Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΤΕΡ-ΤΣΑΤΣΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!!

Στο στουντιο του ALTER βρισκετε αυτη τη στιγμη ο δημοσιογραφος-Πολεμικος ανταποκριτης Γιαννης Κανελλακης.
Οπως λεει:Η συντριπτικη πλειοψηφια των καναλαρχων και εκδοταρχων εχουν βγαλει εκκατομυρια η ετοιμαζονται να τα βγαλουν στο εξωτερικο!!
Σε αυτο συντελουν και οι δημοσιογραφοι των μεγαλων καναλιων,οι δημοσιογραφοι-τσατσοι οπως τους χαρακτηρισε!!!
Δημοσιογραφοι-τσατσοι ειναι οσοι παιζουν το παιχνιδι των εργοδοτων και της Τροικας!!!
Λαμογια και πιρανχας με βιλε και κοτερα των βορειων προαστιων χαρακτηρισε μεγαλοδημοσιογραφους που μενουν στα βορεια προαστεια!!
Τα χωνει επισης στο κρατος-πιρανχας που αντι να πιασει αυτους που εχουν φαει 700 δις πιανει τον φτωχο μικροσυνταξιουχο!!!
Τα χωνει ακομα στην δικαιοσυνη λεγοντας οτι ειναι καθοδηγουμενη και οχι τυφλη οπως λεει ο λαος.
Οπως ειπε ο Γιωργος Φιλλιπακης:Εχουμε στο παρελθον κανει πολλες απεργιες εδω στο ALTER και δεν βρεθηκε ενας δικαστης-εκτος απο μια φορα-να μας δικαιωσει!!Συνεχεια τις εβγαζαν παρανομες/καταχρηστικες!!!ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΟΙΠΟΝ???
Οπως λεει ο Γιωργος Φιλλιπακης:Γελοιες οι προτασεις Κουρη:
30% περικοπες σε οσους φευγουν,60% περικοπες σε οσους μενουν και 90% (!) σε οσους εχουν φυγει και τους οφειλονται δεδουλευμενα!!!
Οπως επισης λεει ο Γιωργος Φιλλιπακης(και το θεωρουμε σοβαροτατο):Η οικονομια μας(της Ελλαδας)παει κατα διαολου ενω ειναι θεμα χρονου οι στασεις πληρωμων!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου