Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ-ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ!!!

Αγρια επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στην Ρόδο κατά την διάρκεια παρέλασης για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα.

Αγανακτισμένοι πολίτες πέταξαν γιαούρτια και μπουκάλια με νερό σε πολιτικούς, ενώ φώναζαν για πολύ ώρα και υβριστικά συνθήματα.

Παρόντες από τον πολιτικό κόσμο ήταν ο γ.γ. Νησιωτικής Πολιτικής Δ. Χαλκιώτης ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Καραγκούνης και οι ανεξάρτητοι πρόσφατα διαγραφέντες από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ- Μ. Ιατρίδη και Γ. Κασσάρας, οι οποίοι έφυγαν «άρον - άρον», ενώ η παρέλαση διεκόπη.


Στα επεισόδια που έγιναν νωρίτερα στη Ρόδο, τραυματίστηκε ένας στρατονόμος στο μάτι.
Σύμφωνα με πληροφοριες,έληξε πριν από λίγο η παρέλαση με τον στρατό παρουσία του Μητροπολίτη Ρόδου, αγωνιστών και στρατιωτικών αρχών.
Οι διαμαρτυρόμενοι παραμένουν κάτω από το κτίριο της περιφέρειας. Πριν από λίγο έγιναν συλλήψεις 5 ατόμων από την αστυνομία. Οι διαμαρτυρόμενοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή έξω από το Α.Τ Ρόδου και διαμαρτύρονται για τις συλλήψεις.


ΠΗΓΗ: http://oiprionatoi.blogspot.com

Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:
Το εχουμε ξαναπει ανεγκεφαλα μπατσακια!!!ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΡΕΙΕΣ(ΤΡΙΤΗ 28/2)ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΤΕ!!!!
ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ!!!ΦΥΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!ΦΥΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!ΕΧΕΤΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ:ΦΥΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΒΡΩΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΑΤΕ ΜΠΑΤΣΟΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου