Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!!! ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ,ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!!!ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!

Απο το https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1425779

Αγρια προβλεπετε η νυχτα στα Εξαρχεια μετα το ανευ αιτιας και λογου πεσιμο ενστολων δολοφονων σε αντιφασιστικη μοτοπεριπολια:

Ενω αντιφασιστικη μοτοπεριπολια βρισκοταν σε εξελιξη εγινε ντου απο ενστολους δολοφονους ανευ λογου και αιτιας!!!Μονο και μονο για να την διαλυσουν.Υπηρξαν συμπλοκες,εγινε χρηση χημικων και κροτου λαμψης,ενω υπαρχουν τραυματιες και στην περιοχη σπευδουν ασθενοφορα.

Συμφωνα με πληροφοριες που οπως ολα δειχνουν,μαλλον επιβεβαιωνονται ενστολος δολοφονος της ομαδας Δελτα επεσε πανω σε μηχανακι της μοτοπορειας στην Βουλγαροκτονου και τραυματισε τον οδηγο της.

Επισης υπαρχουν κι αλλοι τραυματιες απο τραμπουκισμους Δελταδων,ενω στην συμβολη Βουλγαροκτονου και Χαριλαου Τρικουπη ενστολοι φονιαδες πυροβολησαν-ναι καλα διαβαζετε,πυροβολησαν!-τρεις φορες στον αερα και επιασαν 2 ατομα!!!

Ολα ξεκινησαν οταν οι συμμετεχοντες στην αντιφασιστικη μοτοπεριπολια εντοπισαν φασιστες Χρυσαυγιτες(περιπου 50 ατομα)να σπανε καταστηματα μεταναστων.Ακολουθησε συμπλοκη και ξυλοδαρμος των φασιστων Χρυσαυγιτων!!

Κατοπιν τα κολληταρια(ομαδα Δελτα και εν συνεχεια και ενστολοι φονιαδες των ΥΜΕΤ-ΥΑΤ) τους ηρθαν να υπερασπισουν την<<τιμη>> των Χρυσαυγιτων και ειχαμε νεο γυρο συμπλοκων.

Συμφωνα με τους ενστολους δολοφονους εχουν γινει 15 προσαγωγες,οι οποιες(οπως ολοι ξερουμε)συνηθως γινονται συλληψεις.Αυτην την ωρα οι προσαχθεντες βρισκονται στην ΓΑΔΑ.

Υπαρχει επισης μια πληροφορια οτι περιπου 200 φασιστες Χρυσαυγιτες εχουν κλεισει την Αχαρνων στην συμβολη της με την Λεμεσου.

Γινετε εκκληση προς οποιον μπορει,να παει εξω απο την ΓΑΔΑ για συμπαρασταση στους προσαχθεντες.

Για οτι νεοτερο,θα υπαρχει συνεχη ενημερωση με εκτακτες αναρτησεις.Αντιστασιακο δελτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου