Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΥΓΕΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ!!!"ΜΑΧΑΙΡΙ"ΣΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ!!!



Συνεχίζονται στην αγορά οι ελλείψεις φαρμάκων, ενώ οι φαρμακοποιοί ζητούν την επέμβαση της πολιτείας. Οι φαρμακοβιομηχανίες, αντιδρώντας στο νέο....
δελτίο τιμών, επιμένουν να μην τιμολογούν τα φάρμακα, που θεωρούν ότι οι τιμές τους μειώθηκαν κατά παράβαση του νόμου. Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων προειδοποίησε για επιβολή κυρώσεων.

Δήλωση προέδρου ΠΦΣ, Θεόδωρου Αμπατζόγλου για ελλείψεις: «Μόνο ένας στους επτά ασθενείς μπορεί να βρει πλέον τα φάρμακά του, ελπίζουμε να αποκατασταθεί το θέμα γρήγορα».

Εν τω μεταξύ μαχαίρι στις αποζημιώσεις νεφροπαθών σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις τους εξετάζεται σύμφωνα με τον νέο κανονισμό του ΕΟΠΥΥ.

Δείτε το βίντεο:




ΠΗΓΗ: http://www.oparlapipas.com

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ:ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ(ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!)ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ!!!


«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ» - ΒΟΛΟΣ
ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ αρνούνται ακόμα και ... τη συζήτηση!
Στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου αρνήθηκαν κάθε κουβέντα για τη νέα εργοδοτική επίθεση
Εντονη ανησυχία έχουν δημιουργήσει στην εργοδοσία της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» στο Βόλο, αλλά και στη διοίκηση του σωματείου (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ), οι αντιδράσεις των εργαζόμενων απέναντι στην αξίωση να μειωθούν οι μισθοί 18% για 4 μήνες, με υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης.
Παρά την προσπάθεια του σωματείου, την περασμένη Παρασκευή, να «μαντρώσει» ξαφνικά μέσα στο εργοστάσιο του Βόλου τους εργάτες, ώστε να περάσουν τα εκβιαστικά διλήμματα και οι εργοδοτικές αξιώσεις, σημαντικός αριθμός εργαζομένων δηλώνουν ότι δε δέχονται να σκύψουν το κεφάλι.
Αποτέλεσμα; Οι συνδικαλιστές του σωματείου να εκφράσουν ανοιχτά την «ενόχλησή» τους χτες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Βόλου, όπου ο πρόεδρος του σωματείου της «Χαλυβουργίας» (μέλος του ΔΣ του ΕΚ) εξαπέλυσε βρώμικη επίθεση στο σωματείο του Ασπροπύργου. Να σημειωθεί ότι στο ΔΣ του ΕΚ είναι εκλεγμένα τρία μέλη της διοίκησης του σωματείου της «Χαλυβουργίας» και επισημαίνοντας αυτό οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, χτες, ζήτησαν να συζητηθεί το θέμα και οι εξελίξεις. Αυτό στάθηκε αφορμή για τον συνδικαλιστή (στέλεχος της ΔΑΚΕ) να εξαπολύσει επίθεση στο σωματείο του Ασπροπύργου υποστηρίζοντας ότι είναι εργοδοτικό, γιατί ... σταμάτησε την απεργία χωρίς να πετύχει την επαναπρόσληψη των απολυμένων και εξυπηρέτησε τον Μάνεση. Από κοντά και ο αντιπρόεδρος (ΠΑΣΚΕ) του σωματείου, ο οποίος υποστήριξε, ότι εκείνοι κοιτάνε τα του οίκου τους (εννοώντας την επιχείρηση) και να μην ασχολούνται οι υπόλοιποι με αυτά.
Οι προκλήσεις, βέβαια, δεν έμειναν αναπάντητες από τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, οι οποίοι τόνισαν ότι οι συνδικαλιστές του σωματείου βγάζουν αγωνιστικές κορόνες μέσα από τη διοίκηση του ΕΚ και ανακοινώσεις που καταγγέλλουν την εργοδοσία για τις μειώσεις μισθών, αλλά μέσα στο χώρο εργασίας τους ξεπουλάνε τους εργαζόμενους, υπογράφοντας τις αξιώσεις της εργοδοσίας. Είναι οι ίδιοι, κατήγγειλαν, που πριν από ένα χρόνο έβαλαν την υπογραφή τους ικανοποιώντας τις αξιώσεις του Μάνεση για 5ωρο με ανάλογη μείωση μισθών, μετατρέποντας τελικά τους εργάτες σε απεργοσπαστικό μηχανισμό απέναντι στους απεργούς του Ασπροπύργου και φτάνουν στο σημείο να συκοφαντούν ένα ηρωικό σωματείο που έδωσε σκληρό αγώνα.

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ:PHONEMARKETING:ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ 1 ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ 120 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ!!!!



ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ «PHONEMARKETING»
Απεργούν ενάντια στη νέα εργοδοτική επίθεση
Η εταιρεία θέλει να επιβάλει ξανά εκ περιτροπής εργασία
Σε νέο κύκλο αγωνιστικών κινητοποιήσεων μπαίνουν οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «PhoneMarketing» (τηλεφωνικό κέντρο στη Νέα Ιωνία) οι οποίοι προχωρούν από σήμερα σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες ενάντια στη δεύτερη προσπάθεια της εργοδοσίας να επιβάλλει την εκ περιτροπής εργασία του ενός 8ωρου τη βδομάδα και με μισθό 130 ευρώ το μήνα. Χτες οι εργαζόμενοι στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους πραγματοποίησαν 3ωρη προειδοποιητική στάση εργασίας από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.
Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση καλεί όλους τους φορείς, σωματεία, Λαϊκές Επιτροπές της Ν. Ιωνίας κλπ. να βρεθούν ξανά στο πλευρό τους και ιδιαίτερα στη συγκέντρωση που οργανώνουν την Παρασκευή 2 Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι, έξω από τα γραφεία της εταιρείας.
Η νέα απαίτηση της εταιρείας να «χτυπήσει» τη σταθερότητα του χρόνου εργασίας και να τον προσαρμόζει ως «λάστιχο» στις ανάγκες της, επιβεβαιώνει ότι η ανατροπή των εργασιακών σχέσεων παραμένει σταθερά στην «ατζέντα» των εργοδοτών αφού αυτό απαιτεί η προστασία της «ανταγωνιστικότητας». Σε κάθε περίπτωση, πολύτιμη για την οργάνωση της εργατικής αντίστασης είναι η εμπειρία από τον πολυήμερο απεργιακό αγώνα που έδωσαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας ως τον περασμένο Ιούλη. Αγώνας που ανέδειξε την αξία της οργανωμένης πάλης, της ταξικής αλληλεγγύης, της αντιπαράθεσης με τους μηχανισμούς και τις αυταπάτες που επιστρατεύει η πλουτοκρατία για να εγκλωβίσει τους εργαζόμενους στο συμβιβασμό.

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ:ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ!!!


ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ
Με μαζικές απολύσεις απειλεί η εργοδοσία
Σε συγκέντρωση αύριο στην Ομόνοια και πορεία στο υπουργείο Εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι
Από παλιότερη κινητοποίηση των εργαζομένων στα ναυπηγεία
Με νέα αγωνιστική κινητοποίηση αύριο, Πέμπτη, που περιλαμβάνει συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην Ομόνοια και πορεία στο υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου, οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη ενάντια στην εκ περιτροπής εργασία που έχει επιβάλει η εργοδοσία των αραβογερμανικών μονοπωλίων από τις 18 Απρίλη, σπρώχνοντας τους ίδιους και τις οικογένειές τους στην εξαθλίωση, ενώ στην ημερήσια διάταξη του αγώνα τους μπαίνει και η υπεράσπιση των θέσεων εργασίας τους, μετά την απειλή για δραστική μείωσή τους που εκτόξευσε η εργοδοσία με πληρωμένη ανακοίνωσή της σε ημερήσια εφημερίδα.
Η ανακοίνωση της εταιρείας «Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ» (ΕΝΑΕ) με τίτλο «Ολη η αλήθεια για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά» δίνει μία ακόμα απτή απόδειξη ότι η αντιλαϊκή πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων της πλουτοκρατίας, όπως και της σημερινής συγκυβέρνησης, με τη σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, σπρώχνει στη διάλυση τη ναυπηγική βιομηχανία της χώρας για λογαριασμό της κερδοφορίας των επιχειρηματικών, μονοπωλιακών ομίλων.
Η εταιρεία αναφέρεται στην απαγόρευση από την Ευρωπαϊκή Ενωση να κατασκευάζει το ναυπηγείο πολεμικά πλοία τρίτων χωρών, στις οφειλές προς το ναυπηγείο του Ελληνικού Δημοσίου για τα εξοπλιστικά προγράμματα και συγκεκριμένα τα προγράμματα της κατασκευής των 4 υποβρυχίων, όμως δεν αναφέρει κουβέντα για το γεγονός ότι για τα προγράμματα ήδη έχει πάρει συνολικά 2,3 δισ. ευρώ, δηλαδή πάνω από το 70% του ποσού και το μόνο που παρέδωσε ήταν ένα υποβρύχιο που γέρνει.
«Για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους - συνεχίζει προκλητικά - ήτοι από τον Φεβρουάριο 2011 ως τον Απρίλιο 2012 χωρίς να έχουμε εισπράξει τα οφειλόμενα στην ΕΝΑΕ ποσά, η ΕΝΑΕ πλήρωνε όλους τους μισθούς και τις ασφαλιστικές εισφορές προς το ΙΚΑ χωρίς οι υπάλληλοι και οι εργάτες να εργάζονται». Επισημαίνει ότι τα προγράμματα των υποβρυχίων «μπορούν όπως είναι γνωστό σε όλους μετά βίας να απασχολήσουν 500 άτομα», από τα 1.000 που είναι σήμερα και ξεκαθαρίζει ότι «ακόμα και αν το Ελληνικό Δημόσιο αποφασίσει να ικανοποιήσει τις δεσμεύσεις του σχετικά με τα προγράμματα κατασκευής των υποβρυχίων που εκκρεμούν, οι θέσεις εργασίας στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά πρέπει να μειωθούν εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα λήψης παραγγελιών από άλλες χώρες, ούτε αναμένονται άλλες εργασίες όπως είχε υποσχεθεί το Ελληνικό Δημόσιο».
ΠΗΓΗ: http://www.rizospastis.gr

ΑΙΣΧΟΣ!!!ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΠΑΪΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ!!!!ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΠΥΡΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!!



ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Νέο κρούσμα λογοκρισίας. Χθες το βράδυ συνέλαβαν το Σπυρο Καρατζαφερη χθες το βραδυ μια ωρα μετα την εκπομπη του στο Extra, μετά την προβολή των εγγράφων, τα οποία άντλησαν οι χακερς απο το υπουργείο οικονομικών
.Στο αστυνομικό τμήμα Ψυχικού κρατείται από χθες το βράδυ ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρη, καθώς συνελήφθη βάσει παλαιότερου εντάλματος για την υπόθεση Γιοσάκη.
Ο ίδιος ανέφερε πως έξω από την ισραηλινή πρεσβεία, συμβατικά αυτοκίνητα του έκλεισαν το δρόμο και ένστολος αστυνομικός τον συνέλαβε. Μάλιστα ο ίδιος επεσήμανε πως δεν σκοπεύει να πληρώσει το πρόστιμο και προτιμά να πάει φυλακή.
«Για την ποινή έχει γίνει αναίρεση στον Άρειο Πάγο και δε μπορεί να εκτελεστεί. Θα αρνηθώ να πληρώσω την ποινή και θα πάω στον Κορυδαλλό».
Στην ιστοσελίδα του spirospero.gr αναφέρεται πως η αφορμή για τη σύλληψη του ήταν τα απόρρητα έγγραφα που αφαίρεσαν οι hackers από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, αφού ο ίδιος είπε πως τα έχει στα χέρια του. Μάλιστα ο κ. Καρατζαφέρης δεν κοινοποίησε κανένα στοιχείο απλά κάλεσε από την εκπομπή του να παρέμβει πολιτικό στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών έτσι ώστε να γίνει διασταύρωση. Αφού αυτό δεν έγινε, προανήγγειλε ότι θα αρχίσει να δημοσιοποιεί τα στοιχεία από την επομένη.
«Λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής και αφού ο δημοσιογράφος κατευθυνόταν προς το σπίτι του, συνελήφθη από ισχυρή αστυνομική δύναμη! Ο λόγος; Κάποια περασμένη και ξεχασμένη στα μπαούλα δικαστική απόφαση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, την οποία η κυβέρνηση αποφάσισε να ενεργοποιήσει απόψε... τα μεσάνυχτα και μάλιστα στη μέση του δρόμου. Δεν ξέρανε που μένει ο κ. Καρατζαφέρης; Γιατί λοιπόν δεν του κοινοποιήθηκε κάτι, πριν να συλληφθεί σαν Γιαγκούλας;», γράφει στο site.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟ:




Απο το σαιτ http://www.eccefpolis.gr/  :

Αυτήν την ώρα ο Σπύρος Καρατζαφέρης κρατείται στο Α/Τ Ψυχικού και σε λίγη ώρα θα μεταφερθεί τον ανακριτή . Επικοινωνήσαμε μαζί του και μας δήλωσε: 
"Αυτήν την ώρα επιχειρούν να φιμώσουν ΚΑΙ τη δική μου φωνή. Η κατάσταση έχει ξεφύγει πια απο τους κυβερνώντες. 
Είναι τα ... "παιδία παίζειν". 
Τους λέω ότι όσο κι αν ενοχλούν οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις εγω δεν σταματήσω με τίποτα. 
Έρχονται νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις που θα τους κάνουν να χάσουν τον ύπνο τους. 
Ο αγώνας για τη Δημοκρατία και την αποκάλυψη των ενόχων, ξεκινάει ΤΩΡΑ. 
Ψηλά το κεφάλι."

Σχολιο Αντιστασιακου δελτιου:ΑΙΣΧΟΣ!!ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ,ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΣΥΝΘΕΣΗ,ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ!!!ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!!ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΒΑΞΕΒΑΝΗ,ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΤ,ΤΩΡΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!!

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΑΡΑΓΕ???

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΗΨΗΣ!!!!ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!!ΑΒΟΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ!!!! ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΣΕ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ!!!!!!ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ,ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ"ΕΚΤΕΛΩ ΔΙΑΤΑΓΕΣ"!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ????
ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ????ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ???? ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ????ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΖΟΜΠΥ????

ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΑΙΤΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ 19ΧΡΟΝΟ ΣΟΥΔΑΝΟ!!!


Μορφή χιονοστιβάδας αποκτούν οι καταγγελίες για περιστατικά ρατσιστικής βίας από την ΕΛ.ΑΣ. Μετά το κορεάτη τουρίστα, νέος ξυλοδαρμός 19χρονου Σουδανού πολιτικού πρόσφυγα από αστυνομικούς στο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Σήμερα το πρωί οκτώ η ώρα 19 χρονών Σουδανός πολιτικός πρόσφυγας (κάτοχος πολιτικού ασύλου) έχοντας στο χέρι κάρτα επιβίβασης και σουδανικό διαβατήριο προσπάθησε να ταξιδέψει αεροπορικώς στο Παρίσι. Εκεί που στεκόταν, αναίτια τον πλησίασαν δύο ένστολοι μπάτσοι ζητώντας από εκείνον επιθετικά να τους ακολουθήσει.
Ο Σουδανός δείχνοντας τα νόμιμα έγγραφά του επέμεινε να επιβιβαστεί στην πτήση του. Αφού τους ακολούθησε, τον απομόνωσαν σε κλειστό χώρο με την παρουσία τριών μπάτσων εκ των οποίων η μία ήταν γυναίκα. Ξαφνικά, ο ένας τον φτύνει στο πρόσωπο  λέγοντάς του: «Αράπιδες δεν παίρνουν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα. Δεν είναι Έλληνες!!!!»
Στη συνέχεια τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο και τον κλωτσάει πολλές φορές στον αριστερό μηρό και στη νεφρική χώρα. Παράλληλα, ο πρόσφυγας προσπαθεί να γραπώσει τα έγγραφά του. Δεν τα καταφέρνει όμως και του τα σκίζουν επιδεικτικά. Ύστερα, αφήνεται ελεύθερος.
Ο 19 χρόνων Σουδανός απευθύνεται στην Μ.Κ.Ο που του έβγαλε το πολιτικό άσυλο εξιστορώντας τα γεγονότα και ζητώντας την επανέκδοση των εγγράφων του. Συγχρόνως αναφέρεται στο γεγονός του ξυλοδαρμού και της γενικότερης συμπεριφοράς τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι φασιστική και αρμόζει σε ζώα. Ο αρμόδιος της Μ.Κ.Ο απαντάει ότι τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν καθημερινά και δεν μπορούν να επέμβουν. Επίσης, για την έκδοση των καινούργιων εγγράφων ζητάει φωτοαντίγραφα των παλιών.
Αυτή η φασιστική επίθεση αναδεικνύει περίτρανα τον ρόλο των μπάτσων και το γεγονός ότι στα μάτια τους η ανθρώπινη ζωή έχει εκπέσει. Η ρατσιστική επίθεση αυτή πρέπει να καταδικαστεί και να φανερωθούν επιτέλους στον κοσμάκι τα ναζιστικά και φασιστικά στοιχεία που έχουν διείσδυση μέσα στο δημόσιο βίο και οδηγούν στο σκοταδισμό και στην προκατάληψη βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε μια κοινωνία που παραπαίει.                                 

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ!!!!ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ-ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΚΟΡΕΑΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΑ!!!!


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://www.zougla.gr
Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα - Φίλιππος Καραμέτος

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της αρθρογραφίας του Guardian για τις καταγγελίες βασανισμού κρατουμένων στη ΓΑΔΑ και η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να πρωταγωνιστεί σε ένα βίαιο συμβάν με Νοτιοκορεάτη τουρίστα που μονάχα δυσφήμηση προκαλεί την Ελλάδα.

Ένας τουρίστας που ταξίδεψε τόσα χιλιόμετρα για να απολαύσει τις ομορφιές της Ακρόπολης, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, εκρατήθη, ανεκρίθη και αφού δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος του, αφέθηκε ελεύθερος…

Η σύλληψή του έγινε στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» στην Ομόνοια, περιστατικό που περιήλθε εις γνώσιν της πρεσβείας της Νότιας Κορέας στην Αθήνα.


(Ομόνοια: Το σημείο όπου έγινε η σύλληψη)

Η καταγγελία έγινε στα κορεατικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να φτάσει στα γραφεία της zougla.gr. Ενδεικτικό της αλγεινής εντύπωσης που προκάλεσε το συγκεκριμένο περιστατικό όταν δημοσιοποιήθηκε στο ίντερνετ είναι πως μαθητές ενός σχολείου ανήρτησαν σχόλιο στο οποίο αναφέρουν ότι: «Το σχολείο μας διεξάγει έρανο για να βοηθήσει την Ελλάδα λόγω της οικονομικής κατάστασης».


(Mελανιές στο δεξί χέρι του τουρίστα από τις χειροπέδες)

Προφανώς τα όργανα της τάξης θεωρούν «ξένο» οποιονδήποτε έχει διαφορετικό χρώμα επιδερμίδας, διαφορετικά χαρακτηριστικά, διαφορετική κουλτούρα… Όλα αυτά την ώρα που οι σχέσεις Ελλάδας-Νότιας Κορέας είναι ανεπτυγμένες και οι εμπορικές συναλλαγές δίδουν ανάσα στην ελληνική οικονομία. Να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο περισσότεροι από 50.000 τουρίστες της Νότιας Κορέας έρχονται στη χώρα μας για να θαυμάσουν τον πολιτισμό και τα ιστορικά αξιοθέατα.

Το χρονικό

Ο Κορεάτης, ονόματι Seng Hyun Yeong, επισκέφθηκε την Αθήνα στα μέσα Οκτωβρίου από την Κωνσταντινούπολη, όπου βρισκόταν. Η μεσημεριανή βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας δεν είχε αίσια έκβαση. Σύμφωνα, πάντα, με τον ίδιο τον προσέγγισαν αστυνομικοί και του ζήτησαν διαβατήριο, το οποίο  έβγαλε από την τσέπη. Απευθυνόμενος με τη σειρά του στους αστυνομικούς απαίτησε την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση και να γευτεί την ελληνική… φιλοξενία.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κάποιοι «νταήδες» του φώναζαν «Go back to Korea» (σ.σ. πήγαινε πίσω στην Κορέα).

Η zougla.gr επικοινώνησε με Έλληνα που ζει -τα τελευταία 15 χρόνια- στη Νότια Κορέα και περιγράφει με την κάθε λεπτομέρεια τα σχόλια της κορεατικής κοινής γνώμης για το περιστατικό.

Επίσης επικοινωνήσαμε με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το οποίο μας ενημέρωσε ότι ήδη έχει δοθεί εντολή προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα για το καταγγελόμενο συμβάν.

Πρώτη είδηση στη Νότια Κορέα


Εδώ και μέρες, πάντως, η είδηση του απίστευτου περιστατικού που βίωσε ο υπήκοος Νότιας Κορέας προβάλλεται από όλα τα τοπικά ΜΜΕ. Μάλιστα μεταδίδονται και τρισδιάστατες αναπαραστάσεις του συμβάντος.


Το ρεπορτάζ από το ΚΒS αναφέρει: «Οι Έλληνες οι όποιοι υποφέρουν από την οικονομική κρίση, ξεσπούν στους ξένους ξεπερνώντας τα όρια».





«Ένας Κορεάτης ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα έζησε περιστατικό επίθεσης από την ελληνική αστυνομία». Παράλληλα στα ρεπορτάζ και τις ανταποκρίσεις περιλαμβάνονται καταγγελίες μεταναστών για τη δράση της Χρυσής Αυγής και άλλων γνωστών -για το ελληνικό κοινό- περιστατικών. «Στην Αθήνα σε λαϊκή αγορά, Έλληνες ακροδεξιοί επιτίθενται σε ξένους πωλητές και καταστρέφουν τα πράγματα τους διότι τους θεωρούν υπεύθυνους για τη ανεργία των Ελλήνων».

Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ,ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ!!!!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ-ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΑ!!!!

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑΚΙΑ,ΕΜ ΤΟΝ ΣΠΑΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝΕ "ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ"??????

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ:
ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ!!!
ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Α.Τ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΕΕΕ,ΣΥΓΝΩΜΗ,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΔΕΝΔΙΑΣ!!!!
ΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ.ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΔΕΝΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ(Η ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η Ν.ΚΟΡΕΑ)ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!!!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!ΤΟ"ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ"Κ.ΔΕΝΔΙΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΤΑΚΑ ΠΛΕΟΝ!!!ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.Δ.Ε!!!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΤΕΣ!!!!!
ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ Κ.ΔΕΝΔΙΑ!!!!!Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΝΕ Κ.ΔΕΝΔΙΑ!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ-42ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ,ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!!!!




Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από το θάνατο 42χρονου γνωστού έμπορου, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Ο 42χρονος ανέβηκε τα ξημερώματα στην ταράτσα του σπιτιού του, πήρε σχοινί που απλώνουν τα ρούχα και κρεμάστηκε στο δώμα της ταράτσας.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport.gr, δεν άφησε κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΚΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!!!


Ο Κανέλος ζούσε στον οικισμό του Κοσμίου Κομοτηνής. Κάποιος «άνθρωπος» ενοχλημένος από την παρουσία του, του στέρησε τη ζωή πυροβολώντας τον. Τα μέλη της Φιλοζωικής Κομοτηνής, που ενημερώθηκαν για το έγκλημα, και βρήκαν το ζώο νεκρό κάνουν έκκληση σε εκείνους, οι οποίοι γνωρίζουν να μιλήσουν, ώστε ο δράστης να καταγγελθεί στην Αστυνομία.
Δεν γίνεται οι τοπικές κοινωνίες να επιτρέπουν σε ανεγκέφαλους ψυχοπαθείς να σκοτώνουν ζώα. Η σιωπή είναι μόνο συνενοχή και δείχνει τη συγκατάβαση μας σε τέτοιες εγκληματικές συμπεριφορές.
Όποιος γνωρίζει τι συνέβη, ποιος σκότωσε τον αδέσποτο Κανέλο και θέλει να βοηθήσει στη διερεύνηση της υπόθεσης μπορεί να επικοινωνήσει με τη Φιλοζωική Κομοτηνής στα τηλέφωνα: 6944620973, 6948587887.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΕΠΙΛΟΧΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΞΙΑ(ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ)ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!(ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!)!!!

Πρόκειται για τον επιλοχία τους στρατού Ε.Φώτιου όπου αρνήθηκε στον αντισυνταγματάρχη του να στρέψει το κεφάλι του στα δεξιά όταν πέρασε μπροστά από τους επίσημους.
Κατηγορίες:...


Εξύβριση ανωτέρου
Συκοφαντική δυσφήμιση
Aπειθαρχία.
anti-ntp.net: Ο Στρατός είναι τελείως διαφορετικό πράγμα και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός ο στρατιωτικός. Από την άλλη ίσως να είναι πολύ κοντά η ώρα που ο στρατός θα κληθεί να επιλέξει με ποιον είναι. Με τους δοσίλογους ή με τον Λαό.



ΠΗΓΗ: http://www.oparlapipas.com

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΝΕΑΡΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΠΑΤΣΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!!!


Πρωτοφανής σύλληψη με σκοπό τον εκφοβισμό και τη φίμωση κάθε φωνής που στρέφεται ενάντια στην κρατική καταστολή και αναδεικνύει τη σχέση αστυνομικών και χρυσαυγιτών.

Νεαρός συνελήφθη σήμερα Δευτέρα στην Κέρκυρα, μετά από μήνυση αστυνομικών. Ο νεαρός είχε αναρτήσει στο προσωπικό ιστολόγιό του φωτογραφίες αστυνομικών που βρίσκονταν παρέα με χρυσαυγίτες χτες 28 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης και των κινητοποιήσεων των πολιτών που ακολούθησαν.

Κατηγορείται για απρόκλητη έργω εξύβριση, παραβίαση νόμου περί προσωπικών δεδομένων και διασπορά ψευδών ειδήσεων που μπορούν να θίξουν το κύρος της χώρας (!).

Κόσμος έχει συγκεντρωθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων. Είναι έντονες οι διαμαρτυρίες των πολιτών που συμπαραστέκονται στον νεαρό και μιλούν για εκφοβισμό και ψυχολογική τρομοκρατία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στο αυτόφωρο.


Σχολιο αντιστασιακου δελτιου:
Δημοσιευουμε την παρουσα ειδηση με καθε επιφυλαξη καθως δε γνωριζουμε καθολου το θεμα.Δηλωνουμε οτι δεν εχουμε καμια γνωση για τις αναφερομενες φωτο αστυνομικων με χρυσαυγιτες η το περιεχομενο αυτων.
Θα περιμενουμε να δουμε πως θα εξελιχθει η υποθεση και μετα θα κανουμε(αν κανουμε)οποιοδηποτε σχολιο.Θεωρουμε πως ειναι προωρο να κανουμε οποιοδηποτε σχολιο τωρα δεδομενου οτι ισως οι φωτογραφιες να αποτελουν προϊον φωτομονταζ η φωτοσοπ.
Αν ειναι αυθεντικες,τοτε θα κανουμε και εμεις σχολιο και οπως παντα θα ειναι καυστικο.Αν ειναι αυθεντικες ομως.
Ευχαριστουμε.
Αντιστασιακο δελτιο.

ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΤΟΝ ΓΑΠ!!!


Σε εστιατόριο του Βερολίνου εντόπισαν τον Γιώργο Παπανδρέου συμπατριώτες μας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση. Ο πρώην Πρωθυπουργός έγινε δέκτης των διαμαρτυριών και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το εστιατόριο.
 Σχολιο Αντιστασιακου δελτιου:Καλα να παθεις μαλακα!!!!Προδοταρε!!!!!Ποταπο σκουλικι!!!!

ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΕΣ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!


Απο την 28η πρωινη,κρατουνται με χειροπεδες,οι αγωνηστριες Κες Γεριτσιδου Ολγα και Τανια...

Το εγκλημα τους ηταν οτι απαιτησαν με τις ταυ
τοτητες ανα χειρας να δουν την παρελαση,κοινως να περασουν τον φραχτη!

Αφου τις ΣΥΡΑΝΕ στο οδοστρωμα,δια της Βιας τις προσαγαγανε στην Γαδα..
Κρατουνταν υποσιτιζομενες μεχρι και την 11η πρωινη σημερα~.

Ανημερα της προσαγωγης εγινε καθιστικη διαμαρτηρια Ελληνιδων γυναικων ως συμπαρασταση απο το ανεξαρτητο κινημα ''ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ''

Εγινε η μεταγωγη τους στον Εισσαγγελεα ο οποιος με τις κατηγοριες για αντισταση κατα της αρχης και ΕΞΙΒΡΥΣΗ,κατι που ειναι τελειως ατοπο και ψευδες,αποφασισε οτι ειναι ''επικινδυνες''για την κοινωνικη μας ''ειρηνη''και το ''πολιτευμα''.

Μεχρι τωρα κρατουνταν με τις χειροπεδες ,κοινως 30 ωρες,αναμενοντας να ανεβει ''η εδρα''...!

Μεχρι τωρα δεν εμφανιστηκε κανεις στο Τριμελλες,οποτε και θα οδηγηθουν ΠΑΛΙ πισω στην Γαδα ,για αλλο ενα βραδυ,δωρεα του ΠΡΟ.ΠΟ ,προφανως για ταξη και συμορφωση...

Ιδιαιτερα καταβεβλημενες οι Ελληνιδες,τονιζουν οτι υπαρχει Συνταγματικη εκτρωπη...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΕΣ-ΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 7!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ-ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ-ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ! 

ΠΗΓΗ: http://www.oparlapipas.com/

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΝΗΜΗΣ 1940

Αφιέρωμα μνήμης 1940

Αντιγράψτε το,κρατήστε το,κοινοποιήστε το,γιατί όλοι ποντάρουν στην διαγραφή της μνήμης και της Ιστορίας μας,στη λήθη,ιδιαίτερα τώρα που η γενιά εκείνων των πολεμιστών μας εχει αφήσει.


Εμείς, τα 8 εκατομμύρια Έλληνες του 1940, είπαμε ΟΧΙ στα 130 εκατομμύρια Ιταλών και Γερμανών που θέλησαν να μας σκλαβώσουν. Ήταν λόγος ώριμος και γνώριμος, ήταν μια επανάληψη του αρχαίου “μολών λαβέ“, ήταν των Βυζαντινών “την Πόλιν τοις βαρβάροις ουδέποτε εώμεν“, ήταν το
υ Θούριου του Ρήγα το “καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή“.

Η Ελλάδα δεν είναι μόνο παλιά δόξα, είναι συνεχής και αδιάκοπη η ζωή της. Άλλαξε την Ιστορί
α της Ευρώπης. Αντιστάθηκε, τότε, η Γαλλία με 50 εκατομμύρια και κράτησε 30 μέρες, η Πολωνία με 30 εκατομμύρια 15 μέρες και η Ελλάδα με 8 εκατομμύρια κράτησε αντίσταση 219 μέρες.
Ο Ιταλικός Φασισμός δεν πέρασε. Έφυγε με την περίφημη λέξη “αέρα” και αέρας έγινε.

Ο Ιταλός στρατιωτικός κριτικός Αμεντέο Τόστι, στο βιβλίο του “Ο Πόλεμος που δεν έπρεπε να γίνει”, γράφει επί λέξει: “Η εκστρατεία αυτή παρατάθηκε για έξι μήνες, απορρόφησε και καταπόνησε περίπου 30 Ιταλικές Μεραρχίες με 700.000 άντρες, 90 χιλιάδες κτήνη, 17 χιλιάδες αυτοκίνητα και μας στοίχισε περίπου 14 χιλιάδες νεκρούς, 20 χιλιάδες αιχμαλώτους και αγνοούμενους, 18 χιλιάδες που αχρηστεύτηκαν από κρυοπαγήματα.

Η ανάλωση και οι απώλειες αυτές υπήρξαν οδυνηρότατες και έμελλε να βαρύνουν κατά τρόπο σοβαρότατο την περαιτέρω εξέλιξη των επιχειρήσεων». Άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι νεκροί ήταν 11.123, οι τραυματίες 26.280 και οι αγνοούμενοι 22.413. Αυτός ο απολογισμός μετρά τις απώλειες των Ιταλών, απ’ το Νοέμβρη του 1940, έως τον Απρίλη του 1941.

ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
Ελλάς: 219
Νορβηγία 61
Γαλλία 30 [Η υπερδύναμη της εποχής]
Πολωνία 15
Βέλγιο 18
Ολλανδία 4
Γιουγκοσλαβία 3
Δανία 0 μέρες.[ Οι Δανοί παραδόθηκαν σε έναν μοτοσικλετιστή του Χίτλερ ο οποίος μετέφερε στον Δανό βασιλιά αίτηση του Χίτλερ για διέλευση των ναζιστικών στρατευμάτων, ο Δανός βασιλιάς σε ένδειξη υποταγής παρέδωσε το στέμμα του στον μοτοσικλετιστή για να το πάει στο Βερολίνο και στον Χίτλερ ... ... ... ... ... ... .]
Τσεχοσλοβακία 0
Λουξεμβούργο 0



ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ



Οι νεκροί Ελληνες στρατιώτες ανήλθαν κατά την διάρκεια των 219 ημερών στους 13.676.

Συνολικες απώλειες σε ποσοστό επί του πληθυσμού (εκτελέσεις, κακουχίες, μάχες) :

Ελλάς 10% (750.000)
Σοβ. Ενωση 2,8%
Ολλανδία 2,2%
Γαλλία 2%
Πολωνία 1,8%
Γιουγκοσλαβία 1,7%
Βέλγιο 1,5%



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Πηγή:Ανθολόγιον Πατριδογνωσίας, Μενελάου Παγουλάτου

Κάρολος ντέ Γκώλ, Charles de Gault 1890-1970

(Πρόεδρος τής Γαλλικής Δημοκρατίας 1958-1969, αρχηγός τής Γαλλικής Αντίστασης κατά τόν Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο)

“Αδυνατώ νά δώσω τό δέον εύρος τής ευγνωμοσύνης πού αισθάνομαι γιά τήν ηρωική αντίσταση τού Λαού καί τών ηγετών τής Ελλάδος.”

(Από ομιλία του στό Γαλλικό Κοινοβούλιο μετά τήν λήξη τού Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.)

Μωρίς Σουμάν, Maurice Schumann 1911-1992
Υπουργός των εξωτερικων τής Γαλλίας 1969-1973, Μέλος τής Γαλλικής Ακαδημίας 1974

“Η Ελλάδα είναι τό σύμβολο της μαρτυρικής υποδουλωμένης, ματωμένης, αλλά ζωντανής Ευρώπης … Ποτέ μιά ήττα δέν υπήρξε τόσο τιμητική γιά κείνους πού τήν υπέστησαν”

(Από μήνυμά του πού απηύθηνε από τό BBC τού Λονδίνου στούς υποδουλωμένους λαούς τής Ευρώπης στίς 28 Απριλίου 1941, ημέρα πού ό Χίτλερ κατέλαβε τήν Αθήνα ύστερα από πόλεμο 6 μηνών κατά τού Μουσολίνι καί έξι εβδομάδων κάτα τού Χίτλερ.)

Στάλιν, Joseph Vissarionovich Tzougasvili Stalin 1879-1953
(Αρχηγός τής Σοβιετικής Ενώσεως από τό 1924 έως 1953)

“Λυπάμαι διότι γηράσκω καί δέν θά ζήσω επί μακρόν διά νά ευγνωμονώ τόν Ελληνικόν Λαόν, τού οποίου ή αντίστασις έκρινε τόν 2ον Παγκόσμιον Πόλεμον.”

(Από ομιλία του πού μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Μόσχας τήν 31 Ιανουαρίου 1943 μετά τήν νίκη τού Στάλιγκραντ καί τήν συνθηκολόγηση τού στρατάρχου Paulus.)

Μόσχα, Ραδιοφωνικός Σταθμός

“Επολεμήσατε άοπλοι καί ενικήσατε, μικροί εναντίον μεγάλων.Σας οφείλουμε ευγνωμοσύνη, διοτι εκερδίσαμε χρόνο γιά να αμυνθούμε. Ως Ρώσοι καί ως άνθρωποι σας ευχαριστούμε”.

(Οταν ο Χίτλερ επετέθη κατά τής Ε.Σ.Σ.Δ.)

Γεώργης Ζουκώφ, Georgy Constantinovich Joucov 1896-1974.

(Στρατάρχης τού Σοβιετικού Στρατού)

“Εάν ό Ρωσικός λαός κατόρθωσε να ορθώσει αντίσταση μπροστά στίς πόρτες τής Μόσχας, νά συγκρατήσει καί νά ανατρέψει τόν Γερμανικό χείμαρρο, τό οφείλει στόν Ελληνικό Λαό, πού καθυστέρησε τίς Γερμανικές μεραρχίες όλον τόν καιρό πού θά μπορούσαν νά μας γονατίσουν. Η γιγαντομαχία τής Κρήτης υπήρξε τό κορύφωμα τής Ελληνικής προσφοράς.”

(Απόσπασμα από τά απομνημονεύματά του γιά τόν Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.)

Μπενίτο Μουσολίνι, Benito Mousolini 1833-1945
(Πρωθυπουργός τής Ιταλίας 1922-1945)

“Ο πόλεμος μέ τήν Ελλάδα απέδειξεν ότι τίποτε δέν είναι ακλόνητον είς τά στρατιωτικά πράγματα καί ότι πάντοτε μάς περιμένουν εκπλήξεις.”

(Από λόγο πού εκφώνησε στίς 10/5/1941.)

Αδόλφος Χίτλερ, Hitler 1889-1945
Αρχηγός τού Γερμανικού κράτους 1889-1945

“Χάριν τής ιστορικής αληθείας οφείλω νά διαπιστώσω ότι μόνον οί Ελληνες, εξ’ όλων τών αντιπάλων οί οποίοι μέ αντιμετώπισαν, επολέμησαν μέ παράτολμον θάρρος καί υψίστην περιφρόνησιν πρός τόν θάνατον … .”

(Από λόγο πού εκφώνησε στίς 4 Μαίου 1941 στό Ράιχσταγκ.)

Σέρ Αντονυ Ηντεν, Sir Robert Antony Eden 1897-1977
Υπουργός Πολέμου καί Εξωτερικών της Βρεταννίας 1940-1945, Πρωθυπουργός της Βρεταννίας 1955-1957

“Ασχέτως πρός ότι θα πούν οι ιστορικοί τού μέλλοντος, εκείνο τό οποίον μπορούμε να πούμε εμείς τώρα, είναι ότι η Ελλάς έδωσε αλησμόνητο μάθημα στόν Μουσολίνι, ότι αυτή υπήρξε η αφορμή τής επανάστασης στήν Γιουγκοσλαβία, ότι αυτή εκράτησε τούς Γερμανούς στό ηπειρωτικό έδαφος καί στήν Κρήτη για έξι εβδομάδες, ότι αυτή ανέτρεψε τήν χρονολογική σειρά όλων τών σχεδίων τού Γερμανικού Επιτελείου καί έτσι έφερε γενική μεταβολή στήν όλη πορεία τού πολέμου καί ενικήσαμε.”

(Από λόγο του στό Βρετανικό κοινοβούλιο στίς 24/09/1942.)

Τσώρτσιλ, Winston Churchil 1874-1965
Πρωθυπουργός τής Μεγάλης Βρετανίας κατά τόν Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

“Η λέξη ηρωισμός φοβάμαι ότι δέν αποδίδει τό ελάχιστο εκείνων τών πράξεων αυτοθυσίας τών Ελλήνων, πού ήταν καθοριστικός παράγων τής νικηφόρου εκβάσεως τού κοινού αγώνα τών εθνών, κατά τόν Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, διά τήν ανθρώπινη ελευθερία καί αξιοπρέπειαν.”

“Εάν δέν υπήρχε η ανδρεία τών Ελλήνων καί ή γενναιοψυχία τους, ή έκβαση τού Β’ Παγκόσμιο Πολέμου θά ήταν ακαθόριστη.”

(Από ομιλία του στό Αγγλικό κοινοβούλιο στίς 24 Απριλίου 1941.)

“Μέχρι τώρα λέγαμε ότι οί Ελληνες πολεμούν σάν ήρωες. Τώρα θά λέμε: Οί ήρωες πολεμούν σάν Έλληνες.”

(Από λόγο πού εκφώνησε από τό BBC τίς πρώτες ημέρες τού Ελληνοιταλικού πολέμου.)

“Μαχόμενοι οί Έλληνες εναντίον τού κοινού εχθρού θά μοιρασθούν μαζί μας τά αγαθά τής ειρήνης.”

(Από λόγο πού εξεφώνησε στίς 28 Οκτωβρίου 1940, όταν επετέθη ή Ιταλία κατά τής Ελλάδας.)

Σέρ Χάρολδ Αλεξάντερ, Sir Harold George Alexander 1891-1969
Βρετανός Στρατάρχης κατά τόν Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

“Δέν θά ήταν υπερβολή νά πούμε ότι ή Ελλάς ανέτρεψε τό σύνολο τών σχεδίων τής Γερμανίας εξαναγκάσασα αυτήν νά αναβάλει γιά έξι εβδομάδες τήν επίθεση κατά τής Ρωσίας. Διερωτώμεθα ποιά θά ήταν ή θέση τής Σοβιετικής Ενώσεως χωρίς τήν Ελλάδα.”

(Από ομιλία του στό Βρετανικό κοινοβούλιο στίς 28 Οκτωβρίου 1941.)

Γεώργιος ΣΤ’ (1898-1952)

Βασιλεύς τής Μεγάλης Βρετανίας 1936-1952

“Ο μεγαλοπρεπής αγών τής Ελλάδος, υπήρξε ή πρώτη μεγάλη καμπή τού Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.”

(Από λόγο του στο κοινοβούλιον τόν Μάιον 1945.)

Φραγκλίνος Ρούσβελτ, Roosvelt 1882-1945
Πρόεδρος τών Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής 1932-1945

“Εις τήν Ελλάδα παρασχέθη τήν 28ην Οκτωβρίου 1940 χρόνος τριών ωρών διά ν’αποφασίσει πόλεμον ή ειρήνην, αλλά καί τριών ημερών ή τριών εβδομάδων ή και τριών ετών προθεσμία νά παρείχετο, ή απάντησις θά ήτο ή ίδια.”

“Οί Έλληνες εδίδαξαν δία μέσου τών αιώνων τήν αξιοπρέπειαν. Οταν όλος ό κόσμος είχε χάσει κάθε ελπίδα, ό Ελληνικός λαός ετόλμησε νά αμφισβητήσει τό αήττητον τού γερμανικού τέρατος αντιτάσσοντας τό υπερήφανον πνεύμα τής ελευθερίας.”

(Από ραδιοφωνικό λόγο πού εξεφώνησε στίς 10/6/1943.)

“Ο ηρωικός αγών τού ελληνικού λαού … κατά τής επιθέσεως τής Γερμανίας, αφού τόσον παταγωδώς ενίκησε τούς Ιταλούς στήν απόπειρά τους νά εισβάλλουν στό ελληνικό έδαφος, γέμισε μέ ενθουσιασμό τίς καρδιές τού αμερικανικού λαού καί εκίνησε τήν συμπάθειά του. Πρό ενός καί πλέον αιώνος, κατά τόν πόλεμον τής ελληνικής ανεξαρτησίας, τό εθνος μας … εξέφρασε τήν φλογερή του συμπάθεια γιά τούς Ελληνες καί ευχότανε γιά τήν ελληνική νίκη … “

(Δήλωσή του στό Υπατο Συμβούλιο τής Αχέπα στίς 25/04/1941, πού μεταδόθηκε ραδιοφωνικά από τόν Λευκό Οίκο.)



ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

10 Απριλίου 1941, μετά τήν Συνθηκολόγησι μέ τήν Γερμανία παραδίδονται τά οχυρά Παλιουριώτες καί Ρούπελ. Οί Γερμανοί εκφράζουν τόν θαυμασμό τους στούς Ελληνες στρατιώτες, δηλώνουν ότι αποτελεί τιμή καί υπερηφάνεια τό ότι είχαν σάν αντίπαλο έναν τέτοιο στρατό καί ζητούν από τόν Ελληνα διοικητή νά επιθεωρήση τόν Γερμανικό στρατό ώς ένδειξι τιμής καί αναγνωρίσεως! Η Γερμανική Σημαία υψώνεται μόνο μετά τήν πλήρη αποχώρηση τού Ελληνικού Στρατού.

Ενας Γερμανός αξιωματικός τής αεροπορίας εδήλωσε στόν διοικητή τής ομάδος μεραρχιών Ανατολικής Μακεδονίας αντιστράτηγον Δέδεν ότι ό Ελληνικός Στρατός ήταν ό πρώτος στρατός στόν οποίον τά στούκας δέν προκάλεσαν πανικό. “Οι στρατιώται σας” είπε, “αντί νά φεύγουν αλλόφρονες, όπως έκαναν είς τήν Γαλλία καί τήν Πολωνία, μας επυροβόλουν από τας θέσεις των.”



ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ, (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ

(ΑΙΣΧΥΛΟΣ)

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΣΙΚΙΑΡΙΔΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!!! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 20 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ!!!

Περισσότερα από 200 παιδιά με νοητική υστέρηση 14-21 χρόνων αποκλείονται από την ένταξη στο κοινωνικό σύνολο, την εκπαίδευση καταξιωμένων από καταξιωμένους ειδικούς παιδαγωγούς και καταδικάζονται όχι μόνο στην εσωστρέφεια, αλλά και...
παράλληλα και στην απραξία, χάνοντας πια το δικαίωμα της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής κατάρτισης στην υφαντική και σε άλλες τέχνες.
Για το Σικιαρίδειο ίδρυμα, που παρείχε πολύτιμο έργο στην ΕΝΤΑΞΗ των παιδιών με νοητική υστέρηση ώστε να έχουν ισότιμη προσβασιμότητα σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας μας, ο Δήμος Αμαρουσίου έκανε μεγάλο αγώνα και εξάντλησε κάθε δυνατότητα παρέμβασης προς το Υπουργείο Παιδείας, καταφέρνοντας να διατηρηθεί σε λειτουργία το νηπιαγωγείο και το δημοτικό, όμως η προσπάθεια για τη μερίδα των παιδιών ηλικιών 14-21 ετών που σύμφωνα με το κληροδότημα του Ιδρύματος υπήρχε η δέσμευση του κράτους ότι θα επιδοτούντο, δεν ευοδώθηκε.

Έτσι λοιπόν σήμερα, δίπλα στους γονείς των παιδιών του Ιδρύματος και τους ουσιαστικά απολυμένους εργαζόμενους, συμπαραστάθηκε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Σικιαρίδιου Ιδρύματος ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Σοφία Σακοράφα, ο Πρόεδρος Δ.Σ κος Γαρδέλης, ο αντιδήμαρχος κος Αλεπούς, ο δημοτικός σύμβουλος κος Σμυρνής, οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων όπως ο κος Μαγιάκης, ο κος Φωτόπουλος ο κος Κούκουζας, ο κος Πολυχρονιάδης ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Αμαρουσίου, καθώς και πολλοί γονείς, παιδιά και φορείς του Αμαρουσίου και Πεντέλης.

«Ο Δήμος Αμαρουσίου συμπαραστέκεται σε γονείς και παιδιά με νοητική υστέρηση του Σικιαρίδιου Ιδρύματος και καταδικάζει εκείνους που έφεραν την ευθύνη να χρηματοδοτήσουν. Αν δεν υπάρχουν οι σχετικοί κωδικοί χρηματοδότησης των εργαζομένων του Σικιαρίδιου στα αρμόδια Υπουργεία, καλούμε τα Υπουργεία Παιδείας και Εργασίας σε άμεση ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση, όπως εξασφαλίσουν πόρους μέσα από το ΕΣΠΑ για να χρηματοδοτηθεί η λειτουργία του Ιδρύματος και η μισθοδοσία των εργαζόμενων. Κάνουμε ένα καθολικό κάλεσμα με τη φυσική παρουσία όλων πάνω από παρατάξεις και κόμματα γιατί είμαστε και θα είμαστε δίπλα στον Άνθρωπο και ιδιαίτερα στο Παιδί που μας έχει ανάγκη»δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Πατούλης και κατέληξε την ομιλία του τονίζοντας την αδήριτη ανάγκη μιας καθολικής συγκρότησης αυτής και των άλλων μονάδων της χώρας που προσφέρουν το πολύτιμο έργο της ΕΝΤΑΞΗΣ στα Παιδιά με Αναπηρία, και τον συντονισμό άμεσης παρέμβασης σε πανελλαδικό επίπεδο για την εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση των ατόμων με αναπηρία σε τόσο μοναδικές και εξειδικευμένες δομές της χώρας.

Σχολιο Αντιστασιακου δελτιου:
ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΡΑ ΤΟΥΣ,Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΤΟΥΣ!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ-ΔΗΘΕΝ-ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΜΑΣ?????
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ,ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ!!!!!
ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ!!!!

ΣΟΚ!!!ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΙΤΗ ΦΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ,ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ!!!



Εφιαλτικές στιγμές έζησε αγαπημένο πρόσωπο της ηθοποιού Καίτης Φίνου όταν κάποιοι αποπειράθηκαν να την βιάσουν στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης, στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.



Σύμφωνα με την Καίτη Φίνου μια φίλη της ξεκίνησε να πάει στην περιοχή των Άνω Λιοσίων για φιλική επίσκεψη.
Ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο της καθ' οδόν, χάθηκε και σταμάτησε να ζητήσει βοήθεια από περαστικούς.
Ωστόσο, κανείς δεν αποκρινόταν στις ερωτήσεις της, για το πώς θα έφτανε στον προορισμό της, στη διεύθυνση που αναζητούσε.
Τότε, μην μπορώντας να βγάλει άκρη, τράβηξε χειρόφρενο και βγήκε από το αυτοκίνητο μήπως και συγκινούνταν κάποιος και τη διαφωτίσει. Όμως, η κίνηση της αυτή ήταν και η απαρχή του θρίλερ που θ’ ακολουθούσε…
- Τι συνέβη στην συνέχεια κυρία Φίνου;
«Ενώ βρισκόταν έξω από το αυτοκίνητο της με αναμμένη μηχανή, την πλησιάζει ένας πολύ αδύνατος νεαρός. Εκείνος της τραβάει την μπλούζα. Η φίλη μου άρχισε να του λέει, σας παρακαλώ κύριε τι κάνετε εκεί; Ξαφνικά ήρθαν άλλοι δύο μάλλον φίλοι του. Την βουτάνε με βίαιο τρόπο και την οδηγούν χωρίς την θέληση της σε μια οικοδομή. Η φίλη μου ούρλιαζε και καλούσε σε βοήθεια».
- Ήταν σ' ερημική τοποθεσία ;
«Όχι! Είχε αρκετούς περαστικούς. Η φίλη μου φώναζε. Όλοι έβλεπαν τι ακριβώς συνέβαινε αλλά κανείς δεν κινήθηκε να βοηθήσει κι έτσι την μετέφεραν οι τρείς γύφτοι στην οικοδομή».
- Και τι ακολούθησε στη συνέχεια;
«Με το που την έσυραν έως την οικοδομή την πέταξαν στο δάπεδο. Ο ένας κάθησε στο στήθος της ώστε να μην μπορεί ν' αντιδράσει, ο άλλος της κρατούσε τα χέρια και ο τρίτος προσπαθούσε να της βγάλει το παντελόνι της με σαφής την πρόθεση για βιασμό»
- Το κατάφεραν τελικά;
«Ευτυχώς όχι. Φτάνει στον χώρο ένας τέταρτος άντρας ο οποίος κάτι τους είπε στην γλώσσα τους κι αμέσως εκείνοι έφυγαν. Αυτός ο άντρας στη συνέχεια την βοήθησε να πάει στο Αστυνομικό τμήμα. Όμως, επειδή απουσίαζε ο Αξιωματικός υπηρεσίας που θα κατέγραφε το περιστατικό με περιπολικό την οδήγησαν μέχρι την Γ.Α.Δ.Α. Μόλις έφτασε στα γραφεία της αστυνομίας, έπεσε λιπόθυμη»
- Τη λήστεψαν;
«Όχι, είχαν σκοπό μόνο να την βιάσουν. Δεν της πείραξαν απολύτως τίποτα ούτε την τσάντα, ούτε τα δύο κινητά που είχε στο ταμπλό του αυτοκινήτου αλλά ούτε και το ίδιο αυτοκίνητο όπου είχε μπροστά τις μηχανές του».


Πηγή: http://wradrasis.blogspot.com/


Σχολιο Αντιστασιακου δελτιου:
Εχει παραγινει το κακο παιδια!Συμφωνα με μαρτυριες κατοικων(απο παλιοτερα περιστατικα)μετα τις 22:00 το βραδυ(το πολυ)φοβουνται να κυκλοφορησουν εξω γιατι την περιοχη λιμαινονται αθιγγανοι!Η αστυνομια ανυπαρκτη δυστηχως(ενδεχομενως το Α.Τ να εχει προβλημα στελεχωσης αλλα αυτο πρεπει να διορθωθει απο τον υπουργο Τρομοκρατιας του πολιτη,Δενδια.).
Δεν λεμε...Και οι αθιγγανοι ανθρωποι ειναι αλλα θα πρεπει να μαθουν να ζουν ως νομοταγεις πολιτες.Αν δε γουσταρουν τοτε να οδηγηθουν στην φυλακη!
Και οχι δεν ειμαστε ρατσιστες....Αυτο που θελουμε ειναι ενας κοσμος που θα ζουμε ολοι αρμονικα,αγαπημενοι και ευτυχισμενοι....
Ονειρευομαστε,ε?......

LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΣΑΝΤΥ

Δείτε ζωντανά πως ο τυφώνας Σάντι "χτυπάει" την ανατολική ακτή των Η.Π.Α. Βρίσκεται ήδη λίγα μίλια έξω από το κέντρο της Νέας Υόρκης 







Video streaming by Ustream

ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ???



Η Τουρκία σήμερα ευρίσκεται μεταξύ Σκύλας & Χάρυβδης. Ανάμεσα σε συμπληγάδες πέτρες, με κίνδυνο να τη συνθλίψουν.
Όπως η Ελλάδα αντιμετωπίζει οικονομική κρίση, η Τουρκία αντιμετωπίζει κρίση Γεωπολιτικής και Γεωστρατηγικής.


Από τη μια η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, με το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, & τις Σιωνιστικές ΗΠΑ των Μασόνων, Σαϊεντολόγων & Μορμόνων του Romney, πιέζουν τη Τουρκία να επιτεθεί στη Συρία & Ελλάδα, και από την άλλη η Ρωσία και οι Κούρδοι, είναι έτοιμοι να επιτεθούν στη Τουρκία, εάν αυτή επιτεθεί σε Συρία και Ελλάδα...

Εδώ βλέπουμε ένα οξύμωρο σχήμα, η Τουρκία αν και μέλος του ΝΑΤΟ, να θέλει να επιτεθεί σε άλλη χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, την Ελλάδα, υπό την ομπρέλα και τις ευλογίες του Μασονικού ΝΑΤΟ

Δηλαδή η Ελλάδα ευρίσκεται μέσα σε μια άχρηστη και λίαν επικίνδυνη «συμμαχία» το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, που υποβλέπει την εθνική μας κυριαρχία. Μεγάλος ο προβληματισμός της Τουρκίας, που της δημιουργεί κρίση Γεωπολιτικής & Γεωστρατηγικής.

Ο τετραπέρατος Ερντογάν, με το κουτοπόνηρο Νταβούτογλου, (Το στρατηγικό βάθος του έλλειπε), προσπαθούν να ελιχθούν ανάμεσα σε συμπληγάδες πέτρες. Πολλοί αναλυτές των φαινομένων αυτών λέγουν ότι, η γενική επιστράτευση στη Τουρκία, δεν αφορά επίθεση κατά της Συρίας, αλλά επίθεση κατά της Ελλάδος! Γιαυτό ο Τούρκικος Στρατός δυναμίτησε πρόσφατα όλες τις γέφυρες στον Έβρο ποταμό, για ότι ήθελε προκύψει... Προμηθεύεται πλωτές γέφυρες για να γεφυρώσει το ποτάμι με σκοπό να περάσουν τα Τούρκικα άρματα στην Ελληνική Θράκη, και κάνει ασκήσεις διάπλου του ποταμού με πλωτά άρματα μάχης. Ένα μεγάλο μειονέκτημα της Τουρκίας είναι, όπως γράφουν τα ΜΜΕ, ο Τουρκικός Στρατός που ηττάται συνεχώς από τους Κούρδους του PKK, σε όλα τα εσωτερικά μέτωπα του ανταρτοπολέμου στα σύνορα μεταξύ Κουρδιστάν και Τουρκίας, μέσα στη Μικρά Ασία.
Έτσι ο κουτοπόνηρος Μεμέτης Νταβούτογλου δεν μπορεί πια να στήσει τη νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία του, όπως ονειρεύεται με το «Στρατηγικό του βάθος». Το γεγονός ότι ο Τούρκικος Στρατός είναι απόλεμος και άκαπνος, δεν συγκινεί και δεν προβληματίζει τους κ.κ. Ερντογάν & Νταβούτογλου. Αυτό το γεγονός πρέπει οι γειτονικές προς τη Τουρκία χώρες, να το εκμεταλλευθούν, και να μη φοβούνται τις κραυγές του Ερντογάν στα κανάλια, και στα διεθνή ΜΜΕ.
Ο Ερντογάν ουρλιάζει στα κανάλια των T.V. για να καλύψει τις αδυναμίες της χώρας του και του Στρατού της.
Επειδή η Τουρκία ηττάται από τους πολέμαρχους του ΡΚΚ, αναγκάζεται να αποδεχθεί την ίδρυση του Κουρδιστάν μέσα στη Μικρά Ασία (Ανατολία), και σε αντάλλαγμα ζητά από τους συνωμότες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, την Ελληνική Θράκη, με το μισό Αιγαίο και τα Ελληνικά νησιά, επιτιθέμενη κατά της Ελλάδος, με τους Μασόνους, δοσίλογους, ανθέλληνες πολιτικούς μας, να μη αντιδρούν.
Το Κουρδιστάν εκτείνεται στα σύνορα μεταξύ Τουρκίας-Ιράκ-Ιράν και Συρίας. Οι ειδήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο λένε ότι, οι ανακοινώσεις του Τουρκικού ΓΕΕΘΑ περί επικείμενης εισβολής Τουρκικού Στρατού στη Συρία, είναι Τούρκικη μπλόφα με σκοπό, η κηρυχθείσα και εκτελεσθείσα γενική επιστράτευση στη Τουρκία, να στραφεί κατά της Ελλάδος, με στρατιωτική επίθεση εντός του Νοεμβρίου 2012. Δεδομένου του μεγάλου πληθυσμού της Τουρκίας, ο Τουρκικός Στρατός διαθέτει άφθονο ψαχνό για θυσίες, και πολλές στρατιές, οι οποίες έχουν διαιρεθεί σε δύο τμήματα, σε στρατιές της Ανατολικής Τουρκίας, και σε στρατιές της Δυτικής Τουρκίας.
Συγκεκριμένα ο Τούρκικος στρατός της Δυτικής Τουρκίας που αφορά την Ελλάδα, διαθέτει τη πρώτη στρατιά Κων/πολεως, τη τέταρτη στρατιά Σμύρνης, το δεύτερο σώμα στρατού στη Καλλίπολη της Ανατολικής Θράκης, το τρίτο σώμα στρατού Κων/πολεως, το τέταρτο σώμα στρατού Άγκυρας, και το πέμπτο σώμα στρατού στο «Τσορλού».
Όλη η Τουρκία είναι ένας Στρατός, για το σφαγιασμό των γειτόνων, αυτός είναι ο πολιτισμός των Τούρκων. Για γενοκτονίες και εθνοκαθάρσεις οι Τούρκοι είναι «μανούλες». Για πολιτισμό δεν είναι, μόνο για μιλιταρισμό, στην υπηρεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, μέσω του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ και των Σιωνιστο—μορμόνων, Μασόνων, & Σιωνιστο-Σαϊεντολόγων ΗΠΑ.
Ίδιον βαρβάρων και απολίτιστων λαών. Ο πολιτισμός τους είναι οι στρατιές. Όλα αυτά τα σώματα στρατού, με τις στρατιές, μετά τη γενική επιστράτευση, τελούν σε πληρότητα και ετοιμότητα 200% αντί του 100% της πληρότητας προ της επιστρατεύσεως. Όμως εκτός των ως άνω Δυτικών Τουρκικών Δυνάμεων, ήδη έχουν γενική επιστράτευση 200% και οι Ανατολικές Τουρκικές δυνάμεις της Ανατολίας, οι οποίες ήδη απέστειλαν, και συνεχίζουν να αποστέλλουν μονάδες τους, στη Δυτική Τουρκία, για να χρησιμοποιηθούν εναντίον της Ελλάδος.
Με όλα αυτά η Τουρκία έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο στρατόπεδο, με πολλά κατά τόπους στρατόπεδα, στην υπηρεσία των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Στο διαδίκτυο λένε, ο τούρκικος στρατός πνίγεται στον Έβρο, όπου υπάρχει VIDEO κωμωδία με τη βύθιση Τουρκικού άρματος στον Έβρο. Στο διαδίκτυο διαβάζουμε, τραγελαφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στον Έβρο, όταν γεφυροφόρο άρμα μάχης του Τουρκικού Στρατού, επιχείρησε να διαβεί το ποταμό σε μια άσκηση ζεύξης του ποταμού σε επίθεση κατά της Ελλάδος, παραλίγο να το καταπιεί η λάσπη και να πνιγεί το πλήρωμα. Φαντασθείτε τι έχει να γίνει υπό πολεμικές συνθήκες με τα άρματα των εισβολέων να βάλλονται από αέρος, θαλάσσης, και εδάφους από αμυνόμενες Ελληνικές δυνάμεις.
Στο Video ακούγονται κραυγές αγωνίας του μισοπνιγμένου πληρώματος που ήθελε να ασκηθεί για το πώς θα εισβάλλουν στην Ελλάδα τρομάρα τους, όταν δεν μπορούν ούτε μια άσκηση να κάνουν. Για να κάνουν απόβαση και να εισβάλλουν στην άοπλη Κύπρο, χρειάστηκαν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ, με τις Σιωνιστικές ΗΠΑ των Μορμόνων, να αφοπλίσουν το νησί, και να εμποδίσουν την Ελλάδα, για να βοηθηθούν οι Τούρκοι να εισβάλλουν. Οι Τούρκοι είναι μόνο για γενοκτονίες, δολοφονίες, Εθνοκαθάρσεις, και πλιάτσικο. Δεν είναι για πολιτισμό!!! Τους πρόσφεραν τη Κύπρο σε πιάτο!
Οι δυνάμεις της Ανατολικής Τουρκίας είναι, η δεύτερη στρατιά της «Μαλάτιας», η τρίτη στρατιά του «Ερζιτζάν», το έκτο σώμα στρατού των «Αδάνων», το έβδομο σώμα στρατού «Ντιγιαρμπακίρ», το όγδοο σώμα στρατού «Ελάζι», και το ένατο σώμα στρατού στο «Ερζερούμ».
Μεταξύ αυτών είναι και οι τρείς Ταξιαρχίες «SOF» ειδικών δυνάμεων στο «Τουντζελί», «Σιγίρτ», και «Χάκκαρι», και η Ταξιαρχία αλεξιπτωτιστών Καισάρειας. Όλη η Τουρκία ένα τεράστιο στρατόπεδο στην υπηρεσία του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες βρίσκουν στους Τούρκους, άφθονο φτηνό κρέας για τις πολεμικές τους επιχειρήσεις.
Και ενώ αυτά συμβαίνουν στη Τουρκία, εμείς εδώ «πέρα βρέχει», ασχολούμαστε με τα «τσογλανάκια» της Τρόϊκα, με τη Μέρκελ, τη Λαγκάρντ, το Σόϊμπλε, το Γιούνκερ, το Μπαρόζο, τον Χέρμαν Ρομπάϊ, και τα άλλα Σιωνιστικά μασονικά ανθρωπάρια, πιόνια του Ρότσιλντ, της Bilterberg, της Trillateral commission, των Illuminati, και όλων αυτών των καθαρμάτων, και αποβρασμάτων της διεθνούς κοινωνίας, που καθημερινώς καταστρώνουν σχέδια αφανισμού της ανθρωπότητος, με σχέδια πολέμων, οικονομικών κρίσεων, τεχνικών καταστροφών, κλπ
Ομοίως στο 200% πληρότητος γενικής επιστράτευσης ενισχύθηκε και το ενδέκατο σώμα στρατού Κερύνειας Κύπρου, εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας της Νότιας Κύπρου. 
Αποσύραμε εμείς οι Έλληνες τη Μεραρχία Κύπρου, για να μπουκάρουν οι Τούρκοι με Σώμα Στρατού. Τόσο Μ……ς είμαστε.
Λειτουργούμε σαν πιόνια, ότι μας πούνε οι Σιωνιστές Αμερικανοί και το μασονικό ΝΑΤΟ. Στον ίδιο σχεδιασμό εναντίον της Κύπρου, παρατηρείται συγκέντρωση Τουρκικού Στρατού στην Αττάλεια νοτίου Τουρκίας, ως Τουρκική αποβατική δύναμη εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ομοίως τμήμα της ενισχύσεως του 200% της επιστρατεύσεως στο έκτο σώμα στρατού Αδάνων νοτίας Τουρκίας, προορίζεται για αποβατική δύναμη εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας. Τόσες τεράστιες δυνάμεις, για ένα μικρό άοπλο νησί, τη νότια Κύπρο, καταλαβαίνετε τώρα τι ικανότητες έχει αυτός ο στρατός, ο οποίος θέλει να επανασυστήσει τη νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία του Μεμέτη Νταβούτογλου, κάτω από τη μύτη της παγκόσμιας Σιωνιστικής Αυτοκρατορίας! Τόσο μυαλό έχει ο Νταβούτογλου, θα τον αφήσουν οι Σιωνιστές Παντοκράτορες να ιδρύσει αυτός την Αυτοκρατορία των μεμέτηδων, αν είναι δυνατόν…….
Όπως αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η στρατιωτική επίθεση της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος, με επιτελικό σχεδιασμό του Αμερικάνικου Σιωνιστικού πενταγώνου, έχει σχεδιασθεί να συμπαρασύρει τους λοιπούς στρατούς του άξονος Βουλγαρίας-Αλβανίας-Σκοπίων-Τουρκίας, εναντίον της Ελλάδος. Αυτοί είναι οι φίλοι μας Μορμόνοι Αμερικανοί, και οι Μασόνοι «σύμμαχοι» του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.
Κατά τα άλλα, «Ανήκομεν εις την Σιωνιστική Μασονική Δύση»….
Εκτός από το στρατό ξηράς, οι Τούρκοι έβγαλαν και το Στόλο τους στο Αιγαίο, και στην Ανατολική Μεσόγειο, απορώ αν θα βρούνε τη Συρία, σύμφωνα με τη παράδοση του «Μάλτα Γιόκ». Η Αεροπορία τους κάνει βόλτες κάθε μέρα στους αιθέρες του Ελληνικού Αιγαίου, παραβιάζοντας τον Ελληνικό εναέριο χώρο, κάτω από τη προστατευτική ασπίδα-ομπρέλα του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.
Εάν η Τουρκία, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, τολμήσει νέο Βαλκανικό πόλεμο, για χάραξη νέων συνόρων στα Βαλκάνια, κατά παράβαση των συμφωνιών της Λωζάνης, του Β! Βαλκανικού πολέμου, τότε η Ρωσία δεν θα μείνει αμέτοχη, αφού έτσι η Ρωσία στραγγαλίζεται στο βορρά, μακριά από τις θερμές θάλασσες του Αιγαίου. Η Τουρκία έχει υπογράψει διεθνείς συμφωνίες για ελεύθερη ναυσιπλοϊα στα στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων. Εάν κλείσουν τα στενά και το Αιγαίο, προς όφελος του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και των Σιωνιστικών ΗΠΑ, τότε είναι σαν να βάζει η Τουρκία θηλιά στο λαιμό της Ρωσίας, γιαυτό λέμε ότι η Ρωσία θα ενεργήσει κεραυνοβόλα- θέλει δε θέλει- στο πλευρό της Ελλάδος, για τα δικά της γεωστρατηγικά συμφέροντα, έστω και αν δεν ζητηθεί Ρωσική βοήθεια από τη δουλική προς το ΝΑΤΟ δοσιλογική μασονική κυβέρνηση των Αθηνών. Η Ρωσία θα κρατήσει ανοιχτά τα στενά και το Αιγαίο, έστω με πόλεμο, για τις κινήσεις των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
Αυτό το γνωρίζει ο πανέξυπνος Ερντογάν, γιαυτό διστάζει, έστω και αν πιέζεται από τις Σιωνιστικές ΗΠΑ & ΝΑΤΟ προς τούτο.
Αυτός είναι ο λόγος που η Ελληνική μασονική κυβέρνηση δεν τολμά να ανακηρύξει την Ελληνική ΑΟΖ. Οι Τούρκοι επιδιώκουν ολική ανατροπή ισορροπίας δυνάμεων στο Αιγαίο, με σκοπό να καταλάβουν τα Ελληνικά νησιά, και να χαράξουν Τούρκικη ΑΟΖ, με στόχο και σκοπό την ενέργεια, και τα κοιτάσματα πετρελαίων και φυσικού αερίου, για τα συμφέροντα των Σιωνιστικών εταιριών πετρελαίου της Σιωνιστικής Δύσης. Άραγε το Αιγαίο σε 5 χρόνια από τώρα, θα είναι Ελληνικό;;; Εν τω μεταξύ οι παραβιάσεις στον εναέριο και θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου συνεχίζονται. Ο πονηρός μεμέτης Νταβούτογλου ήλθε στην Αθήνα, και μαζί του έφερε Τούρκικες κορβέτες, για εκφοβισμό των Ελλήνων διπλωματών και πολιτικών, να κόβουν βόλτες στα νησιά του Αιγαίου. Ασκεί τη διπλωματία των πυραυλακάτων! Στη Συρία οι Ισλαμιστές μισθοφόροι της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. ηττώνται σε όλα τα μέτωπα, και ο Μεμέτης Νταβούτογλου κάνει όνειρα να εισβάλλει στη Συρία. Έχουμε επιστροφή σε συνθήκες ψυχρού πολέμου, η Ρωσία εγκαθιστά πυραύλους τύπου ICBM πάνω σε τραίνα, ώστε να μην είναι σταθεροί στόχοι, για το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ.
Aσχολούμεθα ολοένα με τη παγκόσμια Σιωνιστική Μασονική διακυβέρνηση, και γινόμαστε κουραστικοί, διότι αυτή είναι η κυβέρνηση της Ελλάδος, και του πλανήτη, και εμείς ασκούμε αντιπολίτευση στη ντόπια Σιωνιστική Μασονική κυβέρνηση.
Εν τω μεταξύ οι παραβιάσεις στον εναέριο και θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου συνεχίζονται. Ο κουτοπόνηρος Μεμέτης Νταβούτογλου αναχώρησε από το Φάληρο, και οι Τούρκικες κορβέτες ήλθαν στο Αιγαίο, και έξω από την Αττική, προς δόξαν των «Ελλήνων» πολιτικών. Εν τω μεταξύ η Ρωσία βλέποντας τις αρπακτικές διαθέσεις της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος, έστειλε σκληρό μήνυμα στον Ερντογάν να μη τολμήσει. Η Ρώσικη «Αρκούδα» άρχισε να δείχνει πως δεν αστειεύεται, και δείχνει τα δόντια και νύχια της στα νταηλίκια της Άγκυρας, ενώ η δοσιλογική Σιωνιστική και Μασονική κυβέρνηση των Αθηνών παραμένει άφωνη!
Ο Πούτιν δηλώνει ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τη Συρία, χωρίς να δίνει σημασία στις μαγκιές, παλικαριές, και ουρλιάσματα του Ερντογάν.


Η επίσκεψη στην Αθήνα του Μεμέτη Νταβούτογλου δεν είναι άσχετη γύρω από όλα αυτά τα θέματα. Οι επισκέψεις των εχθρών είναι χρήσιμες. Παρέχουν στους πολιτικούς ηγέτες- έστω δοσίλογους και προδότες- να καταλάβουν τις προθέσεις του εχθρού, και να βολιδοσκοπούν έξυπνα τον άρπαγα της εθνικής μας κυριαρχίας.
Παρέχουν την ευκαιρία στους πολιτικούς ηγέτες να βρίσκουν εποικοδομητικούς τρόπους διατήρησης της ειρήνης στη περιοχή, φτάνει να μη ενδίδουν στις παράλογες και παράνομες απαιτήσεις του εχθρού, διότι τότε είναι εθνική προδοσία, και παράδοση των όσιων και ιερών της φυλής στον προαιώνιο εχθρό του γένους των Ελλήνων.
Τώρα που η Τουρκία ευρίσκεται σε δύσκολη θέση, με εσωτερικά μέτωπα με τους κούρδους, με τη Συρία, με τη Ρωσία, Αρμενία, κ.λ.π. τώρα είναι ευκαιρία για την Ελληνική κυβέρνηση, να επιδιώξει φιλία και συμμαχία με τους Κούρδους του ΡΚΚ, και τη Ρωσία, ώστε να σαρώσουμε τους Τούρκους, σε όλα τα διπλωματικά μέτωπα, και όχι μόνο. Τώρα είναι ευκαιρία να ανακηρύξουμε την ΑΟΖ, με τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις σε συναγερμό, με τη στήριξη της Ρωσίας, και των Κούρδων, και αν τολμούν οι Τούρκοι ας έλθουν…
Η Ελλάς όμως χρειάζεται πατριώτες πολιτικούς για τέτοιες πρωτοβουλίες και κινήσεις, και όχι πολιτικούς μασόνους ορντινάντσες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων. Οι Τούρκοι δεν κάνουν τίποτε εάν δεν διαταχθούν από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση. Επομένως εάν συμβεί κάτι το τραγικό με τη Τουρκία, να ξέρετε ότι πίσω κρύβεται η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, με τις ΗΠΑ/ΝΑΤΟ αιχμή του δόρατος. Παράδειγμα: Ενώ οι Τούρκοι μπορούσαν να καταλάβουν ολόκληρη την άοπλη Κύπρο, σταμάτησαν στο 38% του Κυπριακού εδάφους, κατόπιν εντολών των Επικυρίαρχων του πλανήτη. Αυτό ήταν το σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης, η διχοτόμηση της Κύπρου, 62% προς Ελληνοκυπρίους, και 38% προς Τουρκοκυπρίους. Γιαυτό οι Τούρκοι σταμάτησαν σε αυτά τα σύνορα.
Υπάρχει Τουρκικό σχέδιο επίθεσης κατά της Ελλάδος, εγκεκριμένο από το Σιωνιστικό Μασονικό ΝΑΤΟ, αυτό το γνωρίζουν στο ΥΕΘΑ, ας μη κλείνουμε τα μάτια μπροστά στη πραγματικότητα, γιατί τα γεγονότα τρέχουν. Υπάρχουν δημοσιεύματα του Ελληνικού τύπου, γύρω από αυτό το θέμα. Όσον αφορά τα γεγονότα με τη Συρία, οι Τούρκοι ομολογούν ότι μόνο από αέρος μετακινείται ο στρατός τους στη Ν.Α. Τουρκία, και αυτό είναι ομολογία ήττας. Οι προδότες Μασόνοι πολιτικοί μας, ούτε καν αναφέρουν τα εθνικά μας θέματα, ασχολούνται μόνο με τα οικονομικά, για αποβλάκωση, και έλλειψη πληροφόρησης του Λαού μας. Η Ελληνική Α.Ο.Ζ. είναι καρφί στα μάτια των Τούρκων, γιαυτό έχουν λυσσάξει απειλώντας με πόλεμο την Ελλάδα, αλλά διστάζουν μπροστά στο πρόβλημα που έχουν με τη Ρωσία, με το ΡΚΚ, και στο αναξιόμαχο των Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.
Η Ρωσία σε περίπτωση που η Τουρκία διαταχθεί να ανοίξει τις πύλες του τρελοκομείου του πολέμου, με την Ελλάδα ή Συρία, θα εισβάλλει στη Μικρά Ασία (Ανατολία), από τις ακτές του Ευξείνου Πόντου, με όλες τις δυνάμεις, και τότε οι Τούρκοι, «Τρεχάτε ποδαράκια μου……» λέει ο λαός. Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ με το ΝΑΤΟ, δεν θα τολμήσουν να παρέμβουν διότι θα ρισκάρουν τη ζωή διακοσίων εκατομμυρίων Αμερικανών σε Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο. Οι Αμερικανικές πόλεις θα σαρωθούν με πυρηνικές βόμβες. Εν τω μεταξύ οι Σιωνιστές Αμερικανοί ηττώνται στα μέτωπα του Αφγανιστάν…….
Κυκλοφορούν έντονα φήμες σύμφωνα με τις οποίες προσφάτως οι Αμερικανικές δημόσιες κυβερνητικές υπηρεσίες, όπως το πεντάγωνο, οι ένοπλες δυνάμεις, οι μυστικές υπηρεσίες, ο Λευκός Οίκος, και τα διάφορα Υπουργεία, αρχίζουν να αφυπνίζονται από τον ύπνο που τους έχουν βυθίσει ο Διεθνής Σιωνισμός, με τη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, που μαζί με πολλές παραθρησκευτικές οργανώσεις Μορμόνων, Μασόνων, Σαϊεντολόγων, κ.λ.π. βύθισαν σε επικίνδυνο χάος τις πάλαι ποτέ διεθνώς δημοφιλείς ΗΠΑ.
Γιαυτό σήμερα η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των Μασόνων Μορμόνων, Illuminati, κ.λ.π. προσπαθεί να βγάλει πρόεδρο το Μασόνο-Μορμόνο MIT ROMNEY, για να προωθήσουν τα σχέδιά τους για πόλεμο εναντίον του ΙΡΑΝ, αφού πρώτα καταλάβουν τη Συρία, και εν συνεχεία Γ! Παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο για εξάλειψη της ανθρωπότητος, και επιβίωση μόνο των εκλεκτών των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, μέσα σε πυρηνικά καταφύγια! 
Τα διεθνή ΜΜΕ γράφουν, μήνυμα Πούτιν προς Ερντογάν, έστω και αν ακόμη ένας Τούρκος στρατιώτης περάσει τα σύνορα προς Συρία ή Ελλάδα, αυτό θα θεωρηθεί παραβίαση των Ρωσικών συνόρων, με όλες τις συνέπειες αυτής της πράξης!... Κατόπιν αυτού ο Ερντογάν, με το κουτοπόνηρο Μεμέτη Νταβούτογλου, παγώσανε…
Ο Ρωσικός πυρηνικός υποβρύχιος Στόλος, προκαλεί τρόμο στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, αφού κάθε σύγχρονο υποβρύχιο είναι εξοπλισμένο με 160 πυρηνικές κεφαλές. Τα Ρωσικά υποβρύχια οργώνουν τον Ατλαντικό, κοντά στις ακτές των Σιωνιστικών ΗΠΑ.
Δυστυχώς την Ελλάδα, αυτούς τους δύσκολους καιρούς, κυβερνούν Πολιτικοί Μασόνοι, Ραγιάδες και γιουσουφάκια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων και των Τούρκων. Φθάσανε στο σημείο να δέχονται απαιτήσεις της Σιωνιστικής Τρόϊκα, για μετακίνηση-εθνοκάθαρση Ελλήνων κατοίκων από νησιά και νησίδες κάτω των 150 κατοίκων, για να τα καταλάβουν αναίμακτα οι Μεμέτηδες, και να ανακηρύξουν Τούρκικη ΑΟΖ, μέσα στο Ελληνικό Αιγαίο. Οι ραγιάδες μασόνοι δοσίλογοι και ανθέλληνες πολιτικοί μας, έσπευσαν να κάνουν τεμενάδες στον κουτοπόνηρο Μεμέτη Νταβούτογλου, ενώ η Τουρκία έχει σοβαρά προβλήματα Γεωπολιτικής και Γεωστρατηγικής με το Κουρδιστάν, τη Συρία, τη Ρωσία, Αρμενία, κλπ.
Σε μια κίνηση που επιβεβαιώνει ότι το ΡΚΚ ελέγχει το Κουρδιστάν, μέσα στα εδάφη της σημερινής Τουρκίας, το Τουρκικό ΓΕΕΘΑ παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να προστατεύσει πια τους Τούρκους στρατιώτες από τη Κουρδική οργάνωση. Οι Κούρδοι περιμένουν τη Τουρκία, να χτυπήσει Συρία ή Ελλάδα, για να βρούν ευκαιρία να ισοπεδώσουν τους Τούρκους. Η Ρωσία μίλησε για μεγάλο γεωπολιτικό παιχνίδι στην ευρύτερη περιοχή……..
Ή Τουρκία έχει εμπλακεί με τη Συρία σε εχθρικές ενέργειες, ενώ οι Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν είναι αξιόμαχες, στηρίζονται στα σύγχρονα όπλα και στους πυραύλους, συν τοις άλλοις, ετοιμάζουν επίθεση κατά της Ελλάδος από Έβρο και νησιά, με πολλές μειονότητες και εθνότητες μέσα στην Ανατολία μη διακείμενες φιλικά στους Τούρκους. Ετοιμάζουν επίθεση κατά της Ελλάδος, για να πάρουν ισοδύναμα εδάφη και θάλασσες, για την απώλεια που θα έχουν, με την ίδρυση του Κουρδιστάν. Λένε, οι «Έλληνες» Μασόνοι πολιτικοί χαϊβάνια είναι, ας αρπάξουμε ότι προλάβουμε, υπό την ευλογία της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ!
Οι Τούρκοι πολιτικοί μπλοφάρουν κάνοντας τους παλικαράδες στα κανάλια, ενώ στηρίζονται επάνω σε ξύλινα πόδια. Ο Τούρκικος Στρατός αγοράζει και στήνει πλωτές γέφυρες για να διαβεί τον Έβρο, και οι δοσίλογοι Μασόνοι πολιτικοί μας ξεσηκώνουνε το Λαό της περιοχής της Θράκης, να σταματήσουν τα έργα της αντιαρματικής τάφρου, διότι δήθεν καταστρέφουν το περιβάλλον, δηλαδή παίζουν το παιχνίδι των Τούρκων, τόσο δοσίλογοι και προδότες είναι!
Πρέπει να αντισταθούμε στο νέο Οθωμανισμό, με το στρατηγικό βάθος του κουτοπόνηρου Μεμέτη Νταβούτογλου! 
Στη Τουρκία πραγματοποιήθηκε ένα συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος, με σύνθημα «Ένα μεγάλο Έθνος, μια μεγάλη δύναμη, στόχος το 2023». Άραγε τους Κούρδους τους ρωτήσανε;
Στο «Στρατηγικό βάθος» του Μεμέτη Νταβούτογλου, εμείς πρέπει να απαντήσουμε, με την αμυντική μας θωράκιση, με ενίσχυση της συμμαχίας με τη Ρωσία, αφού το Σιωνιστικό Μασονικό ΝΑΤΟ μας πρόδωσε, με τη διδασκαλία της Ιστορίας μας, και με πάσης φύσεως αντίδραση στα Τουρκοκάναλα που προβάλλουν τηλεοπτικές σειρές για το νέο-Οθωμανισμό. Παίζουν το παιχνίδι των Μεμέτηδων!
Λείπει η Εθνική αξιοπρέπεια από τους δοσίλογους Μασόνους πολιτικούς, η δε Εκκλησία έχει περιπέσει σε χειμερία νάρκη, φροντίζει να ταϊζει με συσσίτια τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, για να έρχονται εδώ όλης της Γης οι πεινασμένοι να τους ταϊζουν οι δεσποτάδες, για να καταλάβουν μια μέρα όλη την Ελλάδα, αλλά και τις Μητροπόλεις και τους ναούς, να τους κάνουν τζαμιά και Τεμένη όπου θα άρχουν οι Μουφτήδες και Ιμάμηδες. Δεσποτάδες ξυπνήστε από το λήθαργο του Μασονισμού, αυτός δουλεύει για τους Τούρκους, και τους Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες, για το διαμελισμό της Ελλάδος.
Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ επειδή δεν μπορεί να εισβάλλει στη Συρία, για το φόβο της Ρωσίας, όπως έκανε στη Λιβύη, προσπαθεί να εμπλέξει τους παλικαράδες και τζαμπα-μάγκες της Τουρκίας, σε αυτή τη περιπέτεια και μετά να τους εγκαταλείψει. Οι δε Μεμέτηδες φοβούνται την αντίδραση της «Αρκούδας». Ο κουτοπόνηρος Νταβούτογλου δηλώνει, «Η Τουρκία είναι αφοσιωμένη στις σχέσεις καλής γειτονίας με την Ελλάδα», ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζεται να μας χτυπήσει, τέτοια διπλοπροσωπία και αναξιοπιστία! Ισχυρίζεται πως έχουμε την αναγκαία πολιτική βούληση να γεφυρώσουμε τις διαφορές με την Ελλάδα σε όλα τα εκκρεμή ζητήματα, (τα οποία αυτοί δημιούργησαν), με σεβασμό στα αμοιβαία συμφέροντα των δύο χωρών, βάσει του διεθνούς δικαίου. Το διεθνές δίκαιο όπως το καταλαβαίνουν αυτοί!
Ισχυρίζεται ότι το σύμπλεγμα νήσων και νησίδων Καστελορίζου, ευρίσκεται στην Ανατ. Μεσόγειο, και ότι για το Ελληνικό νησί Μεγίστη του συμπλέγματος Καστελορίζου, η Τουρκία έχει σαφή πολιτική και νομική θέση, στηριζόμενη στο διεθνές δίκαιο. Προσαρμόζουν το διεθνές δίκαιο στα δικά τους μέτρα και σταθμά. Τα καλά και συμφέροντα… Χρησιμοποιεί το διεθνές δίκαιο όπως τον συμφέρει! Ο σκοπός του είναι να αποδείξει στη διεθνή κοινότητα, ότι το Καστελόριζο δεν έχει υφαλοκρηπίδα, ούτε Α.Ο.Ζ., και ότι όλα τα νησάκια του συμπλέγματος Καστελορίζου, κάθονται επάνω στη Τουρκική υφαλοκρηπίδα!
Με σκοπό η ΑΟΖ Καστελορίζου να χαρακτηριστεί από τη διεθνή κοινότητα σαν Τούρκικη ΑΟΖ, ώστε να παρεμβληθεί μεταξύ Ελληνικής & Κυπριακής ΑΟΖ , ώστε να μας διχοτομήσει στη θάλασσα της Ανατ. Μεσογείου, για να έχουν οι κατακτητές της Μικράς Ασίας, μερίδιο από τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου.
Η Σιωνιστική Τρόϊκα, παίζοντας το παιχνίδι των Τούρκων ζητά εθνοκάθαρση των νησιών του Αιγαίου, για να προωθηθούν τα σχέδια των Τούρκων, που είναι και δικά τους σχέδια, για ενεργειακή αρπαγή!
Οι Τούρκοι ετοιμάζουν «casus belli» και για ΑΟΖ, αφού ο κουτοπόνηρος μεμέτης Νταβούτογλου λέει στην Ελλάδα, «Όχι σε μονομερή ανακήρυξη». Οι Τούρκοι βλέπουν με χαρά μια φοβισμένη Ελλάδα λόγω εφιαλτών Μασόνων Σιωνιστών πολιτικών, αφού δεν προχωρούν στην επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ., αφήνουν τα Τούρκικα πλοία και αεροπλάνα να κάνουν περίπατο στο Ελληνικό Αιγαίο, να το θεωρούν Τούρκικη θάλασσα, δεν προχωρούν σε ανακήρυξη της Ελληνικής Α.Ο.Ζ., δεν προωθούν την εκμετάλλευση των δικών μας ενεργειακών αποθεμάτων, αφήνουν την Ελληνική Θράκη και τα νησιά, στο έλεος των Τούρκων, και γενικά αδιαφορούν για ότι εθνικό θέμα, δικαίωμα, και συμφέρον.
Με τέτοιο φοβισμένο, άτολμο, και ηττοπαθή γείτονα, λόγω μασόνων πολιτικών, η Τουρκία κάνει παιχνίδι μόνη στη περιοχή, ενώ έχει σοβαρά προβλήματα Γεωστρατηγικής, και Γεωπολιτικής, τα οποία οι δοσίλογοι μασόνοι πολιτικοί μας δεν εκμεταλλεύονται.

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο αφιερούται στην επέτειο των 100 χρόνων των Βαλκανικών πολέμων του 1912 κατά τους οποίους απελευθερώθηκε η Μακεδονία-Θράκη, και το Αιγαίο με τα νησιά μας.
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ, Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com


Πηγή: http://wradrasis.blogspot.com