Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Λιγα λογια απο τον συντακτη του Αντιστασιακου δελτιου:Γιατι η τοση εμμονη του Κουλη να εμβολιαστουν και οι πετρες???

 Αδελφοι συνελληνες αυτο που βιωνουμε οσοι δεν θελουμε να εμβολιαστουμε με το δηλητηριο που αποκαλουν εμβολιο ( ο καθης για δικους του λογους) ειναι δοκιμασια και πολεμος εναντια στην πιστη μας. 

Βλεπουμε απο χθες οτι αρκετοι Ιεραρχες οπως ο αναξιος Αρχιεπισκοπος Ιερωνυμος , ο αναξιος Μητροπολιτης Πειραιως Χρυσοστομος και αλλοι , εχουν πουληθει σαν αλλοι Ιουδες για τα Αργυρια,μονο που τωρα δεν ειναι μονο 30 αλλα κατι χιλιαδες, και κανουν φουλ προπαγανδα υπερ του εμβολιου,ενω δεν δισταζουν να χαρακτηρισουν οσους αντιδρανε στο εμβολιο και δεν επιθυμουν να εμβολιαστουν,τρελλους ενω δεν δισταζουν να μιλησουν για μαστιγιο και καροτο προκειμενου να εμβολιαστουν οι παντες!!!

Οι δε πολιτικαντιδες το πανε ενα βημα παραπερα:Υποστηριζουν ψευδως και χωρις την παραμικρη αποδειξη οτι οσοι αντιδρανε στο εμβολιο ειναι οι αγανακτισμενοι του 2011, ειναι οσοι διαδηλωναν το 2015 υπερ του Οχι στο δημοψηφισμα, ειναι κομμουνιστες,ειναι φασιστες, ειναι ακροδεξιοι,ειναι χρυσαυγιτες...

Πανω απο 100.000 κοσμου διαδηλωσαν χθες σε διαφορες πολεις της Ελλαδος εναντια στο μπολι. 20.000 μινιμουμ μονο στην Αθηνα. Τα καναλια εκαναν λογο -  ψευδως - για μερικες εκατονταδες "ψεκασμενους" (Ετσι γραφτηκε στο δελτιο προπαγανδας του ΣΚΑΙ!!!).

Ολους αυτους και πολλους αλλους που για χ,ψ λογους δε μπορεσαν να διαδηλωσουν χθες, στελεχη της κυβερνησης - τραγελαφο, τους τσουβαλιαζουν ανεξαρτητως φυλου,ηλικιας ως κομμουνιστες.φασιστες,χρυσαυγιτες. Δια στοματος Κουλη,Κικιλια,Βοριδη,μπουμπουκου και του αποτυχημενου δημαρχου Βυρωνα, Νικου Χαρδαλια. (Ναι ειναι ο ιδιος Χαρδαλιας που καποτε κοντεψε να χρεωκοπησει τον δημο Βυρωνα,καταληστευοντας τα ταμεια του δημου!!!)

Ειναι προφανες οτι για να εχουν λυσσαξει να εμβολιασουν ακομα και τις πετρες κατι τρεχει. Και δεν εννοουμε μονο την κονομα τους.Προφανεστατα προκειται για σχεδιου ελεγχου πλυθυσμων.Παγκοσμιο σχεδιο που απο πισω βρισκονται Μασονοι,Ιλλουμινατι, Ροτσιλντ, Ροκφελερ και τα τσιρακια τους ανα τον κοσμο.Στην Ελλαδα τα τωρινα τσιρακια τους ειναι η ανεκδιηγητη κυβερνηση του Κουλη,εναι πουλημενοι Αρχιερεις, ειναι σελεμπριτυς που τα τσεπωσαν για να κανουν προπαγανδα υπερ του εμβολιου,ειναι δημοσιοκαφροι που τα εχουν επισης τσεπωσει,ειναι καναλαρχες,ειναι παρατρεχαμενοι πολιτικων,βιομηχανοι,ιδιοκτητες μεγαλων επιχειρησεων,ειναι ενστολοι μεγαλογαλοναδες,ειναι αστυνομικοι που θα κανουν οτιδηποτε τους πουν,ακομη κι αν τους πουν να συλλαβουν την ιδια την μανα τους, μονο και μονο επειδη ειναι διαταγη!!!Αν τους πουν πηδιξτε απο την ταρατσα θα το κανουν επειδη ειναι διαταγη!!! Ειναι επισης οι ανωτατοι στρατιωτικοι οι οποιοι ενω βλεπουν τι συμβαινει δεν αντιδρανε να στειλουν σπιτι τους τον Κουλη και τα στρατιωτακια του!!!

Τι νομιζετε δηλαδη?Οτι βρεθηκε ξαφνικα μια κυβερνηση που ενδιαφερεται για την υγεια μας???Χεσμενους μας εχουν.Απλα παιζουν το ρολο τους σε ενα παγκοσμιο σχεδιο το οποιο για να ερθει εις περας πρεπει παση θυσια να εμβολιαστουν οι παντες!Ποτε μια κυβερνηση νοιαστηκε για την υγεια των πολιτων της??? Ειμαι 40 χρονων.Εχω ζησει κυβερνηση Ανδρεα Παπανδρεου,Κων.Μητσοτακη,Ανδρ,Παπανδρεου,Σημιτη,Καραμανλη,ΓΑΠ,Σαμαρα,Τσιπρα-Καμμενου και τωρα Κουλη. Δεν θυμαμαι καμια απο τις προαναφερθεισες κυβερνησεις να ενδιαφερθηκε για την υγεια των πολιτων!!!Γιατι τωρα δηλαδη να νοιαστουν ξαφνικα??? Φυσικα και δεν νοιαζονται!!!Αλλα συμφεροντα κρυβονται απο πισω.....


Συνελληνες κρατατε γερα.Τα πραγματα - και να το θυμαστε αυτο - θα γινουν ακομη πιο δυσκολα.Πρεπει να σφιξουμε τα δοντια και με πιστη και προσευχη να αντεξουμε αυτη την δοκιμασια.Δεν πρεπει επουδεμι να εμβολιαστουμε (εκτος αν καποιος το επιθυμει αυτο) !!! 

Ηδη ο ξεφτυλλας Ιερωνυμος ειπε οτι στους Ιερους Ναους θα μπαινουν μονο εμβολιασμενοι...Με απλα λογια ο Ιερωνυμος μετατρεπει τον Οικο του Θεου σε οικο του Διαβολου αφου μονο οσοι εχουν μπολιαστει θα μπορουν να εισελθουν. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!

Ξερουμε οτι υπαρχουν Ιερεις που θα βρεθουν μπροσταρηδες. Ιερεις με μεγαλα "καρυδια" και πολλα κιλα κοτσια που το λεει η καρδια τους!!!

Καλουμε το ποιμνιο τους να τους στηριξει και να αντισταθει κι αυτο μαζι τους!!!

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ!!!

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ!!!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΠΑΡΧΑϊΝΤ!!!


Εκ του Αντιστασιακου δελτιου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου