Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΪΚΗ ΒΑΡΔΟ,ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ,ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ.....



Φίλοι, συγγενείς αλλά και απλός κόσμος βρέθηκε στο στο Α΄Νεκροταφείο Αθηνών για να αποχαιρετήσουν και να τιμήσουν μία από τις σημαντικότερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού την Πόλυ Πάνου, που έφυγε από τη ζωή στα 73 της χρόνια, την περασμένη Παρασκευή. 

Η σορός της από τις 9.30 το πρωί τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Α΄ Νεκροταφείου, ενώ στις 15:00 τηλέστηκε η  νεκρώσιμος ακολουθία.

Στη συνέχεια, η σορός της θα μεταφερθεί στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου, όπου θα ταφεί σε οικογενειακό τάφο. 

Πανελλήνια η συγκίνηση για μία από τις σημαντικότερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού, που το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το Αντιστασιακο δελτιο εκφραζει την θλιψη του για την απωλεια της μεγαλης λαϊκης βαρδου. Εκφραζουμε επισης τα θερμα μας συλληπητηρια στους οικειους της.Ελαφρυ να ειναι το χωμα που θα σας σκεπασει και ο Θεος ας αναπαυσει την ψυχη σας...
Θα ζειτε για παντα στις καρδιες μας μεσα απο τα τραγουδια σας....

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ:"ΕΦΥΓΕ"ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ,Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΪΚΗ ΒΑΡΔΟΣ ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Μία από τις σημαντικότερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού, η Πολύ Πάνου, «σώπασε» για πάντα σε ηλικία 73 ετών, σήμερα, ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. H κηδεία της θα τελεσθεί στις 9.30 το πρωί της Δευτέρας στο παρεκκλήσι του Α΄Νεκροταφείου. Η σορός της θα ταφεί στον οικογενειακό τάφο, στο νεκροταφείο Κόκκινου Μύλου.

Εφυγε από τη ζωή η Πόλυ Πάνου
Η Πολυτίμη Κολιοπάνου -όπως ήταν το πραγματικό της όνομα- γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Οκτωβρίου 1940, μεγάλωσε όμως στην Πάτρα. Ο «νονός» του καλλιτεχνικού της ονόματος ήταν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο άνθρωπος που την ανακάλυψε στην Πάτρα και έμελλε να της αλλάξει τη ζωή.
Η ιστορία της ξεκινά όταν μαθήτρια ακόμα του δημοτικού, κάνεισκασιαρχείο από το σχολείο και πηγαίνει στα Ψηλαλώνια της Πάτρας, για να ακούσει τα καινούργια τραγούδια της εποχής. Στην ηλικία των 10 ετών εντυπωσιάζει με τις φωνητικές ικανότητες, όταν στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο Σταύρος Τζουανάκος, ανέβηκε στο πάλκο και τραγουδά το «Συλβάνα, Συλβάνα μου τρελή πεθαίνω για ένα σου φιλί».
Αργότερα, κρυφά από τους γονείς της, συμμετέχει σ' ένα διαγωνισμό ταλέντων της πόλης, στον οποίο τραγουδά το τραγούδι «Μητέρα» του Φώτη Πολυμέρη και διακρίνεται ανάμεσα σε 260 παιδιά, παίρνοντας το πρώτο βραβείο . Οι εφημερίδες τότε, γράφουν για τη «μικρή Πατρινοπούλα, το παιδί θαύμα που πήρε το πρώτο βραβείο».
Η Πόλυ Πάνου με τον Γιάννη Σταματίου το χειμώνα του 1965 στο κέντρο «Βεντέτα» πρώην «Τζίμυ του Χοντρού».
Η Πόλυ Πάνου με τον Γιάννη Σταματίου το χειμώνα του 1965 στο κέντρο «Βεντέτα» πρώην «Τζίμυ του Χοντρού».
Έναν χρόνο μετά από το διαγωνισμό, βρίσκεται στην Πάτρα για εμφανίσεις ο νεαρός τότε και ταλαντούχος Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η τραγουδίστρια του συγκροτήματός του, τους είχε εγκαταλείψει και ο Γρηγόρης έψαχνε εναγωνίως τραγουδίστρια να την αντικαταστήσει.
Τότε, τυχαία, σε ένα κουρείο της γειτονιάς της, έμαθε για τη μικρή Πολυτίμη με το «χρυσό λαρύγγι» όπως την αποκαλούσε και ο ίδιος.
Έτσι ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης τη βρήκε, την άκουσε να τραγουδά τα «βαριά» του Τζουανάκου, τραγούδια ανατολίτικα αλλά και Πολυμέρη και αμέσως τότε της ζήτησε να τον ακολουθήσει.
Η Πόλυ Πάνου με το δημοσιογράφο Πάνο Γεραμάνη
Η Πόλυ Πάνου με το δημοσιογράφο Πάνο Γεραμάνη
'Γρηγόρη μού' φερες τη Βέμπο του λαϊκού τραγουδιού'...
Ταξίδεψαν μαζί στη Πάτρα, στο Αγρίνιο και μετά στην Αθήνα, στα δισκογραφικά στούντιο της Columbia, ενώ η Πόλυ Πάνου ήταν πάντα με τη συνοδεία της μητέρας της, παρά την αντίθετη γνώμη του πατέρα της.
Ο τότε παραγωγός της Columbia, και αφού ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, εντυπωσιασμένος από τη σπάνια φωνή της, είχε μεσολαβήσει για να γίνει η ακρόαση, του είπε: «Γρηγόρη μου, μού 'φερες μια Βέμπο του λαϊκού τραγουδιού!».
«Εγώ, πριν απ' όλα, για τον εαυτό μου τραγούδησα, τραγουδούσα, τραγουδάω. Σ' εμένα έδινα και δίνω πάντα λογαριασμό. Χωρίς τρακ, χωρίς τίποτα. Είχα, κι έχω πάντα, μεγάλο, πολύ μεγάλο πάθος. Το αγάπησα πολύ το λαϊκό τραγούδι. Και μπήκα μέσα κι έδωσα όλον μου τον εαυτό. Του Γρηγόρη Μπιθικώτση, το χαρτί που μου 'δωσε, εγώ δεν το 'καψα. Δεν υπήρχε περίπτωση να το κάψω!», είχε δηλώσει πριν από χρόνια σε συνέντευξή της, η σπουδαία τραγουδίστρια.
Το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησε, το έγραψε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και είχε τίτλο «Πήρα τη στράτα την κακιά» (1952). Ακολούθησε το «Να πας να πεις της μάνας μου» (1956) του Γιώργου Ζαμπέτα.
Η Πόλυ Πάνου ήταν η πρώτη που τραγούδησε τα «Παιδιά του Πειραιά», που αργότερα έγινε μεγάλη επιτυχία και ήταν ο ίδιος ο Χατζιδάκις που την κάλεσε στο τηλέφωνο και της είπε: «Έχω, Πόλυ, γραμμένο ένα τραγούδι για σένα».
Η σημαντική αυτή ερμηνεύτρια τραγούδησε πολλά από τα καινούργια τραγούδια όλων των κορυφαίων λαϊκών συνθετών της δεκαετίας του '50. Ήταν η εποχή άλλωστε ανάδειξης μίας νέας γενιάς. Η Πόλυ Πάνου θα αναδειχτεί παράλληλα με τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον Πάνο Γαβαλά, την Καίτη Γκρέυ και τη Γιώτα Λύδια. Ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Μητσάκης, ο Θόδωρος Δερβενιώτης και ο Μπάμπης Μπακάλης θα της γράψουν τα καινούργια τραγούδια με τα οποία θα αναδειχτεί στη δισκογραφία και στο πάλκο. Πολλά απ' αυτά θ' αντέξουν να τραγουδιούνται μέχρι και σήμερα.
Το "Μες στην πολλή σκοτούρα μου", και το "Παίξε Χρήστο το μπουζούκι" του Βασίλη Τσιτσάνη, "Φέρτε μια κούπα με κρασί", "Οτι βρέξει ας κατεβάσει" του Απ.Καλδάρα, "Σβήσε το φως να κοιμηθούμε" του Γιάννη Παπαϊωάννου, "Πάρε το δαχτυλίδι μου", "Καυγαδάκι" του Μητσάκη, "'Αλλα μου λεν τα μάτια σου", "Ένα σφάλμα έκανα" του Δερβενιώτη, "Εσένα δε σου άξιζε αγάπη", "Τα αδέλφια δε χωρίζουνε", "'Ασε πρώτα να ξεχάσω" του Καλδάρα, "Τα λιμάνια" του Τσιτσάνη και πολλά άλλα, υπήρξαν σταθμός στην καλλιτεχνική της πορεία.
Στο ιατρικο ανακοινωθεν του νοσοκομειου Υγεια αναφερεται:<<Η Πολυτιμη Πανου, ετων 73, απεβιωσε σημερα Παρασκευη 27 Σεπτεμβριου 2013 στο νοσοκομειο ΥΓΕΙΑ μετα απο πολυμηνη και ανιση μαχη με τον καρκινο.

ΒΙΝΤΕΟ:
Το καλντεριμι-Πολυ Πανου:


Φερτε μια κουπα με κρασι-Πολυ Πανου:


Σιδερα λυγιζουνε-Πολυ Πανου:

ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ Β'ΑΘΗΝΑΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!!!


Την ώρα που ο κλοιός σφίγγει και εντείνεται η πίεση προς τη Χρυσή Αυγή, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ψάχνει διέξοδο και όλα δείχνουν ότι προχωρά σε μία κίνηση υψηλού πολιτικού ρίσκου θέλοντας να καταστήσει τη Χ.Α, ως διωκόμενη στα μάτια της κοινής γνώμης, αλλά και να ενισχύσει πολιτικά το κόμμα του.
Φαίνεται ότι «ο κύβος ερρίφθη», μόνο που τελικά υπάρχει μία σημαντική αλλαγή στο αρχικό σχέδιο.
Η Χρυσή Αυγή δεν θα επιλέξει τελικά την ομαδική παραίτηση και των 18 βουλευτών της για να γίνουν εκλογές σε 15 εκλογικές περιφέρειες της χώρας.
Ο κ. Μιχαλολιάκος προσανατολίζεται στην παραίτηση ενός βουλευτή στη Β' Αθηνών ( είναι η κ. Ζαρούλια και οι κκ Παναγιώταρος και Γερμενής) με ταυτόχρονη παραίτηση και όλων των επιλαχόντων προκειμένου να υπάρξει επαναληπτική εκλογή για τη μία έδρα.
Η επιλογή της Β' Αθηνών δεν είναι τυχαία αφού πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας με ενάμιση εκατομμύριο ψηφοφόρους. Έχει λαϊκές γειτονιές και δήμους στους οποίους καταγράφονται υψηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και έντονη δυσαρέσκεια για την πολιτική του μνημονίου.
Στη Χρυσή Αυγή θεωρούν ότι την έδρα θα την πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά στοχεύουν σε δύο κατευθύνσεις:
- Nα αυξήσουν το ποσοστό της Χ.Α. στη συγκεκριμένη περιφέρεια θέλοντας να δείξουν ότι έχουν κοινωνική αποδοχή και ότι οι διώξεις έχουν πολιτικό χαρακτήρα. Η Χρυσή Αυγή στις εκλογές του 2012 είχε πάρει 63.689 ψήφους και ποσοστό 6.38%. Πιστεύουν ότι θα καταγράψουν θεαματική άνοδο και θα φέρουν σε δύσκολη θέση, πολιτικά και κοινωνικά την κυβέρνηση.
- Να καταδειχθεί η φθορά των δύο κομμάτων, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που στηρίζουν την κυβέρνηση. Θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές από το φόβο ενός εκλογικού διασυρμού και συρρίκνωσης των ποσοστών του και θα στηρίξει τον υποψήφιο της Ν.Δ. Πιστεύουν επίσης ότι η Ν.Δ θα δει τα ποσοστά της να μειώνονται, λόγω και της αποχής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ζήτημα πολιτικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης.
Όπως όλα δείχνουν, η Χρυσή Αυγή με αυτό τον τρόπο , θέλει να περάσει ένα μήνυμα προς το πολιτικό σύστημα και να το αποσταθεροποιήσει συνολικά.


Πηγη: http://www.newsbomb.gr/

Συνεχη ενημερωση για οτι νεοτερο με εκτακτες αναρτησεις!

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!!!!ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!


Επεισοδια στον Άρειο Πάγο ειχαμε οταν έφτασε σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής. 
Ομαδες ατομων με κρανη στα χερια και μαυρες μπλουζες(μας λεει κατι μηπως αυτο???)αρχισαν να πετανε πετρες και αλλα αντικειμενα προς τον Αρειο Παγο.
Καποιες πληροφοριες κανουν λογο και για ρηψη μολοτωφ!
ΒΙΝΤΕΟ:



Συμφωνα με το ρεπορταζ του Mega επεσαν καποιες κροτιδες και φωτοβολιδες.
Επι τοπου εχουν σπευσει ισχυρες δυναμεις της αστυνομιας με ομαδες ΔΙΑΣ,μια διμοιρια ΜΑΤ,κλπ..

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έχουν μεταβεί ο Η. Κασιδιάρης, η Ε. Ζαρούλια, ο Π. Ηλιόπουλος και  ο Χρ. Παππάς.
Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετάβησαν στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Συνεχη ενημερωση με εκτακτες αναρτησεις για οτι νεοτερο!

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ???

Το παρακατω αναρτηθηκε στο facebook και διατηρουμε επιφυλαξεις για την γνησιοτητα του.
Θα παρακολουθουμε το θεμα και μολις επιβεβαιωθει η διαψευσθει απο τους εφεδρους μεσω του ιστοτοπου τους θα σας ενημερωσουμε με εκτακτη αναρτηση!

ΠΡΟΣΟΧΗ!ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΤΖΙΑΚΗΣ.

Συνδεσμος Εφεδρων Ειδικων Δυναμεων
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ 28 ΣΕΠ 13
ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΔΩ ΩΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΚΥΡΩΣΗ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΕΔ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ. ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΘΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΕΥΝΟΪΚΩΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α.
ΤΖΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΚΤΗΣ ΚΕΕΔ



ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΜΜΑΤΑ(ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΤΣΟΥΛΙΝΟΣ):ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!


Σοκάρει με τις δηλώσεις του γνωστός και αγαπητός Έλληνας ηθοποιός.
«Θέλω να μου κάνουν ευθανασία» είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην εφημερίδα News.
Ο λόγος για τον Βαγγέλη Κομματά – Κατσουλίνο,  έναν από τους θρύλους των λεγόμενων μπουλουκιών του θεάτρου.
 Ο ηθοποιός σήμερα δηλώνει με δάκρυα στα μάτια πως είναι απελπισμένος,  καθώς έχει μένει μόνος και είναι  ανήμπορος να περπατήσει. Ο Βαγγέλης Κομματάς- Κατσουλίνος στο παρελθόν έχει κάνει αρκετές απόπειρες αυτοκτονίας. «Πλέον κοιτάω απλώς πότε θα έρθει ο θάνατος. Θέλω να φύγω από τη ζωή. Ήμουν πάντα υπερκινητικός και τώρα πηγαίνω με το Π. Πλέον είμαι βάρος και για τον εαυτό μου και για τον κόσμο. Με πήρε από κάτω το 2002 όταν έφυγε η αγάπη μου, η σύζυγος μου. Από τότε και μετά είπα, δεν θέλω άλλη ζωή. Με μια ένεση, ας τελειώσω. Ας μου κάνουν ευθανασία. Είμαι πολύ απογοητευμένος» είπε χαρακτηριστικά.

ΓΑΛΛΙΑ:ΓΟΝΕΙΣ ΤΕΡΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ!!!!

ΣOK: Η εξαφανισμένη 5χρονη δολοφονήθηκε από τον πατριό της
H εξαφάνιση της πεντάχρονης Φιόνα κα τα δάκρυα της μητέρας της είχαν συγκλονίσει ολόκληρη τη Γαλλία τον περασμένο Μάιο, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση. Τέσσερις μήνες μετά η μητέρα ομολόγησε ότι η μικρούλα πέθανε μετά τον ξυλοδαρμό της από τον πατριό της.

Η Σεσίλ Μπουρζόν που δήλωνε μέχρι σήμερα ότι η κόρη της εξαφανίστηκε σε ένα πάρκο στο Κλερμόν-Φεράν, στην κεντροανατολική Γαλλία, "έσπασε" χθες βράδυ μετά τις πιεστικές ερωτήσεις της αστυνομίας: η Φιόνα υπέκυψε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύντροφο της μητέρας της, ένα βράδυ με πολύ αλκοόλ και με φίλους στο σπίτι, την παραμονή ή την προπαραμονή της 12ης Μαϊου, την υποτιθέμενη ημερομηνία εξαφάνισής της.
Ο πατριός της Φιόνα, ο Μπερκάνε Μακλούφ, υποστήριξε ότι ήταν ένα ατύχημα στο σπίτι, ομολογώντας ωστόσο ότι "το ζευγάρι έστησε το σενάριο", δήλωσε ο δικηγόρος του, προσθέτοντας ότι το κοριτσάκι τάφηκε κατόπιν κοντά στο Κλερμόν-Φεράν.
Η 25χρονη Μπουρζόν είχε κερδίσει την συμπόνια όλης της κοινής γνώμης στη Γαλλία τον Μάιο όταν δήλωνε την αδυναμία και την απελπισία της στα μμε, επικρίνοντας τους ερευνητές ότι δεν προχωρούν αρκετά γρήγορα ώστε για να βρεθεί η κόρη της.
Η νέα γυναίκα, ντυμένη στα μαύρα και με δάκρυα στα μάτια, είχε απευθύνει "έκκληση για βοήθεια" από τον περίβολο του Δικαστικού Μεγάρου του Κλερμόν-Φεράν.
Ομάδες υποστήριξης στο Facebook συγκροτήθηκαν και πορείες οργανώθηκαν μετά την εξαφάνιση της Φιόνα. Σήμερα η επιτροπή υποστήριξης "Ολοι μαζί για την Φιόνα" δήλωσε "αηδιασμένη".
Υστερα από μήνες ενδελεχούς έρευνας, η εκδοχή των γεγονότων που υποστήριζε το ζευγάρι κατέρρευσε.
Την Τρίτη η Σεσίλ Μπουρζόν και ο Μπερκάνε Μακλούφ τέθηκαν υπό κράτηση, μετά τη σύλληψή τους στο Περπινιάν, στη νότια Γαλλία, όπου το ζευγάρι είχε εγκατασταθεί έκτοτε.
Νεολαίοι της συνοικίας περιέγραψαν τον Μακλούφ ως "γνωστό τοξικομανή". "Μόλις ήρθε εδώ, έψαχνε ηρωίνη και ρωτούσε πού μπορούσε να βρει", δήλωσε ένας νέος.
Τρία ακόμη πρόσωπα προφυλακίστηκαν για την υπόθεση αυτή, στο Κλερμόν-Φεράν. Όπως η μητέρα και ο πατριός, τα πρόσωπα αυτά θεωρούνται ύποπτα ότι ήταν παρόντα σε όσα διαδραματίστηκαν τη μοιραία νύχτα.
Η Μπουρζόν διηγείτο μέχρι σήμερα ότι η Φιόνα χάθηκε ενώ έπαιζε με την μικρότερη αδελφή της σε πάρκο και ότι η ίδια, έγκυος έξι μηνών σε ένα παιδί που γεννήθηκε το καλοκαίρι, είχε αποκοιμηθεί.


Πηγη: http://www.newsbomb.gr/


Σχολιο:
Δεν ξερω τι να πω.... Θελω αυτα τα μιασματα που σκοτωσαν το ιδιο τους το παιδι,να υποφερουν 1.000.000.000.000 φορες περισσοτερο απο οσο αναγκασαν την 5χρονη κορουλα τους να υποφερει!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ!!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΨΑΝΕ!!!!!
Δ Ε Ν    Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι   Ο Ι Κ Τ Ο Σ    Γ Ι Α   Α Υ Τ Α    Τ Α   Τ Ε Ρ Α Τ Α  ! ! !

Και δυο λογια απευθυνομενος στο 5χρονο αγγελουδι:
Κοριτσακι μου σου ζητω συγνωμη...Σου ζητω συγνωμη που γεννηθηκες απο 2 τερατα που σε εφεραν στην ζωη για να σε δολοφονησουν...
Σου ζητω συγνωμη που γεννηθηκες σε εναν κοσμο σαπιο,διεφθαρμενο οσο δεν παιρνει...
Τωρα εισαι κοντα στο Θεο,μαζι με τα αλλα αγγελουδια,κοριτσακι μου...Παιζεις,χορευεις,τραγουδας με τα αγγελακια...Καλο Παραδεισο μικρουλα....Και παλι συγνωμη....

Αντιστασιακο δελτιο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ:ΜΗ-ΤΕΡΑ(Σ) ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ 2 ΜΩΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ SEX-CLUB!!!!

Σκότωσε τα 2 μωρά της για να πάει σε σεξ κλαμπ
Η Γερμανιδα μη-τερα(ς)!
Νυμφομανής Γερμανίδα φέρεται να σκότωσε τα δυο νεογέννητα μωρά της για να συνεχίσει να πηγαίνει ανενόχλητη σε σεξ κλαμπ. Η 24χρονη συνελήφθη όταν τα πτώματα των δυο βρεφών εντοπίστηκαν από τον ίδιο τον πατέρα της.
Η 24χρονη Στέφι Κόπερς, κόμπαζε ουκ ολίγες φορές στην σελίδα της στο Facebook για τις συχνές επισκέψεις της στο σεξ κλαμπ Kali.
Η αστυνομία πιστεύει ότι η Κόπερς που δούλευε σε έναν τοπικό τουριστικό οργανισμό και ζούσε σε μια απομονωμένη φάρμα κοντά στο Ντίσελντορφ, έμεινε έγκυος κατά τις σεξουαλικές επαφές που είχε με πελάτες του κλαμπ.
Η 24χρονη ήταν παχύσαρκη και ξαδέρφη της που μίλησε στην Bild, λέει ότι πολλές φορές οι δικοί της υποψιαζόταν ότι είναι έγκυος, ωστόσο εκείνη δεν το παραδεχόταν.
Την περασμένη Τρίτη, ο πατέρας της, έκανε την τρομερή ανακάλυψη στο σπίτι όπου μένει μαζί με την κόρη του, την ώρα που η τελευταία έλειπε στην δουλειά. Το ένα βρέφος βρέθηκε σκελετωμένο, το άλλο τυλιγμένο σε σεντόνι. Στην συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία, η οποία και προχώρησε στην σύλληψη της 24χρονης.

Αξιωματικός δήλωσε ότι η Κόπερς ομολόγησε μεν το διπλό έγκλημα, αλλά δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει με τρόπο κατανοητό τους λόγους που την οδήγησαν στην αποτρόπαιη πράξη.
Οι αστυνομικοί πάντως πιστεύουν ότι ήταν εθισμένη στο να πηγαίνει εκεί και δολοφόνησε τα δυο βρέφη για να μην την…εμποδίζουν στις δραστηριότητές της.
Το κλαμπ Κali χρεώνει έως και 77 ευρώ είσοδο, ενώ τις γυναίκες λιγότερο από 12 ευρώ.
Πηγη: gr.news.yahoo.com
Σχολιο:Τι να πω.....Εχω ακουσει πολλους να τους εχει βαρεσει η μαλακια,εχω ακουσει πολλους να εχουν ξεζουμιστει απο το φικι φικι αλλα στην δικη της περιπτωση η επιστημη σηκωνει ψηλα και τα χερια και τα ποδια!!!!Ειναι το ζωντανο παραδειγμα πως το πολυ το φικι-φικι κανει το μυαλο φυρικι!!!! Το δικο της μυαλο οχι μονο εγινε φυρικι,αλλα σαπισε κιολας.Εβγαλε και ενα σκουλικακι!!!!

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ!!ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ!!!!

ΣΟΚ στη Λάρισα: Πα-τέρας ασελγούσε στα ανήλικα παιδιά του
Στη Λάρισα εντοπίστηκε ένας 44χρονος που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης του 9ου ανακριτή Αθηνών, όταν διαπιστώθηκε ότι αποπλανούσε τα ίδια τα παιδιά του ηλικίας κάτω των 12 ετών και ασελγούσε πάνω τους.
Άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 44χρονο και τον μετέφεραν στην Αθήνα όπου θα απολογηθεί στον ανακριτή.
Ο «πατέρας» κατηγορείται για ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Πηγη: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/

Σχολιο:

Σας παρακαλω επιτρεψτε μου να τον κρεμασω απο τα κακαλα του....Σας παρακαλωωωωωω!!!!!

ΣΟΚ!!ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 14ΧΡΟΝΗΣ,ΚΟΡΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ!!!!

Σοκ: Αστυνομικός ασελγούσε σε βάρος 14χρονης κόρης συναδέλφου του
Σοκ προκαλεί στην Κρήτη και όχι μόνο η είδηση της σύλληψης ενός 45χρονου αστυνομικού, για ασέλγεια σε βάρος μίας 14χρονης. 
Μάλιστα, πρόκειται για την ανήλικη κόρη ενός συναδέλφου του.
Όπως αναφέρουν τα «Ρεθυμνιώτικα Νέα» ο ένστολος συνελήφθη σήμερα από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, κατόπιν σχετικής καταγγελίας.
Ο 45χρονος αστυνομικός φέρεται να ασελγούσε κατ' επανάληψη εις βάρος 14χρονου κοριτσιού.

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/


Σχολιο:Ε,μην τα ξαναλεμε...Ξηλωμα απο το σωμα,φυλακιση στον Κορυδαλλο και πασα στους βαρυποινιτες.Για τα περαιτερω θα φροντισουν οι βαρυποινιτες...Ξερουν αυτοι....Εκαστος στο ειδος του κι αυτοι στους παιδεραστες!

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ(ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ):ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!-ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΟΥΝ!!!

Αποκάλυψη-βόμβα!

Από νωρίς τα ξημερώματα σήμερα ειδικά αεροπλάνα επιδίδονται σε αεροψεκασμούς ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα! 
Δεν έχετε παρά να σηκώσετε το κεφάλι σας στουν ουρανό. 
Ακόμη και πάνω από την Αθήνα  ένας τεράστιος αριθμός από χημικές ουρές χαράζει τον ουρανό την στιγμή που ο καρκίνος χτυπάει κόκκινο. Δεν υπάρχουν επιχειρήματα ούτε γιαδήθεν σενάρια συνομωσίας, ούτε το άλλοθι ότι γίνονται για τις γεωργικές καλλιέργειες
Στο Κολωνάκι- εκτός από τα δίποδα φυτά που κυκλοφορούν- δεν υπάρχουν καλλιεργίσιμες εκτάσεις οπότε κανένα επιχείρημα δεν στέκει. Καλούμε τους αρμόδιους υπουργούςΕθνικής Άμυνας και Γεωργίας να δώσουν πειστικές εξηγήσεις στους πολίτες που ανησυχούν και οι οποίοι πιστεύουν ότι οι αεροψεκασμοί γίνονται για να διαχέεται φόβος και πανικόςμπροστά στον φόβο για Πραξικόπημα από τα λαμόγια επιχειρηματίες του βαθέως κράτους που χάνουν τις ιερές κρατικές αγελάδες του Δημοσίου και χρησιμοποιούν τα ακροδεξιά τάγματα ασφαλείας για να ανατινάξουν την κολοβή Δημοκρατία μας.
Η υπεύθυνη Πολιτεία όμως δεν έχει δικαίωμα να μετέρχεται παρόμοιων μέσων. 
Το φαινόμενο ανέδειξε η ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος έπειτα από καταγγελίες πολιτών οι οποίες συνοδεύονται από φωτογραφικά ντοκουμέντα.
Ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί στους πολίτες που παρακολουθούν, ανήμποροι να αντιδράσουν, τον ουρανό να γεμίζει με chemtrails. Το φαινόμενο τις τελευταίες ημέρες έχει επιδεινωθεί απ' άκρου εις άκρον στην Ελλάδα, καθώς τα νεφελώματα που δημιουργούνται από τους αεροψεκασμούς είναι έντονα.
Το αποκορύφωμα είναι σήμερα, Πέμπτη, όταν από το πρωί πολίτες από όλη την Ελλάδα καταγγέλλουν συνεχείς ψεκασμούς. 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:

Θεσσαλονίκη:




































Σούνιο
















Δυτικη Θεσσαλια
















Πατρα














Ηλεια
















Αθηνα:



Σχολιο:
Τι φοβουνται και απο το πρωι ψεκαζουν σαν παλαβοι???Ο ουρανος εχει θολωσει απο τους ψεκασμους.Εχει γεμισει ασπρες γραμμες.Τι φοβουνται????Μηπως-οπως λενε πολλες φωνουλες-φοβουνται πραξικοπημα απο τους εφεδρους των  Ειδικων Δυναμεων????

Ειδωμεν.....

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!

Ακολουθει η διακυρηξη των εφεδρων των Ειδικων Δυναμεων:



ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΟΙ Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων και ο Ελληνικός Λαός σε εφαρμογή του Άρθρου 120 του ΣΥντάγματος Απαιτούν:

1. ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ λόγω Αδυναμίας να προσφέρει στον λαό τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα σε Εργασία (άρθρο 22), Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη, Ασφάλεια.

2. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ υπό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, από προσωπικότητες εγνωσμένης Αξίας εκτός Πολιτικής Σκηνής και συμβούλους από την Ακαδημία Αθηνών.

3. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ και ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ εκλογών εντός Διμήνου, με την Απαγόρευση Συμμετοχής όλων των Πολιτικών που μετείχαν στις Κυβερνήσεις που ευθύνονται για την σημερινή οικονομική κατάσταση.

4. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ από Ανωτάτους Δικαστικούς και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ για το ΠΩΣ και ΠΟΙΟΙ μας Οδήγησαν στην Καταστροφική Συμφωνία του Μνημονίου. Ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου με Πραγματική Ισχύ Επιβολής των Αποφάσεων του.

5. ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ από το Δημόσιο.

6. ΑΝΑΣΤΟΛΗ περαιτέρω ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ για Οικογενειακό Εισόδημα μέχρι 25.000€.

7. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ και ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ μέχρι την Ολοκλήρωση Ελέγχου των Τραπεζών από Ορκωτούς Λογιστές και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

8. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ.

9. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, συνέχιση Λειτουργίας Αμυντικών Βιομηχανιών.

10. ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ (Ιδιωτών/Επιχειρήσεων/Κράτους) μέχρι ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ του Ελληνικού Δημοσίου για τις Πολεμικές Επανορθώσεις και το Κατοχικό Δάνειο.

11. ΑΡΣΗ του ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ και ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ. Όλοι Ανεξαρτήτως «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ» (άρθρο 4).

12. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ όσων μετείχαν σε Οικονομικές Θέσεις του Δημοσίου, Άσκηση Διώξεων για Παράνομο Πλουτισμό και Απόδοση στο Κράτος.

13. ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΔΕΙΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ και ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ στο Ελληνικό Δημόσιο των Οφειλών τους.


ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ"ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ"??ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ???ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟ???ΤΟ"ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ" ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΛΥΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟ,ΑΟΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ...
14. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σε ΑΙΓΑΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΗΠΕΙΡΟ, ΘΡΑΚΗ και ΚΥΠΡΟ, με ταυτόχρονη καταστολή των διαφόρων Ομάδων που δουν στο εσωτερικό.

15. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με ανάλογη προώθηση στις Ευρωπαϊκές χώρες και στις χώρες Διακομιστές. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Άνω του 20% του Φορολογητέου Εισοδήματος Αυτών.


•  Ο Κ.Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ όπως ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ σε κατάλληλο χρόνο για την Διευκόλυνση των Εξελίξεων που Επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός.

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ:
•  ΘΕΣΜΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ όλων των παραπάνω μπορεί να είναι ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣ.
ΚΙ ΕΔΩ:
•  ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.


ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 παρ.4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
(Μεταξύ ηθικο-πολιτικού δικαιώματος, πραγματικού γεγονότος και εκδήλωσης συνταγματικού πατριωτισμού)
ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΝΙΤΑΚΗ

(ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ)

ΙΙ. Η ερμηνευτική σημασία της ρήτρας.
δ) Η προστασία του πολιτεύματος σκοπός και δικαιολογία της αντίστασης.

Ο όρος «Σύνταγμα» στο άρθρο 120 παρ.4 εκλαμβάνεται με την έννοια του «Πολιτεύματος». Είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση, όπου η έννοια Σύνταγμα ταυτίζεται με εκείνη του πολιτεύματος και πρέπει ερμηνευτικά να αποδίδεται ως πολίτευμα. Αλλά και ο όρος «τήρηση» του Συντάγματος στο ίδιο άρθρο χρειάζεται κι αυτός μια διορθωτική ερμηνεία και νοηματική αναγωγή στην έννοια «προστασία». Ως τήρηση νοείται εδώ η προστασία του Συντάγματος συνολικά και όχι η εγγύηση της μη παραβίασης συνταγματικών διατάξεων.

Το δικαίωμα αντίστασης δεν ενεργοποιείται στην προκειμένη περίπτωση όταν παραβιάζεται το Σύνταγμα από τα κρατικά όργανα ή όταν εκδίδονται αντισυνταγματικοί νόμοι, αλλά μόνον όταν καταλύεται το πολίτευμα. Προϋπόθεση επομένως εφαρμογής του άρθρου 120 παρ.4 είναι η «κατάλυση» και όχι η απλή «παραβίαση» του Συντάγματος. Αυτό επιβεβαιώνεται άλλωστε με τρόπο αναμφίβολο και από τη δεύτερη φράση του ίδιου άρθρου, που καθιερώνει δικαίωμα και καθήκον αντίστασης εναντίον οποιουδήποτε επιχειρήσει να καταλύσει το Σύνταγμα.

Ως κατάλυση του Συντάγματος θα πρέπει να εννοηθεί εδώ η έμμεση ή άμεση κατάλυση του πολιτεύματος που εκδηλώνεται με την προσβολή της μορφής του ή μιας από τις οργανωτικές βάσεις του και την αδυναμία εφαρμογής, μερικής ή ολικής, του Συντάγματος και λειτουργίας των εγγυήσεων τήρησής του. Η κατάλυση μπορεί να επέλθει βίαια, με πραξικόπημα, ή να συντελεστεί ακόμη και με σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας από κρατικά ή υπερεθνικά όργανα, όπως είναι τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο «σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας», κατά την έννοια της παραγράφου 3 του άρθρου 120, συνιστά μιαν αυτοτελή περίπτωση κατάλυσης, η οποία συμπληρώνει και επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής του δικαιώματος και του καθήκοντος αντίστασης πέρα από την προϋπόθεση της «κατάλυσης με την βία» που προβλέπει αλυσιτελώς και αφελώς (είναι αλήθεια) η παρ.4.

Συνταγματικά νομιμοποιημένη είναι άρα και η αντίσταση που στρέφεται κατά των «σφετεριστών με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή» (άρθρο 120 παρ.3 του Συντάγματος).


ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Σχολιο:
Χωρις να θελουμε να τρομαξουμε κανεναν:
Καλου κακου,μαζεψτε τροφιμα(υπολογιστε για κανα 6μηνο ισως) μακρας διαρκειας(Μακαρονια,Ρυζι,Αλευρι,Κονσερβες,γαλα εβαπορε η μακρας διαρκειας,οσπρια και αν εχετε μικρα παιδια(βρεφη,νηπια)οτι τους ειναι απαραιτητο.Επισης αν εχετε κατοικιδιο προβλεψτε να προμηθευτητε ξηρα τροφη για τον τετραποδο φιλο σας η κονσερβες).
Επισης αν λαμβανετε φαρμακα φροντιστε να εχετε ενα αποθεμα 2-3 μηνων στην ακρη καλου κακου....

Δεν το λεμε μονο εμεις.Μερα με τη μερα ολο και περισσοτερα μπλογκ και σαιτ σας προτρεπουν να μαζεψετε τροφιμα.
Επισης μην ξεχασετε να εχετε καβαντζα σε εμφιαλωμενα νερα....Αχρειαστα να'ναι.....

Οι μερες ειναι επικυνδινες αγαπητοι αναγνωστες μας...Ισως το Σαββατο βραδυ να εχουμε σοβαρες εξελιξεις στο πολιτικο σκηνικο.Εξελιξεις που μπορει να πυροδοτησουν απροβλεπτες αντιδρασεις...
Οχι δε φοβομαστε.Απλα προνοουμε.Φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα λεει ο σοφος λαος...

Υπαρχουν αλλωστε σημαδια που δειχνουν οτι τα πραγματα εχουν παρει δραματικη τροπη:
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ! Δ Ε Ν    Ε Χ Ε Ι     Ξ Α Ν Α Σ Υ Μ Β Ε Ι  ! ! !

Για πρωτη φορα μετα την κατοχη,υπαρχουν και παλι ανθρωποι που πεινανε και κοιμουνται στους δρομους.Για πρωτη φορα μετα την κατοχη λαμβανουν χωρα πολλα συσσυτια(περα απο της εκκλησιας και των δημων)για να ταισουν χιλιαδες εξαθλιωμενους συμπολιτες μας....

Για πρωτη φορα στα χρονικα μετα την κατοχη,εκλεισαν την ΕΡΤ,τη μονη νομιμη κρατικη τηλεοραση και ραδιοφωνια για εμας,Η ΔΤ ειναι ενα εκτρωμα.Δεν ειναι δημοσια τηλεοραση.
Για πρωτη φορα μετα την Χουντα οριζετε υπουργος δημοσιας ραδιοτηλεορασης!Μας θυμιζει κατι σαν Υπουργος λογοκρισιας της χουντας!





ΓΓΓΓΓΓΓΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟ 15ΧΡΟΝΟ-ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Μακελειό, ο 15χρονος που φορούσε την μπλούζα του Ολυμπιακού, βρισκόταν σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το γήπεδο, όταν τον πλησίασαν δύο άντρες επάνω σε ένα μηχανάκι και τον μαχαίρωσαν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αστυνομία αποκλείει το έγκλημα να είναι πολιτικής φύσης, αλλά αθλητικής. Ωστόσο τίποτα δεν αποκλείεται μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Πειραιά, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Συνεχη ενημερωση με Εκτακτες αναρτησεις για οτι νεοτερο.

Πηγη: www.makeleio.gr

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΑΝΔΡΑ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ-ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!

ΤΩΡΑ-Μαχαίρωσαν άνδρα στα Καμίνια
ΤΩΡΑ-Μαχαίρωσαν άνδρα στα Καμίνια
 Ακόμη μια αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε πριν από λίγο , αυτή τη φορά στα Καμίνια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας νεαρός άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος σε δρόμο της περιοχής. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο. 
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Πληροφορίες που ωστόσο ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι ο νεαρός επέστρεφε από το γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου νωρίτερα διεξήχθη ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Φωκικό.
 Για οτι νεοτερο θα υπαρξει αμεση ενημερωση με εκτακτη αναρτηση.
ΠΗΓΗ: www.enikos.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΝΤΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΤΑΔΩΝ-ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΠΟΔΗΛΑΤΗ!

Πριν λιγο εγινε ντου των Δελταδων στη συμβολη της Μεσογειων με την Αλεξανδρας και προσαγωγη ενος ποδηλατη.Δε γνωριζουμε για ποιον λογο τον προσαγαγουν.

Συνεχη ενημερωση.

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!!

Συνεχιζετε η ενταση με τα ΜΑΤ να κανουν χρηση χημικων και κροτου λαμψης.
Η ατμοσφαιρα ειναι αποπνιχτικη απο τα χημικα!!!

Τωρα εκαναν την εμφανιση τους πυροσβεστικα οχηματα ωστε να σβυσουν τους φλεγομενους καδους.

Στα στενα εξακολουθει το ανθρωποκυνηγητο.

Η Αυρα πριν απο λιγο εκανε ρηψη νερου,προκειμενου να σβυσει φλεγομενα σκουπιδια.

Συνεχη ενημερωση.

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!

Υπαρχουν εντονες δυναμεις των ΜΑΤ με πανω απο 8 διμοιριες ΥΑΤ(χακι ΜΑΤ)ενω εκανε την εμφανιση της και Αυρα!!!

Καιγονται καδοι,τουλαχιστον 10 συμφωνα με τις πληροφοριες!!!

Συνεχιζετε ο κλεφτοπολεμος με τους κουκουλοφορους(ολοι ξερουμε τι ειναι αυτοι....)να πετανε αντικειμενα,πετρες,κλπ,ενω εχουν βαλει φωτια σε καδους,με τα ΜΑΤ να απαντανε με χημικα.

Αυτη τη στιγμη εχουμε ανθρωποκυνηγητο στα στενα γυρω απο την Μεσογειων!

Συνεχη ενημερωση!

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΤΩΡΑ!!!ΜΟΛΟΤΩΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΤ!

Ενταση επικρατει εδω και λιγα λεπτα κοντα στα γραφεια της Χ.Α.

Κουκουλοφοροι  πετανε μολοτωφ προς τις κλουβες των ΥΑΤ-ΥΜΕΤ(λαδι-χακι ΜΑΤ).Τα Ματ εκαναν χρηση χημικων!

Εχει ξεκινησει πετροπολεμος και ριψη διαφορων αντικειμενων απο τους κουκουλοφορους(μη λεμε τα ιδια,ξερουμε ποιοι ειναι η μαλλον τι ειναι οι κουκουλοφοροι)ενω τα ΜΑΤ απαντανε με εκτεταμενη χρηση χημικων..

Συνεχη ενημερωση!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ:ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΜΑΛΙΣΤΑ,ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ????


Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΠΛΑ ΜΠΑΤΣΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ-ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ!!!

Όπλα που ανήκουν σε αστυνομικό εντοπίστηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο. Συνελήφθη ο αστυνομικός.
Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για πρώην φρουρό του....
βουλευτή του κόμματος, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση. Συγκεριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία εντοπίστηκαν αστυνομικό πηλίκιο, κράνος με δύο καλαμίδες αστυνομικής διμοιρίας και φυσιγγιοθήκη με 17 κυνηγετικά φυσίγγια που ανήκουν στον αστυνομικό, ο οποίος συνελήφθη.
Την ίδια στιγμή, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30 ασπίδες, δύο κράνη μοτοσυκλέτας, 15 δάδες, 11 κοντάρια με σημαίες, πέντε στιλιάρια και ένα τσεκούρι.  
Πρόκειται για τον πρώην φρουρό του βουλευτή του κόμματος, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση

Όπλα που ανήκουν σε αστυνομικό και πρώην φρουρό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση εντοπίστηκαν σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βρέθηκαν ένα αστυνομικό πηλίκιο, ένα κράνος με δύο καλαμίδες αστυνομικής διμοιρίας και μία φυσιγγιοθήκη με 17 κυνηγετικά φυσίγγια που ανήκουν στον αστυνομικό, ο οποίος και συνελήφθη. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός βρισκόταν ήδη σε διαθεσιμότητα.
Την ίδια στιγμή, στα γραφεία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα τσεκούρι, 30 ασπίδες, δύο κράνη μοτοσυκλέτας, 15 δάδες, 11 κοντάρια με σημαίες και πέντε στειλιάρια.












Read more: http://www.oparlapipas.com/2013/09/blog-post_950.html#ixzz2fpxSwcp9

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΣΟΚ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ:ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΜΑΖΙ!!!

Για πολλές επιθέσεις, που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ούτε εκδικασθεί μέχρι σήμερα κάνει λόγο ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ, μιλώντας στην "Ελευθεροτυπία".
"Αρκετές φορές μέχρι σήμερα, οι νεοναζί έπαιζαν μπάλα με τα κεφάλια μας", αναφέρει ο κ. Ασλάμ, ενώ κατηγορεί την Αστυνομία για κάλυψη της δράσης των νεοναζί, αφού ο ίδιος πήγαινε να καταγγείλει τα περιστατικά στα Αστυνομικά Τμήματα, αλλά οι επικεφαλής τους τον έδιωχναν χωρίς να κάνουν αποδεκτές τις καταγγελίες.
"Συνέβη πολλές φορές στα Village, καθώς και στις πλατείες Δαβάκη, Αττικής, στο Περιβολάκι της Νίκαιας, να επιτίθενται 20 με 30 άτομα ελληνικής καταγωγής σε έναν Πακιστανό".

"Τον κλωτσούσαν στο κεφάλι, σαν να έπαιζαν μπάλα. Ο ένας από τη μία μεριά κι άλλος από την αντίθετη. Βρίζοντας, γελώντας, κάνοντας πλάκα", λέει ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας.
"Προσπαθούσαμε να υποβάλουμε μηνύσεις. Αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Απευθυνόμουν στο Αστυνομικό Τμήμα, ως επικεφαλής της κοινότητας και άκουγα βρισιές... λέγοντάς μου ότι δεν μπορώ να υποβάλω μήνυση", "πηγαίνετε πρώτα να πάρετε το παράβολο, καλύτερα ελάτε αύριο". "Πήγαινα την επόμενη μέρα και με έδιωχναν. Ελάτε άλλη στιγμή". Ειδικά στα ΑΤ της Νίκαιας, του Κολωνού, του Αιγάλεων, του Αγ. Παντελεήμονα, πήγα δέκα φορές. Στα τμήματα Ν. Ιωνίας και Πειραιά, πήγα τουλάχιστον δύο φορές να καταγγείλω τα περιστατικά", προσθέτει.
Όπως υποστηρίζει, για τις επιθέσεις δεν ευθύνεται μόνο η Χρυσή Αυγή, αλλά και η σχέση της με την Αστυνομία:
"Παράλληλα έδρασαν στην επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι που ζούσαν Πακιστανοί, στην οδό Θεμιστοκλέους, στο Περιστέρι. Εκεί μπήκαν οι φασίστες μετά τα μεσάνυχτα. Τους πέταγαν πέτρες και πορτοκάλια βρίζοντας. Ήταν νεαρά παιδιά 22- 30 ετών. Την προηγούμενη μέρα γιορτάζαμε το Ραμαζάνι. Για τον λόγο αυτόν, οι Πακιστανοί ήταν ξύπνιοι. Όταν το αντιλήφθηκαν, οι επιτιθέμενοι κάλεσαν την Αστυνομία. Έφτασαν δύο περιπολικά, γεμάτα αστυνομικούς. Ένας από αυτούς έσπασε ένα μπουκάλι μπύρας. Το κάρφωσε στον λαιμό ενός Πακιστανού, λέγοντας 'είσαι σκατά. Φύγε μην σου κόψω τον λαιμό'".
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ασλάμ, τα περιστατικά είναι ανησυχητικά και πολλά. "Οι νεοναζί μας επιτίθενται τα τελευταία δύο χρόνια. Την τελευταία τριετία σημειώθηκαν περίπου 900 τραυματισμοί Πακιστανών. Πήγαινα στα ΑΤ, αλλά δεν μπορούσα να τα καταγγείλω. Με αποτέλεσμα, να μην έχει εκδικαστεί καμία από αυτές τις υποθέσεις. Κανένας δεν έχει συλληφθεί. Οι αστυνομικοί στήριζαν τα φασιστοειδή, μαζί δρούσαν".
Ακόμη, ερωτηθείς εάν υπήρξε συνεργασία στο παράνομο εμπόριο, δηλώνει:
"Δημοτικοί Αστυνομικοί και χρυσαυγίτες κατάσχουν παράνομα τσιγάρα στη Νίκαια. Οι ίδιοι τα δίνουν σε Πακιστανούς, λέγοντας 'θα τα πουλάς και θα μου δίνεις 500 έως 1.000 ευρώ τον μήνα".
Πηγη: http://prezatv.blogspot.gr/

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΜΙΚΡΟΕΝΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΛΤΑ!

Απο αναγνωστη του Indymedia και κατοικο της περιοχης:

Πριν 10 λεπτα εγινε σκηνικο στο παρκο ναυαρινου.Καποια παιδια μπηκαν απο την κατω μερια και τρεχοντας πηγαν προς τα πανω,οταν 2 ομαδες Δελτα που τους κυνηγουσαν κινηθηκαν περιμετρικα του παρκου και μετα μπηκαν μεσα με τα μηχανακια και τραμπουκησαν κοσμο.Εννοειται πως τα παιδια που κυνηγουσαν ειχαν φυγει προπολου αφου ηταν πεζοι.Τον πουλο μουνοπανα Δελταδες!
Ε
ΕΕΕ



ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ:ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ.

Ζηταμε συγνωμη απο τους αναγνωστες μας και επανορθωνουμε γραφοντας τα αληθη γεγονοτα.
Ζηταμε συγνωμη αγαπητοι-ες αναγνωστες-στριες.Πεσαμε και εμεις θυμα λανθασμενης πληροφορησης.

Συμφωνα με νεοτερες πληροφοριες επροκειτο για οπαδους του Ιωνικου οι οποιοι πανυγηριζαν για την νικη της ομαδας τους κανοντας μοτοπορεια.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας...
Δεν υπάρχουν φασίστες σε κανένα σημείο αυτή τη στιγμή στη Νίκαια και ποτέ δεν εμφανίστηκαν νωρίτερα όπως περιγράφεται παραπάνω.
Πρόκειται για μοτοπορεία που πραγματοποιούν οπαδοί του Ιωνικού σε γειτονιές της Νίκαιας (όπως συνηθίζεται), μετά από τη νίκη της ομάδας επί του Ατρομήτου που έπαιζαν στα Καμίνια. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε κοντά στις 18:30 και ο κόσμος επέστρεψε μαζικά στη Νίκαια περνώντας από κεντρικές πλατείες κλπ.
Χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια της μοτοπορείας εντοπίστηκε σε βενζινάδικο οπαδός της προοδευτικής με διακριτικά (μπλούζα με δάφνες-ελληνική σημαία-σήμα προοδευτικής) και άρπαξε μερικές ψιλές τόσο για την επιλογή της ομάδας όσο και της πολιτικής του ταυτότητας...
αυτά για τη Νίκαια...
Απο το Indymedia


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΟΝΑΖΙ-ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

Ακολουθούν αδιάσειστες αποδείξεις πως η Χ.Α είναι ξεκάθαρα μια ναζιστική οργάνωση.
Ευχαριστώ θερμά τον συναγωνιστή που μάζεψε όλα τα σχετικά άρθρα σε ένα mail και μου το έστειλε.
Μπροστά στον εκφασισμό της κοινωνίας, είναι ΚΑΘΗΚΟΝ μας να το προωθήσουμε παντού, ώστε να μάθει κι ο τελευταίος πολίτης ποια πραγματικά είναι η Χ.Α.
___________________________________________

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ??

Οι απαντησεις εδω:
http://www.ekirikas.com/article/76501
εδω:
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=452924
εδω:
http://www.zougla.gr/blog/article/504241
εδω:
http://www.madata.gr/epikairotita/politics/82048.html

Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ έχει σχέση με συμμορίες και παράνομα κυκλώματα:
Θελει η Χρυση Αυγη να καταλυσει την δημοκρατια και να φερει την Χουντα??
Η απαντηση εδω:
Παραβιαζει η Χρυση Αυγη τον νομο και αν ναι ασκει βια?
Η απαντηση εδω:
5. Η Χρυσή Αυγή είναι αντισυστημική και τα μέλη της ΔΕΝ είναι υπάλληλοι του κράτους και των καπιταλιστών:
Όχι! [Αντίγραφο λογαριασμού της ΕΥΠ που αποδεικνύει πως "επιφανείς" ακροδεξιοί - Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή), Πλεύρης (απολογητής 4ης Αυγούστου), Μιχαλόπουλος (εκδότης Ελεύθερης Ώρας) ήταν υπάλληλοι της!]
Όχι! [Χρονικό της συνεργασίας Αστυνομίας - Χρυσής Αυγής, βίντεο που δείχνει μέλη της Χ.Α. μετά από συγκέντρωση τους να μπαίνουν σε όχημα της αστυνομίας
Όχι! [Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής εναντίον της απεργίας των Χαλυβουργών στο Βόλο http://www.thisisvolos.gr/news/categories/politics/item/2996-greek-steel-company-the-new-pirelli.html καιαπάντηση των εργαζομένων στην κωλοτούμπα που έκανε τελικά όταν πήγε στο εργοστάσιο της Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο]

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ  ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ, ΜΠΡΕΙΒΙΚ, ΕΊΧΕ ΡΗΤΩΣ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;;

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η Α. ΣΚΟΡΔΕΛΗ, ΥΠΟΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;



ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Ο… σατανισμός που έγινε χριστιανισμός
Η λατρεία του… Πάνα που εξαφανίστηκε
Η σβάστικα
Οι σχέσεις με ξένες φασιστικές οργανώσεις
Το παθος για τον Χίτλερ
Η ταύτιση με τον Τσολάκογλου και τα Τάγματα Ασφαλείας

http://jungle-report.blogspot.gr/2012/03/blog-post.html

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΥΛΩΝ!


Παραδοχη υπαρχηγου(Κασιδιαρης)οτι χτυπησαν αντιρατσιστικη διαδηλωση επειδη συμμετειχε Αλβανος απο το ιδιο χωριο με εκεινον!!!



Χρυση Αυγη:Σωματειο δολοφονων
http://www.iospress.gr/ios2006/ios20061008.htm

Δειτε κι αυτο:
http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2012/05/01/fortheanihilationofgoldendawn/

Η Χρυση Αυγη ειναι φασισμος:
http://edromos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=8381:%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Φακελος Χρυση Αυγη-Οι δικοι μας"Γκριζοι Λυκοι":
http://pontosandaristera.wordpress.com/2012/03/29/hrisi-avgi/
Επισης στο παρων wordpress δειτε κι αλλα παρεμφερη ενδιαφεροντα αρθρα,

Και τελος διαβαστε και αυτο:Χρυση αυγη,σατανισμος και σατανιστες υποψηφιοι βουλευτες Χρυσης Αυγης(καντε κλικ και στα λινκ που δινει το αρθρο):
http://pneymatiko.wordpress.com/2012/05/03/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CE%AC%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7/


ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΑΝ… ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΟΥΣ.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣΚΑ!