Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 40ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΗΣ!!!

Τη μάχη με τη ζωή έχασε η 40χρονη που το πρωί της Τρίτης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της. Λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί η άτυχη γυναίκα, έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Πατρών.

Το περιστατικό συνέβη μέσα στο σπίτι της 40χρονης όταν λίγο μετά τις εφτά, έκοψε τις φλέβες της στο δεξί χέρι σε δύο σημεία με ξυραφάκι.

Οι οικείοι της αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο, ενώ παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας, εκεί όπου οι γιατροί διαπίστωσαν όχι μόνο τη σοβαρότητα της κατάστασης αλλά και ένα χτύπημα που έφερε στο κεφάλι της.

Η κατάσταση της κρίθηκε πολύ κρίσιμη και για το λόγο αυτό διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Πατρών.

Από τις Αστυνομικές Αρχές διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
ΠΗΓΗ: http://www.patrastimes.gr
Την ιδια ωρα αλλη μια αποπειρα αυτοκτονιας απο επισης 40χρονη εγινε στην Λαρισα:

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή κατάφεραν οι Πυροσβέστες να σώσουν τη ζωή μίας 40χρονης Λαρισαίας η οποία το πρωί βούτηξε στα παγωμένα νερά του Πηνειού!
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, η γυναίκα έπεσε στο ποτάμι στο ύψος της γέφυρας Αλκαζάρ λίγο πριν το άλσος με σκοπό να αυτοκτονήσει.
Ωστόσο, για καλή της τύχη, έγινε αντιληπτή από κάτοικο των Εργατικών Κατοικιών που άμεσα ειδοποίησε τις αρχές.
Στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα με έξι άνδρες που κατάφεραν να βγάλουν σώα από το νερό τη 40χρονη η οποία είχε μεν παρασυρθεί από το ρεύμα του ποταμού αλλά κολυμπούσε και δεν είχε υποστεί κάποια σωματική βλάβη πέραν του ψυχολογικού σοκ.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για προληπτικούς λόγους όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
ΠΗΓΗ: http://www.onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου