Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΝΑΒΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΔΡΟΜΟΙ,ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ!!!ΔΙΠΛΟ ΠΥΡΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ!!!


 Πυρινη κολαση σε Βαρναβα και Ελευσινα!!!Πυρινο μετωπο και στην Μαγνησια!!!

Ας τα παρουμε ομως ενα - ενα. 

Βαρναβας: 

 Το πυρινο μετωπο βρισκεται αναμεσα σε Βαρναβα και Γραμματικο και κατευθυνεται προς την λιμνη του Μαραθωνα καιγοντας δασικη εκταση.

Επι τοπου επιχειρουν: 67 πυροσβεστες με 5 πεζοπορα τμηματα, 16 οχηματα, το ΜΕΤΠΕ, 5 ελικοπτερα(ενα εκ των οποιων συντονιστικο) , 7 αεροπλανα (4 Καναντερ, 2 Air - Tractor και το Bevier 200) , ενω απο την περιφερεια Στερεας Ελλαδας μεταβαινουν στην περιοχη για να συνδραμουν 11 πυροσβεστες με 5 οχηματα. Στην μαχη εχουν μπει εθελοντες και υδροφορες Ο.Τ.Α .

Λογω της πυρκαγιας εχουν κλεισει απο την τροχαια οι παρακατω δρομοι:

Συγκεκριμένα, διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων υπάρχει στην Επαρχιακή Οδό Μαραθώνα – Καπανδριτίου στο ύψος της οδού Αθηνών, στη Ρήγα Φεραίου (Λεωφόρος Βαρνάβα) από την οδό Μιλτιάδη Μαντά στο ρεύμα προς Βαρνάβα, στην οδό 25ης Μαρτίου και Νήσου Σερίφου στο ρεύμα προς Βαρνάβα και από το χωριό Βόθωνα στο ρεύμα προς Γραμματικό.

Ελευσινα:

Το πυρινο μετωπο εχει ξεσπασει στην περιοχη Πατημα Ελευσινας και καιει χαμηλη βλαστηση και θαμνους.

Επι τοπου επιχειρουν:

56 πυροσβεστες με 2 πεζοπορα τμηματα,21 οχηματα,το ΜΕΤΠΕ,1 ελικοπτερο και 2 αεροπλανα,ενω συνδραμουν εθελοντες και υδροφορες Ο.Τ.Α.

Λογω της πυρκαγιας υπαρχει και εδω διακοπη κυκλοφοριας σε δρομους:

 Συγκεκριμένα, στην περιοχή Ήμερος Τόπος του Ασπρόπυργου υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στη Λεωφόρο Ζωοδόχου Πηγής από το ύψος της διασταύρωσης με τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, αλλά και στο ύψος του εργοστασίου Παπαστράτος.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ:

Διπλο ειναι το πυρινο μετωπο που εχει ξεσπασει στην Μαγνησια!Τα πυρινα μετωπα εχουν ξεσπασει στο Φυτοκο και στο Παλιουρι. 

Στο Φυτοκο η πυρκαγια ξεσπασε κοντα σε σπιτια με αποτελεσμα την αμεση εκκενωση τους,ενω συμφωνα με πληροφοριες εχουν καει ζωα. Επι τοπου επιχειρουν ισχυρες πυροσβεστικες δυναμεις ενω ριψη νερου απο αερος κανουν 2 καναντερ.

Στο Παλιουρι επισης επιχειρουν ισχυρες δυναμεις της πυροσβεστικης.

Επι τοπου επιχειρουν επιγειες και εναεριες δυναμεις.


ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΙΝΑ ΜΕΤΩΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου