Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ!ΠΟΖΑΡΕΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΚΥΛΩΤΟ ΣΤΑΥΡΟ!

Το ντοκουμεντο με τις φωτο του ναζιστη υπαρχηγου της Χ.Α, Χρηστου Παππα,να ποζαρει με καμαρι φορωντας χιτλερικη στολη(αν δεν κανουμε λαθος ειναι αυτη της Γκεσταπο)και περιβραχιονιο με τον μισητο αγκυλωτο σταυρο,κανει τον γυρο του κοσμου(μεσω διαδικτυου αλλα και τηλεοπτικων δεκτων)και σοκαρει!

Οι φωτογραφιες του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, που φορά στολή και περιβραχιόνιο με τη ναζιστική σβάστικα, βρέθηκαν σε περίοπτη θέση μέσα στο σπίτι του στα Ιωάννινα.

Ο προφυλακισμένος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, φαίνεται πως δεν περιορίστηκε μόνο στις συλλογές κρασιών με ετικέτα το Μουσολίνι και στα κράνη με τα διακριτικά των SS, αλλά είχε προχωρήσει και... ένα βήμα παραπέρα!
Στα πειστήρια της δικογραφίας περιλαμβάνονται και 2 ανατριχιαστικές που δείχνουν το Χρήστο Παππα, σε νεότερη ηλικία, να ποζάρει με ναζιστική περηφάνια.

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός της άρνησης του ιδίου κατά την απολογία του οτι έχει οποιαδήποτε σχέση με το ναζισμό, την ίδια ώρα που το σπίτι του θύμιζε ναζιστικό μουσείο, με τον ίδιο να φιγουράρει ως νεοναζί με στολές και σβάστικες.


Πηγη: 
http://www.akous.gr/post.asp?uid=19743

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου