Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΜΗΡΟΥΣ!!!

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, από αστυνομικές πηγές, κάνουν λόγο για έναν 52χρονο, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος έχει τραυματίσει με την κυνηγετική του καραμπίνα και έναν αστυνομικό ευτυχώς ελαφρά. Ο 51χρονος ιδιοκτήτης μαζί με τον εργαζόμενο, Βουλγαρικής καταγωγής, που έπεσαν πρώτοι αιμόφυρτοι από τα πυρά του δράστη νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ο ένας από αυτούς σοβαρά, έχοντας όμως διαφύγει τον κίνδυνο.

Αυτή τη στιγμή, στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής, στην εταιρεία κατασκευής κάδων απορριμμάτων, HELESI PLC, βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, παρουσία δύο ειδικών διαπραγματευτών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από εργαζόμενους, ο 52χρονος που κρατάει ομήρους τον συνέταιρο του 51χρονου ιδιοκτήτη καθώς και έναν προϊστάμενο της εταιρείας, είναι απελπισμένος πατέρας 2 ανήλικων παιδιών, στον οποίον οφείλονται χρήματα αρκετών μηνών! Όπως αναφέρουν μάλιστα, είναι και απολυμένος.
ΠΗΓΗ: http://planet-greece.blogspot.com

To σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:Και να τους καθαρισει δικιο θα'χει!!! Εμ απολυουμε,εμ δεν δινουμε τα δεδουλευμενα????ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ!!!!
Για οτι νεοτερο θα υπαρχει συνεχη ενημερωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου