Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ-ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΥΜΕΤ-ΥΑΤ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ!!!ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!!ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ-ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Άνδρες των ΜΑΤ χτύπησαν τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Μεϊκόπουλο στο Πανθεσσαλικό
20.50: Από το Πανθεσσαλικό στο Νοσοκομείο του Βόλου 35χρονος Βολιώτης

ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΑΝ με δακρυγόνο στα μάτια άνδρες των ΜΑΤ στο Πανθεσσαλικό
20.30: Ασθενοφόρα σπεύδουν στο Πανθεσσαλικό.
ΤΑ ΜΑΤ χτύπησαν αναιτιολόγητα αρκετούς φιλάθλους, μεταξύ αυτών και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος
20.10: ΕΝΤΑΣΗ επικρατεί αυτή την ώρα στο στάδιο, μετά το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός Βόλου Νίκη Βόλου - ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ έκανε πριν ελάχιστα λεπτά στο e-Volos.gr τηλεφωνικά ο ίδιος ο Βουλευτής Μαγνησίας
ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ αναλυτικό ρεπορτάζ


ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ

Σχολιο Αντιστασιακου δελτιου:

Οι ενστολοι προδοτες και δολοφονοι των ΥΜΕΤ/ΥΑΤ για αλλη μια φορα χτυπησαν σε μια ανανδρη και ανευ λογου και αιτιας,επιθεση τους,απλους πολιτες,φιλαθλους συγκεκριμενα που εβλεπαν εναν αγωνα,γιατι απλα ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ,ΑΝ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔΙΞΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ?????

ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤ(ΥΑΤ/ΥΜΕΤ),ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΑΣ(ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ,ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ,ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ)Κ.ΔΕΝΔΙΑ!!!!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ  Α Μ Ε Σ Α ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου