Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΝΕΚΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΝΗ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ!!!

Ενταση και επεισοδια εχουμε εδω και 2 ωρες στην ευρυτερη περιοχη των εξαρχειων!!!
Η αρχη εγινε οταν ομαδα ενστολων δολοφονων Δελταδων,εκανε ντου με καπνογονα και μηχανακια χωρις κανεναν λογο.Στη συνεχεια η πορεια κινηθηκε προς Ομονοια και μεσω σταδιου προς Συνταγμα.Ομως επεσε ενημερωση οτι στα ξενοδοχεια του Συνταγματος υπαρχει τριπλη γραμμη απο ενστολους δολοφονους των ΥΑΤ(Χακι ΜΑΤ),ετσι η πορεια κατευθυνθηκε εκ νεου προς Προπυλαια και στη συνεχεια ανηφορησε προς Εξαρχεια μεσω Εμμ.Μπενακη.
Ωστοσο εκει δεχθηκε ακομα μια λυσσαλεα επιθεση απο ΥΑΤ και Δελταδες με χημικα γκλομπς και τα ρεστα.Καπου εκει γενικευτηκαν οι συγκρουσεις προς τα Εξαρχεια και την ευρυτερη περιοχη μεχρι το Πολυτεχνειο με μολοτωφ,πετροπολεμο,Αυρες,χημικα,αγριο ξυλο.

Αρχιμπατσος ακουστηκε να λεει στο σιμπι του:"Θα τους τσακισουμε τα κεφαλια,δε φορανε και κρανη..."!!!

Στην Βαλτετσιου ενστολοι φονιαδες των ΥΑΤ ειχαν ριξει στο οδοστρωμα παιδι και το χτυπουσαν στο κεφαλι με γκλομπς και κλωτσιες ενω ηταν στο εδαφος και δεν εφερνε καμια αντισταση. Μετα απο εντονες διαμαρτυριες κατοικων και κινησεις προς τους ενστολους φονιαδες με απειλητικες διαθεσεις,τον αφησαν.

Επισης στην πλατεια Εξαρχειων μετα απο ντου ενστολων δολοφονων που εγινε,πιαστηκε ασφαλιτης τον οποιο και σαπισαν στο ξυλο!!!

Ενταση υπαρχει ακομα κοντα στην πλατεια οπου ενστολοι φονιαδες των ΥΑΤ κανουν ντου απο τις παραλληλες στην Αραχωβης οδους.

Οι μπατσοι μιλανε για 78 προσαγωγες απο το πρωι ως τωρα και 9 συλληψεις στο ιδιο χρονικο διαστημα.

Συμφωνα με πληροφοριες υπαρχει βαρια τραυματιας ανδρας,με χτυπηματα με αναποδα γυρισμενα γκλομπς.

Εντωμεταξυ στον Αγ.Παντελεημονα πυροβοληθηκε 40χρονη Γεωργιανη η οποια ειναι νεκρη δυστηχως.
ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ....

2 σχόλια:

  1. ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ, ΓΑΜΙΕΣΘΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...!!!

    Οσον αφορά τώρα τη Γεωργιανή: Ενα ανεπιθύμητο σίχαμα λιγότερο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι μπράβο...!!! Σκατοαναρχίδια...!!! Ετσι, για να καταλάβετε και
    να το βάλετε ΚΑΛΑ στο ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ σας πως τα Εξάρχεια ΔΕΝ αποτελούν "άβατο" για κανένα τίμιο και αξιοπρεπή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ πολίτη και ιδιαίτερα για την αστυνομία, ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΓΥΦΤΟΙ_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή