Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ

Στο Α' Νεκροταφείο της Αθήνας, την ερχόμενη Παρασκευή στις 4 το απόγευμα θα αποχαιρετήσουν συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι τον δημιουργό Θόδωρο Αγγελόπουλο, που έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης.

Ο σκηνοθέτης τραυματίστηκε ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Η άλλη θάλασσα» στην περιοχή της Δραπετσώνας και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο Metropolitan του Φαλήρου.

Πηγη: http:prezatv.blogspot.com

Στο μεταξυ την συνεχιση και ολοκληρωση της ταινιας που γυριζε ο Θοδωρος Αγγελοπουλος ανακοινωσε η κορη του:
Η κόρη του θα ολοκληρώσει την "Άλλη θάλασσα"
Η κόρη του Θ. Αγγελόπουλου, Ελένη, αποφάσισε να ολοκληρώσει το "κύκνειο άσμα" του σκηνοθέτη, την ταινία με θέμα την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τίτλο "Η Άλλη θάλασσα".
Σύμφωνα με την Espresso, στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου μεταφέρθηκε ο σκηνοθέτης μετά το τροχαίο και άφησε την τελευταία του πνοή, οι εικόνες που εκτιλύχθηκαν ήταν σπαρακτικές.
Η σύντροφος του Θ. Αγγελόπουλου, Φοίβη, κατέρρευσε έξω από το χειρουργείο, ενώ η κραυγή της κόρης του "Τον χάσαμε τον μπαμπά", λύγισε καρδιές, ενώ φίλοι και στενοί συγγενείς προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί.

Διεθνές Βραβείο "Θόδωρος Αγγελόπουλος" καθιερώνει το υπ. Πολιτισμού:

Διεθνές Βραβείο "Θόδωρος Αγγελόπουλος" καθιερώνουν ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα δημιουργού, το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου.
Το βραβείο θα απονέμεται κάθε Νοέμβριο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Εμεις στο Αντιστασιακο δελτιο,να του ευχηθουμε καλο ταξιδι και ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει......
Καλο ταξιδι Κυριε Αγγελοπουλε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου