Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΣΟΚ!2 ΝΕΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Η μακαβρια λιστα του θανατου,μερα με τη μερα μεγαλωνει......
2 νεες αυτοκτονιες χτες και σημερα προκαλεσαν πανελληνιο σοκ.
Η πρωτη εγινε χτες στην Χαλκιδα οταν 45χρονος,πατερας ενος ανηλικου παιδιου πηδιξε στο κενο απο τον 5ο οροφο της πολυκατοικιας οπου διεμενε:




Σε αυτό το σημείο όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, έπεσε ο άτυχος 45χρονος.
Ήταν Παρασκευή απόγευμα όταν ο άτυχος πατέρας... ενός ανήλικου παιδιού ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας που βλέπετε και εσείς.









Χωρίς κανένας να τον δει, πλησίασε τα κάγκελα και έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο!

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που βρέθηκαν στο σημείο οι αστυνομικοί, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ο άτυχος άντρας ζούσε αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί ζωντανός, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.
http://www.evianews.com







ΙΩΑΝΝΙΝΑ:
Ηπιε φυτοφαρμακα και τερματησε τη ζωη του ο υπευθυνος παραγωγης στην γαλακτοβιομηχανια"Δωδωνη"-Τι λεει στο γραμμα που αφησε:



ΣΟΚ στα Ιωάννινα από την είδηση της αυτοκτονίας του 52χρονου Αναστάσιου Στάμου , Γεωπόνου ,Υπεύθυνου παραγωγής στη Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη. Ήταν περίπου 1.30 σήμερα το μεσημέρι , όταν δικοί του άνθρωποι τον βρήκαν νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του . Σύμφωνα με πληροφορίες του www.firmani.gr  52χρονος άνδρας πήρε φυτοφάρμακα και τερμάτισε τη ζωή του για προσωπικούς λόγους, όπως γράφει και στο γράμμα που άφησε στους δικούς του ανθρώπους...


Στο σημείωμα που άφησε αναφέρει μεταξύ άλλων οτί :ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑΤΕ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ,ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ.....
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο αυτόχειρας είχε διάφορα ψυχολογικά προβλήματα και εμφάνιζε σημάδια κατάθλιψης. Να σημειωθεί ότι άφησε στους δικούς του ανθρώπους κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό. Η είδηση συγκλονίζει την κοινωνία των Ιωαννίνων,μία ακόμη αυτοκτονία έρχεται να προστεθεί στις ήδη πολλές στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.

 http://www.firmani.gr

Σχολιο Αντιστασιακου δελτιου:
Ειμαι περιεργος κυριοι καρεκλοκενταυροι του σαπιου,διεφθαρμενου και δυσοσμου παρακρατους μας,τι θα πειτε στο παιδακι του ατυχου 45χρονου που πηδιξε απο τον 5ο,οταν 
αυτο ρωτησει:"Που ειναι ο μπαμπας μου???" 
Εκει θελω να σας δω καθηκια!!!Τι θα του πειτε???Οτι τον δολοφονησε η πολιτικη του ξεπουληματος,της λιτοτητας,των μισθων πεινας,της ανεργιας,της πεινας,των αυτοκτονιων???!!

Οτι δικα σας λαθη,δικες σας λαμογιες,δικες σας-να το πω ωμα-,ΜΑΛΑΚΙΕΣ τον οδηγησαν στο θανατο????

ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ,ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ???!!!!

ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ.....!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου