Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΙΚΟΝΕΣ-ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΤΩΜΑ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ!!ΑΚΑΡΙΑΙΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΕΚΑΝΕ 15 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ!



Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των 40 Εκκλησιών της Θεσσαλονίκης, από το έγκλημα που σημειώθηκε στη γειτονιά τους.
Υπενθυμίζουμε ότι εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα σε κάδο σκουπιδιών το πτώμα συνταξιούχου καθηγητή το οποίο αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη.....
Το πτώμα εντόπισε εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης σε κάδο που βρίσκεται στην οδό Σκεπαστού, στις 40 εκκλησιές, μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι του άτυχου άντρα.


Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς και αναμένεται ο ιατροδικαστής. Το πτώμα ήταν τυλιγμένο με σακούλες και κουβέρτα.
Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, το θύμα ήταν συνταξιούχος καθηγητής, πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στους κατοίκους της περιοχής. Η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στο αστυνομικό τμήμα Άνω Πόλης από το ξάδερφο του θύματος στις 13 Δεκεμβρίου.

ΣΕ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:

Σε 15 προσαγωγές προχώρησε  η αστυνομία, 
αναφορικά με τη δολοφονία που αποκαλύφθηκε 
νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, 
μετά και τον εντοπισμό πτώματος 
σε κάδο σκουπιδιών.
Πρόκειται για άτομα που διαμένουν στο οίκημα 
που νοίκιαζε ο άτυχος συνταξιούχος.

Ο 82χρονος άντρας, αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη, 
και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πολύ αγαπητός στους γείτονές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου