Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!ΑΝΕΤΡΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝΕΦΛΕΓΗ!!!2 ΝΕΚΡΟΙ!!!



ASTHENOFORO
Ασθενοφόρο τυλίχτηκε στις φλόγες, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Ρεθύμνου, επί τόπου έσπευσε και δεύτερο ασθενοφόρο αλλά και δύο πυροσβεστικά οχήματα. Το όχημα ανετράπη και ακολούθησαν τρεις εκρήξεις.
Νεκρός είναι ο διευθυντής του ΕΚΑΒ, Δημήτρης Βουρβαχακης που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε, το πρωί, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τυλίχτηκε στις φλόγες, περίπου στις 08.40 το πρωί.
Νεκρός είναι ένας διασώστης του ΕΚΑΒ, ενώ τραυματίστηκε τρίτο άτομο που επέβαινε στο ασθενοφόρο - πιθανότατα ασθενής.
Πληροφορίες αναφέρουν το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, ενώ κατέληξε να συγκρουστεί με ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρές γυναίκες, οι οποίες οδηγούνται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου.
Ακολούθησαν τρεις εκρήξεις από φιάλες οξυγόνου που υπήρχαν μέσα στο ασθενοφόρο.
Επί τόπου έσπευσε έτερο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής.
Η φωτιά κατασβέστηκε, ενώ πραγματοποιήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού του ασθενοφόρου και του γιατρού.
Τις πρώτες στιγμές του ατυχήματος, διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, όμως λίγα πράγματα μπορούσαν να κάνουν για τους εγκλωβισμένους επιβαίνοντες στο όχημα. Οι φλόγες που είχαν τυλίξει το ασθενοφόρο κρατούσαν μακριά τους περαστικούς.
ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ,ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ 2 ΝΕΚΡΟΥΣ:
tragodia-kriti
Όσο περνά η ώρα αποκαλύπτονται συγκλονιστικές λεπτομέρειες της τραγωδίας που έπληξε το ΕΚΑΒ Κρήτης- Λεπτομέρειες που ούτε η πιο νοσηρή φαντασία δεν θα μπορούσε να "δημιουργήσει"
Συγκλονίζει το πανελλήνιο η τραγωδία που έπληξε νωρίς σήμερα το πρωί το ΕΚΑΒ στην Κρήτη, που θρηνεί δύο από τα πλέον αξιόλογα μέλη του .
Ο τραγικός θάνατος του Δημήτρη Βουρβαχάκη και του Βαγγέλη Κελαράκη θα έλεγε κανείς ότι ήταν "προδιαγεγραμμένος" αφού , όπως αποκαλύπτει το Cretalive, υπήρξαν κάποια "απρόοπτα" περιστατικά που στην κυριολεξία οδήγησαν τους δύο άνδρες στο θάνατο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα τρία μέλη του ΕΚΑΒ ξεκίνησαν νωρίς το πρωί από το Ηράκλειο με ένα υπηρεσιακό όχημα Renault Clio προκειμένου να μεταβούν στο Ρέθυμνο και να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που είχε προγραμματιστεί .
Το αυτοκίνητο όμως ήταν παλιό και σε κάποιο σημείο της διαδρομής παρουσίασε βλάβη. Εκεί , στο ύψος της Παντάνασσας, ο οδηγός αναγκάστηκε να σταματήσει το όχημα και οι 3 ζήτησαν από την Υπηρεσία να τους σταλεί άλλο όχημα, προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους. Για το λόγο αυτό έφτασε στο σημείο το μοιραίιο ασθενοφόρο, ο οδηγός του οποίου τους το παρέδωσε και έμεινε πίσω προκειμένου να δει τί θα μπορέσει να κάνει με τη βλάβη στο Renault.
Η παρέα των τριών μπήκε στο ασθενοφό και συνέχισε το δρομολόγιο για Ρέθυμνο, μη γνωρίζοντας όμως ότι ένα χιλιόμετρο παρακάτω ...καρτερούσε ο χάροντας.
cretalive.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου