Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!!!ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!!!


Η ΑΡΧΗ: Ένα άτομο τραυματισμένο στο μάτι από πέτρα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου σύμφωνα με πληροφορίες , μετά την επίθεση κρανοφόρων στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής σε καφενείο στην οδό Eθνικής Eνότητας Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του agriniopress, δεκάδες άτομα φορώντας κράνη και έχοντας καδρόνια και πέτρες έκαναν επίθεση σε καφενείο, όπου εκείνη την ώρα πραγματοποιούνταν εκδήλωση της Χρυσής Αυγής παρουσία και του βουλευτή του κόμματος Κώστα Μπαρμπαρούση.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής μόλις δέχτηκαν την επίθεση βγήκαν στον δρόμο προστατευόμενοι από τραπέζια, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας άγριος πετροπόλεμος. Έτσι υπέστησαν ζημίες όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στον συγκεκριμένο δρόμο και τα περισσότερα ανήκουν σε κατοίκους της περιοχής.
Η ομάδα των κρανοφόρων απομακρύνθηκε από αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο, οι οποίες χρησιμοποίησαν και χημικά. Στο δρόμο που έγινε η συμπλοκή παραμένουν μέλη της Χρυσής Aυγής που φωνάζουν συνθήματα , ενώ όλοι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν βγει στο δρόμο έκπληκτοι και φοβισμένοι από τα όσα έζησαν. ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...?
Νέες εστίες έντασης δημιουργήθηκαν στο Αγρίνιο, μετά τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειωθήκαν στην οδό Εθν. Ενότητας, σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Άγνωστοι έσπασαν τις βιτρίνες καταστήματος στην πλατεία Φλέμινγκ, δεν επιβεβαιώνονται πληροφορίες για τραυματίες Μετά το τέλος των επεισοδίων στην οδό Εθνικής Ενότητας όπου άτομα με κουκούλες και κράνη, συνεπλάκησαν με μέλη της Χρυσής Αυγής και την απώθηση της πρώτης ομάδας από αστυνομικούς, μια μικρότερα ομάδα, προχώρησε σε φθορές στο κέντρο του Αγρινίου. Περίπου δέκα άτομα , φωνάζοντας συνθήματα, έσπασαν την βιτρίνα εμπορικού καταστήματος που βρίσκεται στην πλατεία Φλέμινγκ και σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε άτομο που ιδεολογικά κινείται στον χώρο της Χρυσής Αυγής. Οι άγνωστοι, μετά την επίθεση εξαφανίστηκαν. Το θετικό είναι πως από την Αστυνομία δεν υπάρχει ενημέρωση για μεταφορά τραυματιών στο νοσοκομείο, από την συμπλοκή στην Εθνικής Ενότητας. Περιπολίες πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία του Αγρινίου, ώστε να αποφευχθούν νέα επεισόδια, ενώ η κατάσταση παραμένει τεταμένη και πολλοί μιλούν για ανοιχτή πλέον «βεντέτα» μεταξύ αντεξουσιαστων και Χρυσαυγιτών στο Αγρίνιο, που μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτες καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου