Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ-ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ:ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ

Φωνη λαου-οργη Θεου λεει η γνωστη λαικη ρηση.Και επαληθευετε.
Οι προδοτες πολιτικοι,οι δοσιλογοι της συγκυβερνησης Πασοκ-ΝΔ και μερικων κολαουζων (Δημ.Συμμαχια,ΚΚΕ,Συριζα,ΛΑΟΣ,Δημ.Αριστερα),τα στελεχη της πραξικοπηματικης κυβερνησης Παπαδημ(ι)ου(γιατι εφοσον δεν ειναι εκλεγμενη κυβερνηση και ουτε καν ο αρχηγος αυτης,ο Παπαδημ(ι)ος δεν ειναι εκλεγμενος ουτε καν βουλευτης,τοτε μιλαμε για πραξικοπημα!Μιλαμε για κυβερνηση καποιων,με το ετσι θελω!!!)που θυμιζει τις μαυρες μερες τις 7ετιας 1967-1974-η οποια ωστοσο δεν αφησε χρεος,ουτε εβαλε την χωρα σε κανενα ΔΝΤ και ακομα και αν αφησε καποιο χρεος,αυτο ηταν μηδαμινο-της τοτε χουντας(γιατι και τωρα χουντα εχουμε), ψαχνουν τρυπα να κρυφτουν!!!

Δεν μπορουν να σταθουν σε χλωρο κλαρι!!Οπου τους δει ο λαος,ο Ελληνικος λαος,τους καταδιωκει,τους βριζει(και δικαιως),τους πεταει γιαουρτια,νερα,νεραντζια,αυγα και γιατι οχι,ακομα και πετρες!!!
Δεν μπορουν να πιουν ουτε εναν καφε με την ησυχια τους!!!Τους βγαινε ξυνος οποτε το επιχειρησουν!!!
Δεν μπορουν να κανουν δημοσια εμφανιση χωρις να τους κραξουνε!!!

Προδοτες βουλευτες,η ευθηνη και το λαθος ειναι δικη σας και δικο σας:
Οταν επρεπε να πειτε οχι,ενα γαμημενο οχι,εσεις ειπατε ναι!!
Οταν επρεπε να πειτε οχι δεν ξεπουλαω την Ελλαδα,εσεις ως αλλοι Ιουδες Ισκαριωτες ειπατε με ελαφρα καρδια ναι ξεπουλαω την Ελλαδα!!!
Ομως λησμονησατε κατι:Ο ελληνικος λαος απο αρχαιοτατων χρονων εχει μια ποινη για τους προδοτες:ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ!!ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!!ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ!!!
Και ξεχασατε κατι ακομα:Ο ελληνικος λαος δεν ξεχναει!Μπορει να αργει,αλλα παντα τιμωρει τους προδοτες!!Αργει αλλα αποδιδει δικαιοσυνη!!!
Τωρα πια ειναι αργα να μετανιωσετε.Οταν επρεπε και ειχατε την ευκαιρα δεν το κανατε!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!!!!!
Τωρα ειναι η σειρα σας να τρεμετε την οργη του λαου και να κρυβεστε σαν ποντικια στις τρυπες σας!!Ομως ακομα κι απο εκει θα σας βγαλουμε και θα πληρωσετε!!!!

Ολοι οι προδοτες ανα την ιστορια πεθαναν:
ΕΦΙΑΛΤΗΣ:ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
ΙΟΥΔΑΣ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗΣ:ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ
ΓΟΥΣΗΣ:ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ
Ακομα και οι τηλεοπτικοι προδοτες(στις πολεμικες ταινιες)Δημος Σταρενιος και Αρτεμης Ματσας,ενω σε μια ταινια(Αυτοι που μιλησαν με τον θανατο)και ο Μανος Κατρακης,ειχαν(στις ταινιες παντα)το ιδιο τελος:ΘΑΝΑΤΟΣ!
Την προδοσια πολλοι αγαπησαν,τον προδοτη ουδεις!!!

ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ??
ΛΕΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ,ΤΟΥ ΓΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ???
ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ!!ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ,ΤΡΕΦΕΤΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ......

Να λετε ευχαριστω που ακομα σας πετανε αυγα και γιαουρτια!!Γιατι σε λιγο καιρο την θεση των αυγων και των γιαουρτιων θα παρουν τα οπλα και τα ντουφεκια!!Τοτε θελω να δω ποσο μαγκες θα ειστε!!!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ- http://antistasiakodeltio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου