Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!!!


       Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ - Ατρομήτου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, όπως καταγγέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Τώρα θα σε σκοτώσουμε» φώναξαν στον Στρατούλη προτού του επιτεθούν οι χρυσαυγίτες, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο Δημήτρης Στρατούλης δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι από τρία άτομα που του δήλωσαν «μέλη της Χρυσής Αυγής». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο του ΟΑΚΑ. 
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: 
«Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του πως "τώρα θα σε σκοτώσουμε". 
Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν 
είναι αργά».


Σχολιο Αντιστασιακου δελτιου:
Καταδικαζουμε την επιθεση των ανεγκεφαλων φασιστοειδων της Χρυσης Αυγης στον βουλευτη του Συριζα Δημητρη Στρατουλη,χωρις αυτο να σημαινει οτι ειμαστε υπερ του Συριζα.
Απλα ειμαστε καθετα αντιθετοι σε οτι φασιστικο!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ(ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΗΛΑΔΗ)Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου