Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ 2-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Από τις 9 το πρωί εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ βρίσκονται έξω από το σπίτι του Υπουργού Οικονομικών στη Θεσσαλονίκη, χωρίς ο Ευάγγελος Βενιζέλος να βρίσκεται μέσα, αφού έχει ταξιδέψει στις Βρυξέλλες για τη νέα συνεδρίαση του Eurogroup.

Διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων, εκτός έδρας, για περίπου εννέα μήνες και των νυχτερινών και των υπερωριών τους από τον Αύγουστο.

Στο σημείο βρίσκονται 14 ασθενοφόρα χωρίς να κλείνουν το δρόμο, ενώ άλλα έξι με το προσωπικό ασφαλείας εξυπηρετούν τα έκτακτα περιστατικά.

“Πληρώνουμε εμείς από την τσέπη μας για τις μετακινήσεις εκτός έδρας, ποσά που δοκιμάζουν τις οικονομικές μας αντοχές στη διάρκεια του μήνα, που προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα, όπως, όπως, με τους συρρικνωμένους μισθούς μας. Χωρίς να υπολογίζουμε τα νυχτερινά, τις υπερωρίες. Μας χρωστούν και δεν μας πληρώνουν. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί” δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χρήστος Αγγελίδης.


Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:
Δωρο-αδωρο παιδια.Ο σκοπος θα ηταν να κανετε την διαμαρτυρια ενω ο κωλοχοντρος ειναι μεσα.Τωρα που λειπει,εσεις τα λετε,εσεις τ'ακουτε.Αντε και εμεις.Αλλα αυτοι που πρεπει κωφευουν!!Ουσιαστικα κανετε διαμαρτυρια σε ενα αδειο σπιτι τωρα.
Ομως ευχομαστε καλη επιτυχια στον δικαιο αγωνα σας και νοητα ειμαστε στο πλευρο σας(Στην πραξη δυσκολο να ειμαστε εκει,καθοτι βρισκομαστε στην Αθηνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου