Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ-ΑΥΡΙΟ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ.


Πανελληνια συγκινηση εχει σκορπισει η ειδηση του θανατου του Δημητρη Μητροπανου....
Θυμιζουμε οτι ο Δημητρης Μητροπανος εφυγε εχτες απο τη ζωη,σε ηλικια 64 ετων απο Οξυ πνευμονικο οιδημα....
ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑ,ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ:
«Ο ασθενής Δημήτριος Μητροπάνος διεκομίσθη στο νοσοκομείο Υγεία σήμερα το πρωί λόγω οξέως διαρροϊκού συνδρόμου και εμέτων. Στη συνέχεια παρουσίασε αιφνιδίως δύσπνοια. Μετεφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου αντιμετωπίστηκε για οξύ πνευμονικό οίδημα από το οποίο και κατέληξε την 11η πρωινή».

Ας δουμε,πριν σας πουμε που και τι ωρα θα γινει η κηδεια του,τι δηλωσαν αλλοι καλλιτεχνες και φιλοι του για τον θανατο του:

ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:
«Έφυγε ένα γλυκό χαμόγελο, ένας μεγάλος τραγουδιστής, ο τραγουδιστής της Ελλάδας. Ο Δημήτρης μεταπήδησε σε πολλά είδη. Ήταν σα να λέμε ο Καζαντζίδης του λαϊκού. Ο Δημήτρης ήταν των Ελλήνων»!
ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ:
«η απώλεια του είναι τεράστια. Το ελληνικό τραγούδι έχασε έναν πολύ μεγάλο τραγουδιστή, που με την παρουσία του σφράγισε σημαντικούς συνθέτες στον χώρο, Δήμο Μούτση, Θάνο Μικρούτσικο, Μάριο Στόκα και άλλους συνθέτες».

«Έχασα έναν πραγματικό φίλο έναν αδελφό» δήλωσε συντετριμμένοςο Δημήτρης Μπάσης και συμπλήρωσε «η απώλεια και το σοκ ήταν μεγάλο, ακόμα πιστεύω ότι είναι μια φάρσα».

Ο Δημήτρης Μητροπάνος έδωσε τις τελευταίες του παραστάσεις μαζί με τον Δημήτρη Μπάση και τον Γιάννη Κότσιρα στο «Κέντρο Αθηνών».

«Ήταν πολύ χαρούμενος, ετοιμάζαμε εμφανίσεις για το καλοκαίρι» δήλωσε ο Δημήτρης Μπάσης.

O Βασίλης Λέκκας έστειλε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Μητροπάνου και εξήρε την απλότητά του ως καλλιτέχνη, ενώ συγχρόνως τον χαρακτήρισε πρωτοπόρο στον χώρο του λαϊκού ελληνικού τραγουδιο
Η Κατερίνα Στανίση, η οποία συνεργάστηκε πολλές φορές μαζί του, ήδη από τη δεκαετία του ’80, εκμυστηρεύεται ότι υπήρξε ένας εξαιρετικός συνεργάτης και άνθρωπος. Επίσης, είπε πως αισθάνεται φτωχή μαζί με όλους τους εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε, επίσης, με τα καλύτερα λόγια για τον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη.

Η κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου θα γίνει στις 14.00 από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Από τις 10:00 το πρωί η σορός του θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Α΄ Νεκροταφείου για τον στερνό αποχαιρετισμό...

Να σημειωθεί ότι η οικογένειά του, πενθώντας τον λατρεμένο σύζυγο, πατέρα, αδελφό, παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Κέντρο Υποδοχής Αλληλεγγύης Ιδρύματος Αστέγων (ΚΥΑΔΑ) – λογαριασμός 064/48000015 Εθνική Τράπεζα - για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Καλο ταξιδι και ελαφρυ το χωμα που θα σας σκεπασει κ.Μητροπανο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου