του Θύμιου Καρακατσάνη άρχισαν μετά το τέλος της περιοδείας του το καλοκαίρι με τη «Λυσιστράτη». Αν και αρχικά στα άμεσα σχέδιά του ήταν να βρεθεί στο σανίδι με την κόρη του Αλεξάνδρα, με ένα έργο μοιρασμένο στους δύο, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα πήρε την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του, αγανακτισμένος με όσα συμβαίνουν γύρω μας αλλά και στον χώρο του θεάτρου. Ο ίδιος είχε εκμυστηρευτεί τότε στην «Εspresso», σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση:

«Θα εμφανιστώ τη Δευτέρα Παρουσία! Εχω ήδη αποσυρθεί. Δεν γουστάρω άλλο. Ολη αυτή η αναξιοκρατία με έχει κάνει να αηδιάσω. Οσο περνάει ο καιρός σκέφτεσαι “τόσα χρόνια δουλεύω και τελικά τι έκανα;” Μακάρι να λείψω από το κοινό, αλλά και με το να λείψω εγώ δεν λέει τίποτα. Πρέπει να λείψουν πολλοί. Πιστεύω ότι η απουσία θα έκανε καλό σε πολλούς και πάνω απ’ όλα στο ίδιο το θέατρο και τον πολιτισμό μας».

Η περιπέτεια της υγείας του μεγάλου πρωταγωνιστή, όπως είναι φυσικό, αναστάτωσε τους οικείους του, αλλά και τους ανθρώπου του χώρου του. «Ο μπαμπάς χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο για εξετάσεις, λόγω αυξημένου σακχάρου. Τώρα πήρε εξιτήριο, είναι σπίτι και είναι καλά» δήλωσε στην «Espresso» η κόρη του, η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Καρακατσάνη. Αυτό μας επιβεβαίωσε και η σύζυγός του σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της.

Ακολουθώντας η οικογένεια πιστά τις συμβουλές του γιατρού του, πέραν της φαρμακευτικής αγωγής που του έχει επιβληθεί, προσπαθεί να διαφυλάσσει τον Θύμιο από κάθε δυσάρεστο γεγονός. Στενοχώρια, άγχος και στρες μπορεί να επιδεινώσουν την κατάστασή του προκαλώντας εκ νέου πρόβλημα στον ήδη επιβαρυμένο οργανισμό του.

Δεν είναι τυχαίο ότι από το φθινόπωρο και μετά ο σπουδαίος μας ηθοποιός αποφεύγει την όποια δημόσια εμφάνιση, παρά τα καλέσματα συναδέλφων του σε πρεμιέρες θεατρικών παραστάσεων. Ολο αυτό το διάστημα, παρ’ ότι δεν εργάζεται, βρίσκεται απομονωμένος στο σπίτι του στην Παιανία και σπάνιες είναι οι φορές που απαντά ακόμη και στο τηλέφωνο. Πέρα από μια έντονη απογοήτευση για όσα συμβαίνουν γύρω μας, στενοί του φίλοι που επικοινωνούν μαζί του διακρίνουν και μια εμφανή κόπωση. Διόλου τυχαία, αφού ο Θύμιος Καρακατσάνης δουλεύει ακατάπαυστα, χειμώνα-καλοκαίρι, κεντώντας ερμηνευτικά πάνω σε δύσκολους ρόλους που πάντα επιλέγει.

Σε συνδυασμό με το βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό του -λόγω καρκίνου που έχει περάσει- είναι λογικό να έχει αναστατωθεί ιδιαίτερα η οικογένειά του, η οποία ανησυχεί με το παραμικρό. Ετσι και σε αυτή την περιπέτεια υγείας του στο νοσοκομείο όλες αυτές τις ημέρες ήταν συνέχεια δίπλα του η σύζυγός του Ρούλα και οι κόρες του Αλεξάνδρα και Κατερίνα.
Πηγη: http://www.real.gr

Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:
Εμεις να ευχηθουμε να ξεπερασει τα προβληματα που τον ταλαιπωρουν.Περαστικα σας κ.Καρακατσανη.

ΣΟΚ!!ΓΟΝΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΣΟΥΝ!!!


Τα περιστατικά εγκατάλειψης παιδιών στο Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Αγία Σοφία, επειδή οι γονείς τους δεν έχουν πλέον την οικονομική δυνατότητα να τα μεγαλώσουν, πληθαίνουν με δραματικούς ρυθμούς.Όπως λέει ο διευθυντής στην Παιδοψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κολαΐτης στα «Νέα»: «Συναντούμε πλέον συχνότερα ακραίες περιπτώσεις παιδιών και εφήβων που παραπέμπονται στην κλινική έπειτα από αυτοκτονία του γονέα τους ως απόρροια της κρίσης, ή επειδή οι ίδιοι αποπειρώνται να αυτοκτονήσουν και μάλιστα με βιαιότερες μεθόδους. Στις συνθήκες αυτές η ανάγκη για παροχή ψυχοκοινωνικής βοήθειας καθίσταται μεγαλύτερη».

Παράλληλα, το ψυχολογικό στρες που συνδέεται με τη φτώχεια μπορεί να οδηγήσει τους γονείς να υιοθετήσουν μια σκληρή και τιμωρητική στάση απέναντι στα παιδιά τους που τελικά οδηγεί σε περισσότερα προβλήματα ψυχικής υγείας, όπως για παράδειγμα η αντικοινωνική συμπεριφορά.

«Παρ’ όλο που η πλειονότητα των φτωχών οικογενειών δεν κακοποιούν ή παραμελούν τα παιδιά τους, αν και ο ρόλος των γονέων γίνεται πιο στρεσογόνος και δύσκολος σε συνθήκες στέρησης και ανέχειας, η κακομεταχείριση συνδέεται σημαντικά με τη φτώχεια και άλλους επιβαρυντικούς παράγοντες, όπως η ανεργία και το χαμηλό κοινωνικοοικονομικό επίπεδο», προσθέτει ο κ. Κολαΐτης.
Πηγη: http://www.enikos.gr


Σε μια περήφανη χώρα, όπως είναι η Ελλάδα, όπου η οικογένεια έρχεται πρώτη, τα βάσανα των οικογενειών που δεν μπορούν να θρέψουν τα παιδιά τους είναι αβάσταχτα. Και οι περιπτώσεις είναι πολλές.

Καθώς η Ελλάδα μπαίνει στη πέμπτη συνεχή χρονιά κρίσης, και καθώς η κρίση επεκτείνεται, με περικοπές παντού, με την φτώχια να βαθαίνει, και την ανεργία να σκαρφαλώνει, όλες οι ενδείξεις θέλουν τον ιστό της κοινωνίας να διαρρηγνύεται από παντού.

Όπως και η μεσαία τάξη, έτσι και ο μεγάλος καταλύτης της κοινωνίας, η οικογένεια, αρχίζει να λυγίζει κάτω από το βάρος μιας κρίσης, που μοιάζει χωρίς τέλος, και που είναι τόσο οικονομική όσο και ανθρώπινη.

Όλα τα σημάδια δείχνουν, πως στον αγώνα της να αποτρέψει την χρεοκοπία, η Ελλάδα φθείρεται όλο και πιο πολύ, μέρα με την μέρα.

Όπως λέει ο Γ.Γ. της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Ηλιόπουλος, «ο κόσμος πεινάει, οι οικογένειες διαλύονται, και οι γονείς δεν μπορούν να αναθρέψουν τα παιδιά τους… μέχρι τώρα υπήρχε μια συνωμοσία σιωπής για τις τραγικές συνέπειες της λιτότητας που μας επέβαλλαν η ΕΕ και το ΔΝΤ».

Υπάρχουν περιστατικά όπου νεογέννητα βρέθηκαν στις εξώπορτες κλινικών, και παιδιά που παραδίνονται στις κοινωνικές υπηρεσίες.

Η προσπάθεια της χώρας να αποπληρώσει τα χρέη της έχει φτάσει σε δραματικά επίπεδα, την ώρα που οι κυβερνώντες επιμένουν ότι το σφίξιμο της ζώνης, και οι θεσμικές μεταρρυθμίσεις θα βελτιώσουν την λιγότερο ανταγωνιστική οικονομία της ΕΕ, που είναι η ελληνική.

Κυνηγημένες από τη φτώχια, 500 οικογένειες ζήτησαν πρόσφατα να βάλουν τα παιδιά τους στα χωριά SOS.

Ένα νήπιο, αφέθηκε στον παιδικό σταθμό που πήγαινε καθημερινά, με ένα σημείωμα: «Δεν θα επιστρέψω να παραλάβω την Άννα. Δεν έχω λεφτά. Δεν μπορώ να την ταΐσω. Συγγνώμη. Η μητέρα της».

«Υπάρχει πλέον μεγάλη ανάγκη…», λέει ο κοινωνικός λειτουργός Δημήτρης Τζούρας. «Στην ευρύτερη Αττική, μιλάμε για 100% αύξηση των περιστατικών, αφού οι κοινωνικές υπηρεσίες είναι σε αποσύνθεση, και ο κόσμος δεν ξέρει προς τα που να στραφεί».

Μέχρι πρότινος, η ανάγκη για βοήθεια σε παιδιά αφορούσε περιστατικά κακοποίησης, ενώ τώρα όλες οι περιπτώσεις αφορούν αποκλειστικά σε θύματα της κρίσης.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος του Χαμόγελου του Παιδιού, θυμάται ένα μωρό που βρήκε μέσα στα σκουπίδια, και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις εγκαταλειμμένων παιδιών.

«Η κρίση έχει χειροτερέψει την κατάσταση, ο αλκοολισμός, τα ναρκωτικά, τα ψυχιατρικά προβλήματα, όλα αυτά είναι σε άνοδο, και όλο και περισσότερα παιδιά εγκαταλείπονται στους δρόμους», λέει αναστενάζοντας.

Με το δημόσιο σύστημα υγείας να πλήττεται από τις περικοπές, και με την οικονομία να χειροτερεύει, ο Γιαννόπουλος σκοπεύει να φιλοξενεί τα «μωρά του πολέμου» σε ειδικές φάρμες.

«Υπάρχει», λέει, «μια άλλη Ελλάδα, καλοσύνης, και φιλοξενίας, μιας φροντίδας των άλλων, που συχνά παραβλέπεται…».

hhtp://www.guardian.co

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ!!!ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!!!!!

Μία απίστευτη καταγγελία έκανε ένας νομικός, ο οποίος υποστηρίζει πως του απαγορεύτηκε η είσοδος στην Βουλή, ενώ αντιμετώπισε και προβλήματα στην Ακρόπολη, επειδή κρατούσε ελληνική σημαία!

Πιο συγκεκριμένα όπως δημοσιεύει το metrogreece, ο κ. Μιχάκης, το βράδυ της 12 Φεβρουαρίου είχε νόμιμη άδεια εισόδου στην Βουλή, να παρακολουθήσει από κοντά ως νομικός, την διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου. Κατά την διάρκεια όμως, του σωματικού ελέγχου, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως μαζί του είχε δύο ελληνικές σημαίες. Κάτι τέτοιο ήταν αφορμή για να μην του επιτρέψουν την είσοδο..!!!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ:
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ??? ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ???!!!ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!!ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ????!!!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΔΟΜΝΑΣ ΣΑΜΙΟΥ-ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ



Πανελληνια συγκινηση σκορπησε η ειδηση του θανατου της μεγαλης ΚΥΡΙΑΣ και δασκαλας της παραδοσιακης μουσικης,Δομνας Σαμιου...

Ας δουμε τι δηλωσε η πολιτικη ηγεσια:

Την θλίψη τους για τον θάνατο της Δόμνας Σαμίου και τα θερμά συλλυπητήριά τους στους οικείους της εξέφρασαν ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων.

Στην δήλωσή του, ο κ. Παπαδήμος αναφέρει: Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για τον θάνατο της Δόμνας Σαμίου η οποία επί δεκαετίες ταύτισε τον εαυτό της με την διάσωση και την προβολή της μουσικής μας παράδοσης. Έφερε στο φως κρυμμένους λαϊκούς θησαυρούς και τους γνώρισε στις νεώτερες γενιές, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη διαμόρφωση της σύγχρονης πολιτιστικής μας ταυτότητας. Στους οικείους της θερμά συλλυπητήρια .

Η Δόμνα Σαμίου ερεύνησε, ερμήνευσε και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να νιώσουμε όλοι μας την αξία και τη σημασία της λαϊκής μας παράδοσης, της παραδοσιακής μουσικής ανέφερε στη δήλωση του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου υπογραμμίζοντας πως εξέφρασε με τρόπο γνήσιο και μοναδικό ό,τι η ίδια βίωσε μέσα από την παράδοση και το κυριότερο, θέλησε και πέτυχε να μεταδώσει αυτή την εμπειρία και στις νεότερες γενιές.

Μία μεγάλη φωνή του δημοτικού μας τραγουδιού σίγησε, ανέφερε ο υπεύθυνος του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λακωνίας, Θανάσης Δαβάκης υπογραμμίζοντας πως η Δόμνα Σαμίου ζωντάνεψε τη δημοτική μας παράδοση με τρόπο κλασικό και απαράμιλλο, συνδυάζοντας φωνητικά τις καταβολές της Ιωνίας με αυτές της παλιάς Ελλάδας.

Έφυγε από κοντά μας μια μεγάλη προσωπικότητα του πολιτισμού, της λαϊκής τέχνης και παράδοσης του τόπου μας, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ στην οποία υπογραμμίζεται ότι η ανεκτίμητη προσφορά της θα μείνει παρακαταθήκη στο λαό και τη χώρα.

Μια μεγάλη μορφή του ελληνικού πολιτισμού έφυγε από κοντά μας, ανέφερε στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβέλης υπογραμμίζοντας πως αφήνει στην Ελλάδα το τεράστιο έργο της για την παράδοση του τόπου και του λαού μας.


Κ. Παπούλιας: Μεγάλη απώλεια για τον ελληνικό πολιτισμό

«Η Δόμνα Σαμίου προστάτεψε και διέδωσε τον πλούτο της παραδοσιακής μουσικής και του δημοτικού μας τραγουδιού. Μέσα από τη φωνή της και την πολύτιμη τέχνη της, που αγαπήθηκε από νέους και μεγάλους, γνωρίσαμε τις ρίζες της παράδοσής μας. Ο θάνατός της είναι μια μεγάλη απώλεια για τον ελληνικό πολιτισμό», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και πρόσθεσε:

«Θα τη θυμόμαστε με σεβασμό για την σπουδαία της προσφορά τη σημασία της οποίας οφείλουμε να διατηρήσουμε επίκαιρη και ζωντανή. Στους δικούς της ανθρώπους εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».

Π. Γερουλάνος: Έφυγε μια σπάνια γυναίκα

Ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος αναφερόμενος στο χαμό της Δόμνας Σαμίου, τόνισε ότι «χάθηκε μια σπάνια γυναίκα, η οποία προσωποποίησε τη βαθιά αγάπη για τη λαϊκή παράδοση της χώρας μας, την ακούραστη και ενθουσιώδη έρευνα, το πάθος για τη διάσωση και προβολή ενός σπουδαίου - όσο και παραμελημένου- κεφαλαίου της πολιτιστικής μας κληρονομιάς».

Ο Δασκαλος της Δομνας Σαμιου,ο σπουδαιος Σιμωνας Καρρας δηλωσε:
H Ελλαδα αποχαιρετα με ματια δακρυσμενα το αηδονι της παραδοσιακης μας μουσικης.
Καλο κατευοδιο κυρα Δομνα.Ας ειναι η μνημη σου αιωνια στο βιβλιο του ουρανου.Την Τριτη θα ειμαστε ολοι εκει να καταθεσουμε πρωτα την προσευχη μας και μετα το μεγαλο ευχαριστω μας.
Στη συνεχεια της αφιερωσε το τραγουδι της Προποντιδας:<<Κορασιν ετραγουδαγε ενα ψηλο παλατι,και πηρε αγερας τη φωνη,στα πελαγα την παει κι οσα καραβια τ'ακουσαν,ολα μαϊναραν..>>

Ο μεγαλος Δασκαλος Χρονης Αηδονιδης δηλωσε:
Ειναι μεγαλο κενο.Η Δομνα ευτυχως εχει αφησει τεραστιο εργο ηχογραφημενο το οποιο θα βρουν οι νεοτεροι και θα συνεχισουν την παραδοση.Θα μπορουσε να προσφερει ακομα ποιο πολλα,αλλα οι μεγαλοι καλλιτεχνες δεν πεθαινουν.Μενει το εργο τους και τους γνωριζουν για αιωνες.Σαν δασκαλα λοιπον θα μεινει η Δομνα στους αιωνες και θα μελετουν οι νεοτερες γενιες το σπουδαιο εργο της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΝΙΚΟ ΔΑΔΙΝΟΠΟΥΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ...


Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες λένε το τελευταίο αντίο στον Νίκο Δαδινόπουλο ο οποίος έφυγε στα 68 του χρόνια.

Ο Μανόυσος Μανουσάκης, ο Κώστας Πρέκας, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Σπύρος Παπαδόπουλος κ.α. ήταν εκεί στο Νεκροταφείο Βύρωνα για να τον αποχαιρετήσουν.

Ο Νίκος Δαδινόπουλος έφυγε το Σάββατο ενώ πριν από λίγο διάστημα είχε κάνει έκκληση μέσω Facebook και Twitter, ζητώντας 6 φιάλες αίμα απ΄όσους μπορούσαν να τον βοηθήσουν.

Ο λόγος όπως είχε πει, είναι πως θα έμπαινε στο χειρουργείο για μια πολύ σοβαρή εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη, απ΄όπου και θα αφαιρούνταν ένα λίπωμα, το οποίο πίεζε τους νευρώνες, δημιουργώντας ένα είδος παράλυσης στα άκρα.
Πηγη: http://www.star.gr
Να προσθεσουμε οτι παροντες ηταν επισης ο Βασιλης Χαλακατεβακης,ο Σπυρος Μπιμπιλας,ο Κωστας Αρτζογλου,η Καιτη Φινου,η Αθηνα Οικονομακου,ο Λακης Κομνηνος,η Αννα Φονσου,ο Νκος Βερλεκης καθως και πληθος απλου κοσμου...
Αρκετοι ηταν κι αυτοι που για διαφορους λογους δεν ηταν εκει,αλλα εστηλαν στεφανια οπως η Κατια Δανδουλακη,ο Κωστας Βουτσας ο οποιος εμαθε για τον θανατο του πολυ καλου του φιλου Νικου Δαδινοπουλου απο το Σταρ τσανελ,σε τηλεφωνικη επικοινωνια του καναλιου μαζι του και ξεσπασε σε κλαματα."Δεν μπορω να το πιστεψω"-ειπε ο Κωστας Βουτσας-"ειναι απιστευτο...Τρομερο..Δεν γινετε...Δεν ξανασηκωνω το τηλεφωνο..."κατεληξε κλαιγοντας....

Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:Δεν υπαρχουν λογια η μαλλον τα λογια ειναι πολυ φτωχα σε τετοιες περιπτωσεις...Καλο ταξιδι κ.Νικο Δαδινοπουλε...Ελαφρυ το χωμα που σας σκεπαζει...Τα ειλικρινη μας συλληπητηρια στην οικογενεια και τους οικειους του...
ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ-ΝΙΚΟΣ ΔΑΔΙΝΟΠΟΥΛΟΣ:

ΣΟΚ!ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ!!ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ!

Απαγχονισμένος με ένα καλώδιο βρέθηκε στο πατάρι της επιχείρησής του, στην Ιεράπετρα, ένας 52χρονος έμπορος κηπευτικών, σκορπώντας τη θλίψη στους συγγενείς και τους φίλους του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον αυτόχειρα βρήκε το απόγευμα της Κυριακής η σύζυγός του, η οποία για ώρες τον αναζητούσε στο τηλέφωνο.

Μέχρι στιγμής εικάζεται ότι οικονομικοί λόγοι τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Ο 52χρονος, πατέρας δύο παιδιών, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της περιοχής όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο αυτόχειρας είχε ήδη εκπνεύσει.

ΕΚΤΑΚΤΟ-"ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ"ΜΥΡΙΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ!!

ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΑΓΙΚΗ,ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ!!!
ΑΡΩΝ-ΑΡΩΝ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΤΑΤΟΥΛΗΣ-ΜΑΝΙΑΤΗΣ!!!

Αρων-αρων την "κοπάνησαν" Μανιάτης και Τατούλης για να αποφύγουν τους αγανακτισμένους στο Ναύπλιο. Η εκδήλωση γινόταν στο Ναύπλιο με προσκεκλημένους τον υφυπουργό Γιάννη Μανιάτη και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη...
Οι αγανακτισμένοι δεν έχασαν ευκαιρία και αφού κατέλαβαν την αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο πήραν τα μικρόφωνα και ανακήρυξαν ανεπιθύμητο τον υφυπουργό που έχει ψηφίσει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που εξοντώνουν την κοινωνία, ενώ εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για σύσσωμο το πολιτικό συστημα.

Μάλιστα απ έξω από την αίθουσα, όπου είχαν εγκατασταθεί φώναζαν και συνθήματα που θύμιζαν... Αργεντινή!

"Μια νύχτα μαγική, σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί", έλεγε χαρακτηριστικά το σύνθημα.

ΠΗΓΗ: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com


"Αγανακτισμένοι" στο Ναύπλιο από babisflou

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΔΟΜΝΑ ΣΑΜΙΟΥ....


Το τελευταίο αντίο θα πουν την Τρίτη, 13 Μαρτίου συγγενείς και φίλοι στη Δόμνα Σαμίου...
Η κηδεία της θα γίνει στις 15.00 το μεσημέρι στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης. Η Δόμνα Σαμίου έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 84 χρόνων, ύστερα από σοβαρά προβλήματα υγείας, που την κρατούσαν καθηλωμένη στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ». Γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1928 στην Καισαριανή, από γονείς Μικρασιάτες. H μητέρα της ήρθε στην Ελλάδα το 1922 και ο πατέρας της, αιχμάλωτος στρατιώτης, λίγο αργότερα, με την ανταλλαγή. Η Δόμνα, στο περιβάλλον της Καισαριανής αγάπησε το δημοτικό τραγούδι, καθώς εκεί είχε τα πρώτα της μουσικά ακούσματα.

ΠΗΓΗ: http://24wro.blogspot.com

Το Αντιστασιακο δελτιο θα ειναι παρων στο τελευταιο αντιο στην μεγαλη Κυρια και δασκαλα της παραδοσιακης μας μουσικης Δομνας Σαμιου...
Μολις επιστρεψουμε θα πραγματοποιησουμε εκτενη αναρτηση απο το στερνο αντιο...